Kladno – K. Vary 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 2:5 (kon.) | Havířov – HK MD Šumperk 2:3 (po pr.)
HC Plzeň – Slavia 2:3 (1:2 po s.n.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 3:5 (kon.)
Ústí n/L – Písek 1:9 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 9:3 (kon.) | Chomutov – PZ Kladno 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (0:0, 3:3, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 03.03.2016, 17:00 • Nová WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    59:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přidávají do prázdné branky definitivní pojistku svého vítězství! Žemba připravil na modré čáře Indrsta o puk a sprintoval do souboje s Patlevičem. Třinecký obránce Žembu pouze fauloval, ale puk se odrazil k PETRU FRIDRICHOVI, který přidal střelou do opuštěné klece svůj druhý gól – 3:5! Asistence: Jan Žemba.
     
    59:18
    Jenomže nyní si hosté trochu komplikují situaci zakázaným uvolněním a Třinec to zkusí se šesti hokejisty! Vhazuje se po pravé ruce N. Malika.
     
    55:01
    Kučera vyrazil Žembovu střelu do rohu kluziště, ale puk se před branku rychle vrátil. Úplně volný Žemba potom střílel jen těsně vedle!
     
    49:37
    O poznání větší šanci měl po nahození Víchy od modré čáry Vavřík. Kučerovi puk vypadl, ale Vavřík bekhendovou dorážkou branku minul!
     
    44:56
    Také hostující střídačka je potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvouminutový trest odpyká Szymon Bieniek (VIT).
     
    41:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nenápadnou střelou od modré čáry jdou Vítkovice v zápase opět do vedení! Kylnár přihrál na modrou čáru DAVIDU TAKÁČOVI, jenž zkusil nahodit na branku. Kučera moc dobře neviděl a kotouč skončil v síti – 3:4! Asistence: Jakub Kylnár.
     
    40:32
    Čmiel ujížděl na opačné straně sám proti N. Malikovi, ale vrátit se přeci jen stihl Bieniek a nadzvedl Čmielovu hůl, tak aby nemohl zakončit.
     
    39:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už za šestnáct sekund ale Vítkovice vyrovnávají! Beránek s Vojtovičem vytvořili tlak na Kučerovu branku, přičemž puk byl někde na brankovišti. Nejrychleji jej našel PETR FRIDRICH a nadvakrát prostřelil třineckého gólmana – 3:3! Asistence: Jan Vojtovič, Adam Beránek.
     
    38:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využili chvilkového náporu a poprvé v zápase jdou do vedení! Tobiáš Marguš s Korčákem zabojovali o puk za brankou Vítkovic a dostali jej mezi kruhy. Tam si sjel JIŘÍ PLANDOR a prudkou střelou nedal N. Malikovi šanci – 3:2! Asistence: Ivan Korčák, Tobiáš Marguš.
     
    37:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrovská trma vrma na vítkovickém brankovišti, ze které Oceláři vytěžili vyrovnávací branku! FILIP INDRST vše začal střelou z pravé strany, načež vytvořil se spoluhráči na N. Malika výrazný tlak. Srníček skrumáž střelou z levého kruhu ještě nepropálil, ale právě Indrst po chvilce volný puk našel a bekhendem dorazil – 2:2! Asistence: Pavel Srníček, Matouš Čmiel.
     
    36:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Těsně po skončení přesilovky se už Vítkovice prosazují a berou si vedení zpět na svou stranu! Ostravané se dostali s pukem do útočného pásma, Kylnár přihrál před branku TADEÁŠI VÍCHOVI, a ten dostrkal kotouč za Kučeru – 1:2! Asistence: Jakub Kylnár.
     
    33:47
    Další dvouminutový trest pro třineckou střídačku, tentokrát kvůli šesti hráčům na ledové ploše. Trest odpyká Lukáš Bulava (TRI).
     
    31:24
    Fridrich se zmocnil puku na pravém křídle a krásně přihrál na opačnou stranu Beránkovi. Proti němu se však přemístil Kučera a vynikajícím zákrokem betonem kotouč vyrazil!
     
    30:02
    Jenomže Třinec musí do čtyř. Hráčská lavice měla nějaké výhrady vůči rozhodčímu, který ji trestá dvěma minutami za nesportovní chování. Dvouminutový trest odpyká Tobiáš Branc (TRI).
     
    30:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    V polovině druhé třetiny se Třinci podařilo vyrovnat! Indrst dojel nahozený kotouč na levém křídle a přihrál před branku. Tam předjel vítkovické obránce ONDŘEJ TOMÁNEK, v pádu poslal puk za N. Malika, načež zboural i branku – 1:1! Asistence: Filip Indrst.
     
    28:02
    Domácí chybovali v rozehrávce a mohlo je to přijít draho. Vojtovič uvolnil Fridricha, který ještě přihrával před branku Beránkovi. Poslední jmenovaný ale tečoval puk těsně vedle branky!
     
    26:19
    Patlevič vyskočil z trestné lavice přímo proti rozehrávajícímu Vaculovi, puk mu sebral a natlačil se před něho. N. Malik pak ale jeho střelu dokázal vyrazit!
     
    24:55
    Na druhé straně ujel vítkovickým obráncům po pravém křídle Tománek a jel sám proti N. Malikovi. Zamíchání s pukem se mu ale nevyplatilo a nakonec ani nezakončil.
     
    24:11
    Ľubomír Patlevič (TRI) je podruhé v zápase na dvě minuty vyloučen za faul loktem. Vítkovice si tedy zahrají další přesilovku, v pěti se v posledních momentech skoro nehraje.
     
    21:47
    Třinec bude mít šanci na vyrovnání v přesilové hře. Adam Urban (VIT) zbytečně fauloval v útočné třetině a odsedí si dvě minuty za podražení.
     
    20:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Poté se však Vítkovice usadily v útočném pásmu, využily přesilovky a ujímají se vedení! Vojtovič přihrál na modrou čáru Bieniekovi, jehož ránu tečoval mimo dosah Kučery ADAM BERÁNEK! Kotouč ještě zacinkal o tyčku – 0:1! Asistence: Szymon Bieniek, Jan Vojtovič.
     
    20:38
    Třinec hraje oslabení a dlouho se mu dařilo držet puk daleko od Kučery. Jenomže Konderla pak při vyhození trefil Vojtoviče, který jel sám na branku! Naneštěstí pro hosty nezakončil přesně.
     
    20:00
    Ještě v poslední sekundě přichází vyloučení na straně Třince. Ľubomír Patlevič (TRI) si na začátku druhé třetiny odsedí dvě minuty za faul loktem.
     
    19:35
    Kylnár schytal ránu od svého spoluhráče a s bolestivou grimasou míří na střídačku. Mezitím měl největší šanci Třince na holi Tobiáš Marguš, ale ani nadvakrát nedokázal z blízkosti překonat skvělého N. Malika!
     
    17:26
    Šulák odvezl puk od mantinelu, jenže nepřihrál Fridrichovi přesně. Hra je přerušena a rozhodčí vylučuje hned dva hráče. Domácí Jiří Plandor (TRI) si odsedí dvě minuty za podražení, Szymon Bieniek (VIT) je potrestán menším trestem za nedovolené bránění.
     
    16:31
    N. Malik musel zasahovat dvakrát v krátkém časovém sledu. Ránu Králíka vyrazil betonem, dorážku Indrsta z mezikruží dokázal udržet ve výstroji.
     
    12:35
    Kuriózní situace nastala, když chtěl rozhodčí vyloučit jednoho z domácích, ale číslo neřekl. Vypadá to, že nikdo z domácích se nepřiznal a odnese to jeden nejmladších hráčů. Tobiáš Branc (TRI) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    08:18
    Vítkovice se opět nastěhovaly do útočného pásma a vykoledovaly si faul. Jiří Plandor (TRI) je potrestán dvěma minutami za držení protihráče, je tady první přesilovka pro hosty.
     
    05:09
    První šanci Ocelářů měl na holi Tobiáš Marguš, ale osamocen před brankou netrefil puk. Třinec si však zahraje přesilovku, protože Jakub Mrva (VIT) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    04:12
    Vítkovice jsou lepším týmem a po zásluze mohly jít do vedení. Vojtovič si na pravém kruhu našel odražený kotouč a orazítkoval břevno!

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 31. Tománek (Indrst), 38. Indrst (Srníček, Čmiel), 39. Plandor (Korčák, Tobiáš Marguš) – 21. Beránek (Bieniek, Vojtovič), 37. Vícha (Kylnár), 40. Fridrich (Vojtovič, Beránek), 42. Takáč (Kylnár), 60. Fridrich (Žemba)


    HC Oceláři Třinec: Kučera (Ochman) – Bulava, Patlevič, Konderla, Srníček, Michálek (C), S. Radzienciak – Tobiáš Marguš, Králík, Čmiel, Plandor, Tománek (A), Korčák, Indrst (A), Rybnikár, Branc. Trenér: Jiří Raszka.
    HC Vítkovice Ridera: N. Malik (Dobeš) – Raška, Vacula, Bieniek, Zapletal, Šulák (A) – Plánka, Vojtovič, Tvrdý, Fridrich (C), Žemba (C), Takáč, Kylnár, Vavřík, Parolek, Vjačka, Vícha, Urban, Smička, Mrva, Beránek.
    Trenér: Mojmír Trličík.

    Rozhodčí: Vojtěch Fiala – Lukáš Marek, Lukáš Ševčík

    Diváci: 70
    bahis siteleri