Kladno – K. Vary 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 2:5 (kon.) | Havířov – HK MD Šumperk 2:3 (po pr.)
HC Plzeň – Slavia 2:3 (1:2 po s.n.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 3:5 (kon.)
Ústí n/L – Písek 1:9 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 9:3 (kon.) | Chomutov – PZ Kladno 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:5 (0:0, 3:3, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 03.03.2016, 17:00 • Nová WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    59:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přidávají do prázdné branky definitivní pojistku svého vítězství! Žemba připravil na modré čáře Indrsta o puk a sprintoval do souboje s Patlevičem. Třinecký obránce Žembu pouze fauloval, ale puk se odrazil k PETRU FRIDRICHOVI, který přidal střelou do opuštěné klece svůj druhý gól – 3:5! Asistence: Jan Žemba.
     
    41:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nenápadnou střelou od modré čáry jdou Vítkovice v zápase opět do vedení! Kylnár přihrál na modrou čáru DAVIDU TAKÁČOVI, jenž zkusil nahodit na branku. Kučera moc dobře neviděl a kotouč skončil v síti – 3:4! Asistence: Jakub Kylnár.
     
    39:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už za šestnáct sekund ale Vítkovice vyrovnávají! Beránek s Vojtovičem vytvořili tlak na Kučerovu branku, přičemž puk byl někde na brankovišti. Nejrychleji jej našel PETR FRIDRICH a nadvakrát prostřelil třineckého gólmana – 3:3! Asistence: Jan Vojtovič, Adam Beránek.
     
    38:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využili chvilkového náporu a poprvé v zápase jdou do vedení! Tobiáš Marguš s Korčákem zabojovali o puk za brankou Vítkovic a dostali jej mezi kruhy. Tam si sjel JIŘÍ PLANDOR a prudkou střelou nedal N. Malikovi šanci – 3:2! Asistence: Ivan Korčák, Tobiáš Marguš.
     
    37:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrovská trma vrma na vítkovickém brankovišti, ze které Oceláři vytěžili vyrovnávací branku! FILIP INDRST vše začal střelou z pravé strany, načež vytvořil se spoluhráči na N. Malika výrazný tlak. Srníček skrumáž střelou z levého kruhu ještě nepropálil, ale právě Indrst po chvilce volný puk našel a bekhendem dorazil – 2:2! Asistence: Pavel Srníček, Matouš Čmiel.
     
    36:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Těsně po skončení přesilovky se už Vítkovice prosazují a berou si vedení zpět na svou stranu! Ostravané se dostali s pukem do útočného pásma, Kylnár přihrál před branku TADEÁŠI VÍCHOVI, a ten dostrkal kotouč za Kučeru – 1:2! Asistence: Jakub Kylnár.
     
    30:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    V polovině druhé třetiny se Třinci podařilo vyrovnat! Indrst dojel nahozený kotouč na levém křídle a přihrál před branku. Tam předjel vítkovické obránce ONDŘEJ TOMÁNEK, v pádu poslal puk za N. Malika, načež zboural i branku – 1:1! Asistence: Filip Indrst.
     
    20:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Poté se však Vítkovice usadily v útočném pásmu, využily přesilovky a ujímají se vedení! Vojtovič přihrál na modrou čáru Bieniekovi, jehož ránu tečoval mimo dosah Kučery ADAM BERÁNEK! Kotouč ještě zacinkal o tyčku – 0:1! Asistence: Szymon Bieniek, Jan Vojtovič.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 31. Tománek (Indrst), 38. Indrst (Srníček, Čmiel), 39. Plandor (Korčák, Tobiáš Marguš) – 21. Beránek (Bieniek, Vojtovič), 37. Vícha (Kylnár), 40. Fridrich (Vojtovič, Beránek), 42. Takáč (Kylnár), 60. Fridrich (Žemba)


    HC Oceláři Třinec: Kučera (Ochman) – Bulava, Patlevič, Konderla, Srníček, Michálek (C), S. Radzienciak – Tobiáš Marguš, Králík, Čmiel, Plandor, Tománek (A), Korčák, Indrst (A), Rybnikár, Branc. Trenér: Jiří Raszka.
    HC Vítkovice Ridera: N. Malik (Dobeš) – Raška, Vacula, Bieniek, Zapletal, Šulák (A) – Plánka, Vojtovič, Tvrdý, Fridrich (C), Žemba (C), Takáč, Kylnár, Vavřík, Parolek, Vjačka, Vícha, Urban, Smička, Mrva, Beránek.
    Trenér: Mojmír Trličík.

    Rozhodčí: Vojtěch Fiala – Lukáš Marek, Lukáš Ševčík

    Diváci: 70
    bahis siteleri