CSKA Moskva – N.Novgorod 5:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 4:3 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
4:3 (2:0, 1:3, 0:0 - 1:0) Stav série: 1:1
SKA Petrohrad
Středa 09.03.2016, 17:30 • VTB Ice Palace • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to už dnes opravdu vše, přeji Vám všem hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:49:20)
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista. V Dinamu Moskva působil od loňského listopadu Jakub Petružálek, ten však musel kvůli potížím se zády předčasně ukončit letošní sezónu.
    Velká radost domácích hráčů, kteří v prvním prodloužení využili přesilovou hru a slaví srovnání série na 1:1.

     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 43 – 35
    Zásahy brankářů: 32 – 39
    Vyloučení: 4 – 5
    Bodyčeky: 26 – 29
    Vyhrané buly: 41 – 37
    Využití: 2 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je dobojováno. Viděli jsme parádní hokej na obou stranách, který došel až do prodloužení. Když už to vypadalo, že se ani v první nastavené době branky nedočkáme, opak byl pravdou. Zhruba pět minut před koncem prvního prodloužení využil přesilovou hru Alexander Osipov a jeho zásluhou srovnalo Dinamo na 1:1 v sérii. Trpký konec pro Ilju Kovalčuka, který byl nejprve vyřazen z kádru Petrohradu, ale následně dostal důvěru zpět. Dnes byl hodně vidět, připsal si několik šancí, ale nakonec odešel z ledu velmi smutný, neboť domácí využili početní výhodu právě při jeho vyloučení. Série ale pokračuje dále, nyní budou mít dvakrát výhodu domácího prostředí hokejisté Petrohradu a rozhodně pro ně jedno vítězství na ledě soupeře je dobrým začátkem.
     
    Konec zápasu.
    76:18 Alexander OSIPOV - 4:3
     
    76:18
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté svou přesilovou hru využívají. ALEXANDER OSIPOV se napřáhl ke střele od modré čáry a puk po celé ose doplachtil za záda Koskinena. Moskvané tak tuto strhující bitvu rozhodují rozdílovým gólem a v sérii srovnávají 1:1 na zápasy. Asistence: Denis Kokarev, Konstantin Gorovikov.
     
    75:15
    Petrohrad se zatím dobře brání a nepouští Dinamo do výraznějších šancí. Nyní hosté vyhazují puk až před Jerjomenka a mohou vystřídat svou unavenou čtveřici.
     
    74:48
    Ilja Kovalčuk putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění a pro domácí je tu početní výhoda. Šance na rozhodnutí prvního prodloužení.
     
    74:14
    Kablukov poslal puk na Kadějkina, ale přihrávka byla nepřesná a pro obranu domácích tak nebyl problém dostat puk z pásma ven.
     
    73:37
    Tlak Petrohradu stoupá, nyní to před Jerjomenkem zkoušel Bučněvič, ale také on ztroskotal nad přesným zákrokem Jerjomenka.
     
    72:39
    Jerjomenko znovu podržel svůj tým, a to doslova za minutu dvanáct. Dadonov se dostal do jeho těsné blízkosti, ale jeho ránu bleskovým zákrokem Jerjomenko vykryl!
     
    71:46
    Nyní se musel ve svém brankovišti otáčet také Koskinen, jenž zlikvidoval nebezpečnou střelu Kokareva. Stále tak ani jeden tým nerozhodl o osudu tohoto utkání. Pokračujeme tedy dále.
     
    71:18
    Z levé strany pálil Jakovlev, konkrétně z levého kruhu, ale Jerjomenko byl znovu neprostupný. Raději následně přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    70:19
    Denis Kokarev zatáhl černou pryž do útočného pásma, našel poté volného Tarasova, který ale nedokázal najít volnou skulinku v Koskinenově kleci.
     
    69:10
    Hosté mají stále dostatek sil a opět jsou natlačeni před Jerjomenkem. Znovu se o slovo přihlásil Ilja Kovalčuk, jenž pálil do levého betonu Jerjomenka.
     
    68:02
    A znovu se hosté tlačí před Jerjomenka, jenž se rozhodně ve svém pracovišti nenudí. Nyní už ale domácí vyhazují kotouč do středního pásma.
     
    67:08
    Jevgenij Dadonov se dostal v prostoru mezi kruhy k parádní střele, ale tu fantastickým zákrokem zlikvidoval Jerjomenko. Další velká šance hostí, která však gólem opět nekončí.
     
    65:50
    Hosté měli před domácí brankou velký tlak a na základě toho, aby se hra trochu uklidnila, si domácí trenér bere oddechový čas.
     
    65:38
    Hosté zakombinovali v útočném pásmu, Kovalčuk přenechal kotouč Zubarevovi, ale jeho pohotovou střelu chytá Jerjomenko. Jeho další zákrok znamená, že se skóre opět nemění.
     
    64:52
    Po vhazování ve středním pásmu po tom, co zmizel kotouč z dohledu sudích, se do útoku dostali domácí hokejisté, ale Kokarev poté svou střelu poslal pouze do hrudi Koskinena.
     
    64:09
    Fjodorov skáče na led a také domácí celek své oslabení dokázal ubránit. Po delší době tak uvidíme hru v pěti hráčích na obou stranách.
     
    63:42
    Hosté se uhnízdili v pásmu Dinama, kde roztáčejí přesilovkový kolotoč. Záhy však o puk přicházejí a ten vyhazují domácí až před Koskinena.
     
    63:30
    Maxim Čudinov pálil z pravé strany, ale recept na Jerjomenka nenašel. Ten přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    62:49
    Čudinov zachytil nahození Zubareva ve středním pásmu. Hostům se zatím nedaří projít do útočného pásma.
     
    62:28
    Hosté jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    62:09
    Síly na ledě se srovnají. Dvě minuty za držení dostává Fjodorov a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    61:01
    Kokarev poslal kotouč do útočného pásma, kde vznikla mela před brankou Koskinena. Jenomže ke kotouči, který ležel před odkrytou brankou Petrohradu se nikdo nedostal. Následně se hosté osvobozují.
     
    60:28
    Hostující Šipačjov putuje na trestnou lavici za sekání. Přesilovka pro domácí.
     
    60:16
    Domácí Dinamo se dostalo do útoku, kde pálil Těreščenko, ale Koskinen má puk ve své moci i s pomocí vlastní obrany.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Statistiky třetí třetiny

    Střely na branku: 14 – 4
    Zásahy brankářů: 4 – 14
    Vyloučení: 1 – 1
    Bodyčeky: 8 – 7
    Vyhrané buly: 14 – 8
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Tak je za námi i třetí třetina, která nerozuzlila nerozhodný stav a tak na řadu přijde dvacetiminutové prodloužení. Přesněji první prodloužení, které začne přibližně ve 20:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    Trenér ruské reprezentace, Oleg Znarok, pozorně sleduje semifinálové boje, neboť je zde několik hráčů, které by mohl vzít na domácí MS!

     
    59:13
    Jerjomenko viděl ránu Guseva, kterou poté vyrazil před sebe. Obrana hostí si kotouč převzala a míří do rychlého protiútoku.
     
    58:47
    Jakovlev je na ledě a hosté jsou už kompletní.
     
    58:29
    Rána Osipova z velké dálky skončila v náruči Koskinena. To byl velmi důležitý zákrok brankáře Petrohradu, který stále drží nerozhodný stav.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:58
    Hosté se vymanili z tlaku Dinama a vyhazují puk do bezpečí.
     
    57:18
    Domácí drží hosty v pásmu a pálí na Koskinena. Pěstuško pálil z levého kruhu, ale mezi tři tyče svou střelu neposlal.
     
    56:47
    Jakovlev podrazil protihráče a posílá hosty do čtyř. Dinamo si naopak zahraje přesilovou hru.
     
    56:47
    Čas se oběma celkům se už hodně krátí. Vypadá to, že se skutečně dnes poprvé v této sérii dočkáme prodloužení. Nepředbíhejme ale samozřejmě.
     
    56:08
    Domácí se osvobodili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    55:25
    Znovu se dokázalo Dinamo osvobodit. K puku se dostal Nikulin a opět ho posílá až na opačný konec kluziště
     
    54:55
    Domácí sebrali kotouč a vyhazují ho do bezpečí až před brankáře Koskinena.
     
    54:50
    Maxim Čudinov vypálil z vrcholu pravého kruhu na Jerjomenka, ten jeho nebezpečný projektil ukrývá ve své náruči. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    54:08
    Domácí špatně střídali a nyní budou hrát hosté přesilovou hru. Trest odpyká Ilja Igumnov.
     
    53:32
    Galimov pálil z pravého kruhu, jeho vzdušná střela následně skončila na vyrážečce Koskinena. Domácí znovu nevyužívají svou šanci.
     
    52:48
    Od modré čáry se k mohutné střele napřáhl Mat Robinson, jenomže s jeho prudkou střelou si Koskinen poradil. Vyrazil puk vedle sebe, kde si ho převzali jeho spoluhráči.
     
    52:08
    Těreščenko poslal kotouč na hůl Pěstuška, ale druhý jmenovaný celou akci domácího celku nedokázal dotáhnout do konce.
     
    50:50
    Nyní byla k vidění série nepřesností na obou stranách a hrálo se převážně ve středním pásmu. Ani jeden z týmů se nedostal do blízkosti brankáře soupeře.
     
    50:04
    Zápas se nám přehoupl do poslední desetiminutovky třetí třetiny. Nyní Cvetkov se snažil o teč po střele Robinsona, ale Koskinen lapačkou kryje.
     
    49:43
    Kovalčuk si nabruslil k pravé tyčce domácí svatyně, ale bekhendovou střelou Jerjomenka nepřekonal. I hosté mohli strhnout vedení na svou stranu, ovšem nestalo se tak.
     
    49:14
    Domácí publikum svými hlasivkami žene Dinamo za další brankou, ta však zatím nepřichází.
     
    48:21
    Náznak šance hostí, jenomže nic z toho nebylo. Pozorná obrana Dinama pracuje na výbornou a nyní připravila o puk SKA. Domácí míří znovu na opačnou stranu.
     
    47:18
    Cvětkov se chystal doklepnout kotouč před brankou Petrohradu, ale vše dobře viděl Koskinen, jenž doslova ukradl kotouč z jeho hole. Další velká šance domácích.
     
    46:30
    Znovu hokejisté Dinama rozvíjejí tlak před brankou Petrohradu, kde nebezpečně vystřelil Bělov. Koskinen se v posledních chvílích ve svém brankovišti rozhodně nenudí.
     
    46:12
    Pěstuško s Brjukvinem jeli dva na jednoho a druhý jmenovaný dostal přesnou přihrávku od Pěstuška. Jenže střela skončila v lapačce Koskinena, který se musel hodně vytáhnout.
     
    45:23
    Petrohradští se dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak znovu stěhuje před brankáře Koskinena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    44:13
    Domácí si znovu drze vyšlápli v pásmu hostí, kde střílel Fjodorov, Koskinen však svým zákrokem podržel tým. Stále tak na ukazateli skóre svítí stav 3:3.
     
    43:34
    Na straně hostí se do šance dostal Dadonov, ale tomu se po objetí branky Jerjomenka nepovedlo zasunout puk za jeho záda. Domácí brankář vše dobře viděl a celou akci ukončil.
     
    43:15
    Další akce na straně Dinama. Dmitrij Višněvskij zakombinoval před Koskinenem, ale ten si připsal další přesný zákrok. Domácí mají nyní více ze hry a tlačí se do hostujícího brankoviště.
     
    42:15
    Z pravé strany vystřelil Maxim Karpov, ale autor první branky domácího celku tentokrát mířil mimo tři tyče.
     
    41:23
    Galimov našel volného Cvětkova, ten se ocitl úplně sám před Koskinenem, ale jeho bekhendová střela byla hostujícím brankářem sražena vedle branky Petrohradu.
     
    40:18
    Jdeme do třetí třetiny. Strhne některý z týmů vedení na svou stranu? Nebo se dočkáme nekonečného prodloužení?
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 8 – 12
    Zásahy brankářů: 9 – 7
    Vyloučení: 2 – 1
    Bodyčeky: 9 – 7
    Vyhrané buly: 14 – 8
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    Také druhá třetina je pryč. V ní se dostali hosté na domácím na dostřel jediného gólu. Jenomže hned po vhazování zvýšilo Dinamo na 3:1. A aby toho nebylo málo, ještě v téže minutě snížil Petrohrad na 3:2. V pětatřicáté minutě pak srovnal Šipačjov na 3:3 ve dvojnásobné přesilové hře a do třetí třetiny půjdou oba celky za nerozhodného stavu. Třetí třetina začne přibližně v 19:20.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    Dominik Kubalík se stal nejlepším střelcem extraligy! Myslíte, že bude v příštím roce působit v KHL?
     
    39:15
    Agilní Ilja Kovalčuk se znovu dostal do další střely, ale Jerjomenko si připsal další přesný zákrok. Hosté jdou nyní za vstřelením rozdílové branky, zatím je to však bez efektu.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    37:58
    Na druhé straně pálil Širokov, ale jeho rána před brankou nebyla nikým tečována a poté se k puku dostal Jerjomenko, jenž ho posílá pryč z vlastního pásma.
     
    37:31
    Tarasov s Kablukovem se dostali do pohledné akce, jenomže druhý jmenovaný poslal kotouč pouze do připravené lapačky Koskinena.
     
    37:01
    Po střele Ilji Kovalčuka zazvonila tyč domácí branky. Jerjomenko měl teď opravdu velké štěstí, jinak by hosté asi vedli.
     
    35:51
    Domácí jsou už v plném počtu.
     
    35:47
    Vojnov si sjel do úplně stejné pozice v jaké byl před chvilkou Šipačjov, jenž bývalý obránce Králů z Los Angeles se střelecky neprosadil. Přesilovka hostů se tak krátí.
    34:51 Vadim ŠIPAČJOV - 3:3
     
    34:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté svou dvojnásobnou přesilovou hru dokázali využít, když Čudinov našel z levého kruhu svou přihrávkou na pravém kruhu VADIMA ŠIPAČJOVA, který poté svou dělovkou prostřelil Jerjomenka. Je srovnáno a začíná se znovu od začátku. Hosté navíc budou pokračovat v klasické početní výhodě. Asistence: Nikita Gusev, Maxim Čudinov.
     
    33:51
    Jenomže protihráče podržel Fjodorov a domácí jdou do tří!
     
    33:25
    Hosté však přesilovku nezačali dobře, přišli o kotouč a ten míří až před jejich gólmana. Petrohrad tak musí spěchat pro kotouč do vlastního pásma.
     
    33:12
    Ilja Nikulin dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Přesilovka pro Petrohrad.
     
    32:27
    Znovu Ilja Kovalčuk, který je nyní hodně vidět. Potáhl kotouč podél pravého mantinelu, dostal se do blízkosti Jerjomenka, ten ale jeho pokus o střelu vykryl.
     
    31:53
    Kovalčuk vybídl do akce Koskirantu, ale finský útočník svou bekhendovou střelu nedotáhl do konce. Jerjomenko tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    31:14
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    30:38
    Domácí už znovu operují přes Koskinenem, kde na brankáře Petrohradu zamířily dvě střely. S oběma si ale brankář hostí poradil a poté posílá puk znovu do bezpečí.
     
    29:51
    Moskvané roztáhli přesilovkové rozestavení, ale na Koskinena zatím nevystřelili. Kotouč se dostal na hokejky obránců Petrohradu, kteří ho vyhazují do bezpečí.
     
    29:14
    Kutějkin dostává dvě minuty za podražení a zbytečně tak oslabuje svůj tým. Další početní výhodu si zahraje moskevské Dinamo.
     
    29:06
    Domácí si zahrají přesilovou hru, nyní mají ponechanou výhodu a hrají se šesti hráči v poli bez brankáře.
     
    28:20
    Kokarev poslal bekhendovou střelou kotouč na branku Koskinena, ten si ale znovu připsal další zákrok, když betonem vykopl puk do bezpečí. Domácí znovu přebírají iniciativu a tlačí se před hostující klec.
     
    27:44
    Nyní bylo rušnou před brankou Petrohradu, když po střele Pěstuška musel zasahovat Koskinen. Ten ukryl kotouč do lapačky a raději přerušil hru.
     
    27:20
    Hosté se snaží o vyrovnání, nyní jsou na koni a mají před domácí brankou tlak. Jenže Dinamo zatím skvěle brání a drží své těsné vedení.
    24:59 Ilja KABLUKOV - 3:2
     
    24:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak s brankami se nám nyní roztrhl doslova pytel. Hosté znovu dávají kontaktní branku. Z těžkého úhlu z pravé strany pálil ILJA KABLUKOV a s údivem všech skončil puk za zády Jerjomenka, jenž mu propadl do vlastní branky. Bez asistence.
    24:06 Vladimir BRJUKVIN - 3:1
     
    24:06
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Jenže hned po vhazování se do rychlého protiútoku dostali domácí a VLADIMIR BRJUKVIN se ocitl před prázdnou brankou Petrohradu, kam poté poslal puk bez větších problémů. Domácí znovu vedou o dvě branky. Asistence: Maxim Pěstuško, Alexej Těreščenko.
    23:15 Nikita GUSEV - 2:1
     
    23:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají domácímu celku na dostřel jediného gólu. Podobně jako první branka domácích, i ta hostující padla po chybě v pásmu. Tentokráte v něm propadli domácí a NIKITA GUSEV poté poslal puk za záda Jerjomenka. Hostům se už dýchá o něco lépe. Asistence: Vadim Šipačjov.
     
    22:32
    Anton Bělov předal kotouč od modré čáry Dadonovovi, jenž druhý jmenovaný poslal puk pouze do připravené lapačky Jerjomenka.
     
    21:24
    Na Koskinena záhy mířila jedovatá střela z pravého kruhu od Galimova, ale s tou si dokázal poradit. Po tomto zákroku už byla také navrácena maska Koskinenovi, jenž se připravuje ke vhazování.
     
    20:48
    Už se pokračuje dále. Maska však opravena zatím nebyla, a tak si Koskinen prozatím vzal krytí hlavy svého spoluhráče Šestjorkina.
     
    20:48
    Nyní se delší dobu nehraje, brankár Koskinen má problém s maskou a musí dojít k její rychlé opravě. Masku zavezl na střídačku Ilja Kovalčuk. Hezké gesto od hvězdy SKA.
     
    20:26
    Nikulin zachytil kotouč po střele Vadima Šipačjova a hned ho poslal do bezpečí. Následně se hosté dostali do další šance, když navrátivší se do sestavy Ilja Kovalčuk byl úplně sám před Jerjomenkem, ale v poslední fázi selhal a nakonec se ke střele nedostal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 13 – 9
    Zásahy brankářů: 9 – 11
    Vyloučení: 0 – 1
    Bodyčeky: 6 – 13
    Vyhrané buly: 8 – 13
    Využití: 1 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je to tak, první dějství je definitivně minulostí. V něm padly dvě branky, o obě se postarali domácí hokejisté. Hosté byli od úvodu lepším týmem, ale Dinamo dokázalo dát první gól a od té doby převzalo iniciativu na ledové ploše. Hosté se snažili dostat se na dostřel jediné branky, to se jim však nepovedlo. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně v 18:25.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    Maskot Petrohradu dnes jistě doufá v druhou výhru SKA!

    To je lásky 󾌧 #CCMHockey #MadeOfHockey

    Zveřejnil(a) CCM Hockey Czech dne 8. březen 2016
     
    19:50
    Po střele Koskiranty však znovu pozorný Jerjomenko, který okamžitě posílá kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Už se zřejmě nic nestane.
     
    19:35
    Kotouč byl vyhozen do hlediště, ale byl tečován, proto hlavní rozhodčí vylučovat domácí hráče nebude. Vhazovat se bude po pravici Jerjomenka, hosté tak mají před sebou jednu z posledních šancí dostat se Dinamu na dostřel.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:43
    Od modré čáry pálil Anton Bělov, na dorážku před brankou číhal Jarno Koskiranta, ale po jeho přízemní střele končí kotouč znovu v náruči Jerjomenka.
     
    18:03
    Stejný obrázek hry se ukázal i nyní. Petrohrad opět propadl a v útočném pásmu přišel o kotouč. Dinamo Moskva uhání do dalšího ohrožení branky hostí.
     
    17:53
    Galimov a Cvětkov, oba domácí útočníci nyní zatopili Koskinenovi, jenž musel znovu na kolena. Puk zachytil sklepnutím betonu a raději přerušil hru. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    17:10
    Z hloubi vlastního pásma museli zakládat útočnou akci hosté z Petrohradu, jenomže zase tomu chyběla větší přesnost. SKA tak znovu nic nevymyslelo.
     
    16:30
    Jakovlev poslal puk na Dadonova, ale znovu to bylo nepřesné. Hostům se nyní vůbec nedaří přechod do útoku a pro domácí se nabízí další šance k ohrožení Koskinenovy klece.
     
    15:20
    Znovu hosté zatáhli puk do útočného pásma, jenže Vadim Šipačjov projel do útočného teritoria příliš brzy a je z toho postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    14:38
    Hosté se nyní snažili o kontaktní branku, ale před brankou Jerjomenka předvedl skvělý obranný zákrok Robinson a hned poté, co zkrotil kotouč, poslal ho do středního pásma.
    12:32 Ilja ŠIPOV - 2:0
     
    12:32
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté jdou do dvoubrankového vedení. Před brankou hostí se ocitl ILJA ŠIPOV, který u pravé tyčky Koskinena dokázal doklepnout kotouč do jeho svatyně. Dinamo tak využilo svou první přesilovou hru. Hosté tak mají co dohánět. Asistence: Dmitrij Višnějvskij, Ivan Igumnov.
     
    11:52
    Širokov držel protihráče a už pyká na trestné lavici. Domácí si zahrají první přesilovou hru.
     
    11:10
    Osipov za vlastní brankou čekal, až mu vystřídají spoluhráči a poté vyvezl puk z obranného pásma daleko od branky Jerjomenka.
     
    10:25
    Na druhé straně pálil Dadonov, ale také Jerjomenko byl na svém místě. Hru však nepřerušil a hned rozehrál kotouč mezi své spoluhráč, aby nechal hru plynout.
     
    09:37
    Znovu Petrohrad propadl ve svém vlastním teritoriu a toho opět chtěli využít domácí. Pěstuško však svou táhlou střelu poslal přímo do lapačky Koskinena.
     
    08:53
    Na puku jsou znovu hokejisté Dinama Moskva a zavážejí ho do útočného pásma. Celá akce ale skončila, neboť obrana Petrohradu byla nekompromisní.
     
    08:22
    Koskinen musel znovu zasahovat. Cvětkov si sjel do jeho těsné blízkosti, puk si přehodil na bekhend a snažil se ho zasunout za jeho záda. Hostující brankář však vše dobře viděl a podržel svůj tým.
     
    07:38
    Kokarev se dostal do zakončení, Koskinen svým bleskovým zákrokem jeho snahu pokazil. Domácí jsou nyní více vidět a snaží se své těsné vedení navýšit.
     
    06:59
    Koskinen za vlastní brankou pomohl svým spoluhráčům rozehrát kotouč, to se podařilo a Petrohrad uhání do útočného pásma. Tam nakonec nic nevymyslel a přišel o kotouč.
     
    06:37
    Hosté po inkasované brance znovu ožili a dostali se do rychlého kontru. Šipačjov na kruzích vypálil z první, ale Jerjomenko chytá. Další zákrok domácího brankáře byl úspěšný.
     
    05:32
    Děrgačjov našel svou přihrávkou Nikutu Guseva, druhý jmenovaný však promáchl a puk končí v lapačce Jerjomenka. Ten opět přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    04:56
    Hosté jsou zaskočeni, domácí udeřili z ničeho nic a od této chvíle jsou pochopitelně na koni. Jdou do dalšího útoku, kde ohrozí branku Petrohradu.
    03:23 Maxim KARPOV - 1:0
     
    03:23
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak po několika šancích hostí přichází pro Petrohrad tvrdá rána. SKA propadli ve vlastním pásmu, k puku se dostal MAXIM KARPOV, jenž projel podél pravého mantinelu až na pravý kruh, odkud svou střelou poslal puk do pravého horního růžku Koskinenovy svatyně. Tam vymetl doslova všechny pavučiny. Asistence: Mat Robinson.
     
    02:30
    Dinamo roztáhlo útočnou akci v pásmu SKA, jenomže tam záhy přišlo o kotouč. Ten mají v moci opět hosté a míří do dalšího útoku. Petrohradští jsou zatím lepším týmem.
     
    01:50
    Bučněvič zatáhl kotouč do útočného pásma, zamíchal kotoučem a hned na to vypálil na Jerjomenka. Ten po zákroku svojí lapačkou raději přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:42
    Další útok Petrohradu, Koskiranta se postavil mezi kruhy, odkud vyslal přízemní střelu, ta však končí na přesném betonu Jerjomenka.
     
    01:05
    Jerjomenko chytil ze vzduchu střelu Šipačjova, jenž pálil z pravého kruhu. Domácí brankář si připsal svůj první dnešní a hlavně úspěšný zákrok.
     
    00:25
    Brjukvin číhal na kotouč u vlastní branky, aby zabránil střele jednoho z domácích útočníků. Jako útočník nyní pomohl obraně, ale nyní se už se svými spoluhráči řítí do útoku.
     
    00:09
    K puku se po vhazování dostali domácí hokejisté, dopustili se však ofsajdu a hra tak i nadále zůstane ve středním pásmu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání za malou chvíli začne, ale nyní si ještě vyslechneme hymnu ruské federace.
     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Višněvskij, Nikulin, Robinson, Osipov, Hietanen, Mironov, Korjagin – Pěstuško, Těreščenko, Brjukvin – Tarasov, Gorovikov, Kokarev – Galimov, Cvětkov, Fjodorov – Karpov, Šipov, Igumnov – Alexejev

    SKA Petrohrad: Koskinen (Šestjorkin) – Jakovlev, Bělov, Chafizullin, Čudinov, Zubarev, Vojnov, Kutějkin – Dadonov, Šipačjov, Gusev – Ponikarovskij, Koskiranta, Kovalčuk – Bučněvič, Širokov, Barabanov – Ketov, Kablukov, Kadějkin – Děrgačjov

    Rozhodčí: Buturlin, Jeřábek – Lazarev, Otmachov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    V tomto utkání sice neuvidíme ani jednoho českého hráče. Českou stopu ale nakonec tento duel mít bude, a sice v podobě jednoho z hlavních rozhodčích, který toto utkání bude řídit. Je jím český sudí Antonín Jeřábek
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Československá stopa v utkání

    V ani jednom týmu nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista. Dnešní duel tak bude bez této stopy.
     
    Vzájemná utkání

    První duel této série vyhráli hokejisté Petrohradu, v pondělí na ledě Moskvy si připsali první skalp tohoto týmu.

    Dinamo Moskva - SKA Petrohrad 2:3
    Hokejisté Petrohradu si včera zatrénovali. V týmu panuje skvělá nálada, to potvrzuje Dmitrij Kalinin, jenž si zatrénoval s fotbalovým míčem na své hokejce. Budou mít hosté ještě lepší náladu i po dnešním utkání?

     
    SKA Petrohrad

    Petrohrad se ve čtvrtfinále Západní konference play-off KHL utkal s Jaroslavlí, ve které favority byl tým Lokomotivu. Petrohrad po odchodu několika opor letos nepředváděl tak suverénní výkony, ale svou bojovností a vůlí postoupil do vyřazovacích bojů ze šestého místa. Naopak Jaroslavl měla sezónu více než dobrou a do čtvrtfinále konference naskočila ze třetí pozice. Jenomže hokejisté SKA nakonec dokázali favorita porazit 4:1 na zápasy a z postupu dál se radoval právě tým z Petrohradu. Nyní narazil na další těžký tým, ale hned v prvním utkání série, jak už bylo zmíněno, dokázal na ledě Dinama urvat první výhru. Na zápasy tak hosté vedou 1:0. Dokáží pondělní úspěch zopakovat, nebo naopak Dinamo dnes srovná?
     
    Dinamo Moskva

    Moskevské Dinamo prošlo ve čtvrtfinále Západní konference přes Soči, které porazilo jednoznačně 4:0 na zápasy a do semifinále této konference tak postoupili moskevští hokejisté v nejkratším možném termínu. V další sérii v cestě za Gagarinovým pohárem nyní bojují s úřadujícím majitelem této trofeje, a sice s Petrohradem. První zápas se hrál v pondělí 7.3.2016 a Petrohradští dokázali urvat vedení v sérii, když vyhráli těsně 3:2. Dinamo tak má dneska k dispozici další domácí utkání, ve kterém se pokusí nepříznivý stav semifinále srovnat.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak kontinentální ligy – KHL. Dnes je na programu další semifinále Západní konference této soutěže a my budeme sledovat utkání série mezi týmy Dinamo Moskva a SKA Petrohrad.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Karpov (Robinson), 13. Šipov (Višněvskij, Igumnov), 25. Brjukvin (Pěstuško, Těreščenko), 77. Osipov (Kokarev, Gorovikov) – 24. Gusev (Šipačjov), 25. Kablukov, 35. Šipačjov (Gusev, Čudinov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Višněvskij, Nikulin, Robinson, Osipov, Hietanen, Mironov, Korjagin – Pěstuško, Těreščenko, Brjukvin – Tarasov, Gorovikov, Kokarev – Galimov, Cvětkov, Fjodorov – Karpov, Šipov, Igumnov – Alexejev
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šestjorkin) – Jakovlev, Bělov, Chafizullin, Čudinov, Zubarev, Vojnov, Kutějkin – Dadonov, Šipačjov, Gusev – Ponikarovskij, Koskiranta, Kovalčuk – Bučněvič, Širokov, Barabanov – Ketov, Kablukov, Kadějkin – Děrgačjov

    Rozhodčí: Buturlin, Jeřábek – Lazarev, Otmachov
    Dynamo Moskva 2 4 Petrohrad
    #1 Pondělí 07.03.2016 • 15:00
    Dynamo Moskva - Petrohrad 2:3
    #2 Středa 09.03.2016 • 17:30
    Dynamo Moskva - Petrohrad 4:3 po prodl.
    #3 Pátek 11.03.2016 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 0:4
    #4 Neděle 13.03.2016 • 15:00
    Petrohrad - Dynamo Moskva 4:0
    #5 Úterý 15.03.2016 • 17:30
    Dynamo Moskva - Petrohrad 1:4
    #6 Čtvrtek 17.03.2016 • 17:30
    Petrohrad - Dynamo Moskva 2:0
    bahis siteleri