Liberec – Chomutov 1:2 (kon.) | Slavia – Kladno 3:4 (kon.) | Zlín – Letňany 6:0 (kon.)
Mountfield HK – Přerov 3:0 (kon.) | K. Vary – Sparta 5:3 (kon.) | Třinec – Pardubice 0:3 (kon.)
Vítkovice – Havířov 4:1 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:0 (2:0, 0:0, 1:0) Stav série: 1:0
HC ZUBR Přerov
Středa 09.03.2016, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    59:33
    Ještě spěchá Kocák na střídačku.
     
    59:14
    Matěj Síla ještě krásnou ranou napálil přerovské břevno!
     
    56:42
    Přerovská střídačka se toho nebojí. Vzala si oddechový čas, odvolala brankáře a hraje power-play v pěti proti čtyřem!
     
    56:42
    26 sekund budeme sledovat hru čtyři na čtyři. Za podražení Daniela Indráka je totiž vyloučen Tomáš Duben (HKM).
     
    55:08
    Domácí mohou dohrávat utkání relativně v klidu, čeká je další přesilovka. Jan Šafránek (PRE) znovu odchází za katr, nyní za podražení.
     
    54:56
    Hradec mohl potvrdit první výhru v přečíslení dva na jednoho, ale Vojtěchu Sílovi utekl kotouč. Na druhé straně zkusil štěstí z úhlu nejspíš Šafránek, ale Dvořák byl pozorný.
     
    52:59
    Jan Kopeček si ještě vykoledoval osobní desítku. Pokračujeme ve hře pět na pět.
     
    52:59
    Tomáš Šlaicher s Janem Kopečkem si před přerovskou brankou vyznávali lásku a oba dva si teď odpočinou na trestné. Kopeček vyfasoval menší tresty za hrubost a za držení, Šlaicher za držení a jeho spoluhráč Jakubec za hrubost.
     
    48:59
    Jan Šafránek (PRE) je zpátky na ledě, jenže očividně se do hry vrátil víc nahecovaný, než by to chtělo. Rozhodčí ho vykazují na trestnou lavici za faul loktem.
     
    48:14
    Hradec je ve třetí třetině mnohem nebezpečnějším týmem. Teď se přes obránce prokousal Petr Poppel, ale těsně před Kocákem poslal puk vedle druhé tyčky!
     
    46:29
    Nepříjemný úder teď schytal přerovský Jan Šafránek, naštěstí po delší době odjel na střídačku po svých. Věřme, že aspoň on bude v utkání pokračovat.
     
    45:42
    Už to mohlo být o čtyři góly, jenže smolař třetí třetiny Matěj Morong ani teď netrefil zařízení!
     
    45:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kynčlovi spoluhráči se z ošklivého momentu vzpamatovali neskutečně rychle a důležitým třetím gólem Přerovu odskakují. Tadeáš Jakubec v přečíslení zmátl protihráče a pak nahrál TOMÁŠI ŠLAICHROVI, který z první zakončil za Kocákova záda. Dnes se tak raduje podruhé – 3:0! Asistence: Tadeáš Jakubec.
     
    44:43
    Jakub Kynčl opouští stadion v nehokejové pozici na nosítkách. Zápas pro něj skončil a moc si přejeme, aby byl brzy v pořádku.
     
    44:43
    Tohle nevypadá dobře, o otevřená dvířka přerovské střídačky se bolestivě zranil Jakub Kynčl. Jde o pravé koleno.
     
    44:37
    Matěj Morong je ve třetí třetině hodně vidět, nyní v další velké šanci přestřelil bližší tyčku!
     
    41:18
    Domácí vymysleli fantastickou kombinaci. Na jejím konci byl Vojtěch Síla, ale ten před Kocákem nezakončil, a potom sjel kotouč i Morongovi před úplně prázdnou bránou!
     
    40:34
    Hradec si zahraje přesilovku. Martin Pěnčík (PRE) je vyloučen za podražení.
     
    40:34
    Hned po buly se ke střele z gólové pozice dostal Matěj Morong, ale o kousek minul!
     
    39:32
    Hradečtí mířili dopředu rovnou ve třech, jenže hosté na poslední chvíli akci dobruslili. Závěr třetiny je pořádně hektický.
     
    39:05
    Přerovští hokejisté mohli zasadit domácím tvrdý úder do šatny, do úniku se totiž vydal Vojtěch Kadlic! Na zádech měl ale hradeckého obránce, a tak neměl šanci na kličku a musel střílet. To si Daniel Dvořák pohlídal.
     
    36:31
    Přerovský rozlet bude asi zastaven. Daniel Indrák (PRE) totiž zastavil další hradecký úprk za hranou pravidel – hákování.
     
    36:27
    Ale z nervózní hry se zrodilo i hradecké přečíslení, v akci byl Pokorný se spoluhráčem, jenže přihrávka byla o kousek delší!
     
    35:44
    Mezi kruhy se odpoutal Jiří Krátký, jenže hradeckou klec přestřelil. Pláškovu střelu na bližší tyč pak vytáhl Daniel Dvořák. Hradecká obrana musí hasit jeden požár za druhým!
     
    34:52
    Naopak přišla další možnost pro hosty. Zpoza brány dostal puk Jan Barveníček, zkusil najít místo u druhé tyče, ale střelu mu pravděpodobně Dvořák vytáhl těsně vedle! Barveníček mu byl až moc blízko.
     
    32:50
    Paradoxně až po skončení přesilovky přišla velká šance Zubrů. Karel Plášek skvěle vybruslil do střelecké pozice, z otočky vypálil, ale Daniel Dvořák levým betonem výborně zasáhl!
     
    31:31
    Mountfield zblokoval střelu od modré čáry, když vtom přišel hvizd rozhodčího. Tomáš Veselý vylučuje na obou stranách – Denise Martince i Daniela Indráka za sekání. Přerov pokračuje v klasické výhodě.
     
    30:23
    Důsledkem krátké aktivity hostů je jejich třetí přesilovka. Štěpán Růta (HKM) je vyloučen za sekání.
     
    27:37
    Dělovku Pokorného zprava hosté zblokovali, potom střílel z levé strany Duben. Puk mu sedl výborně, ale Kocák měl přece jenom dobrý výhled a efektně zasáhl lapačkou.
     
    27:15
    Naopak je tady první přesilová hra pro Mountfield. Obránce Tomáš Duben odvedl pro svůj tým parádní práci, když dostihl puk, nahodil ho na brankáře a pak si ještě vynutil faul. Jakub Kleiner (PRE) pyká za vražení na hrazení.
     
    25:20
    Dvořák se výtečně roztáhl a pravým betonem vykopl Mlčákovu střelu. Plášek pak dorážel z úhlu a na hradeckého gólmana také nevyzrál.
     
    24:40
    Štěpán Růta (HKM) podrazil pohyblivého Karla Pláška, je tu druhá početní výhoda pro Přerov. Ta úvodní dopadla gólem na druhé straně ledu.
     
    22:06
    I na konci další kombinace byl Vojtěch Síla, tentokrát těsně minul bližší růžek přerovské branky!
     
    21:36
    Morong vybojoval puk pro Poppla, který vybídl ke skórování Vojtěcha Sílu. Přerovské akcie zachránil obětavý skok Martina Pěnčíka, Kocák by už neměl nárok!
     
    18:58
    Nápor Přerova pokračuje, hosté mocně svírají svého soka. Mlčákova střela od modré byla tečovaná, přesto proti ní Dvořák zasáhl!
     
    18:07
    Asi nejlepší přerovský útočný pár Kadlic – Plášek měl spoustu času v přečíslení dva na jednoho. Karel Plášek dostal přihrávku, Dvořáka si chtěl rozhýbat, ale ten mu bekhendový blafák vychytal!
     
    17:25
    Na druhé straně vybojoval Vojtěch Síla puk pro Matěje, ale jeho střelu mezi kruhy včas zblokoval obránce.
     
    15:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dostávat puk na brankáře se přece jenom daří víc hradeckým mladíkům, a právě aktivita před gólmanem jim teď vynáší druhý gól! Tomáš Duben nahodil puk od modré čáry a TOMÁŠ ŠLAICHER se dostal k dorážce. Co se mu nepovedlo napoprvé, k tomu mu následně pomohli i soupeři a po objetí Kocáka se už Šlaicher před prázdnou bránou nemohl mýlit – 2:0! Asistence: Tomáš Duben.
     
    13:10
    Hraje se nahoru – dolů. Přestože se dopředu dostal Přerov, únik tří proti dvěma pak vytáhl Hradec. Střelu Vojtěcha Síly hosté v poslední možné chvíli zblokovali.
     
    10:42
    Hosté se dostali do rychlého protiútoku, ve kterém našel Kadlic křižnou přihrávkou Pláška. Ten si ale musel puk zpracovat a těsně před Dvořákem už to měl těžké, hradecký gólman si svou tyčku pohlídal.
     
    09:36
    Hradec trochu zaspal a Šafránek mohl z rohu hledat snad trojici spoluhráčů, ale přihrávku neposlal ani na jednoho z nich a domácí ji vypíchli do bezpečí.
     
    06:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přerovská početní výhoda měla přesně opačný účinek, hosté totiž nechali v obraně několik oken a to další Hradec trestá! PETR POPPEL dostal ideální přihrávku od Štěpána Pokorného, nabral rychlost, těsně přebruslil obránce a přes Kocákem napálil puk krásně a nechytatelně do růžku – 1:0! Asistence: Štepán Pokorný, Jakub Kynčl.
     
    05:44
    Šlaicher s Pokorným ujeli v oslabení do přečíslení. Přihrávku na druhého jmenovaného ale hokejkou zblokoval Jakub Kleiner.
     
    04:28
    Hradečtí zastavili protiútok soupeře nedovoleně, Přerov si zahraje první přesilovku série. Tomáš Duben (HKM) pyká za hákování.
     
    03:18
    Nakonec to hosté sehráli výborně, na konci jejich kombinace stál Karel Plášek, ale z pravého kruhu na Daniela Dvořáka nevyzrál! Vyjetý hradecký brankář pak přikryl kotouč dřív, než by ho Plášek s Kadlicem mohli dorazit.
     
    02:18
    Hradecký Tadeáš Jakubec vyjel s pukem od hrazení a Kocák musel rychle vykopnout pravý beton. Skákavý puk potom Jakubec dorazil těsně nad druhý růžek!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Poppel (Pokorný, Kynčl), 16. Šlaicher (Duben), 46. Šlaicher (Jakubec)


    Mountfield HK: Dvořák (Novotný) – Řehák, Voňka, Martinec "C", Junek, Krištof, Duben, Kynčl – Soukup, Hladík, Jakubec, M. Síla, V. Síla, Vaňát, Pokorný, Šlaicher, Morong, Růta, Poppel. Trenér: Karel Soudek.
    HC ZUBR Přerov: Kocák (Rachůnek) – Vohrabal, Kopeček, Tureček, Tischer, Borot, Kleiner "C", Mlčák, Pěnčík – Krátký, Dobša, Šimanský, Indrák, Barveníček, Kadlic, Šafránek, Plášek, Govoruško. Trenér: Aleš Verlík.

    Rozhodčí: Veselý – Lučan, Potůček.
    Mountfield HK 2 0 Přerov
    #1 Středa 09.03.2016 • 15:00
    Mountfield HK - Přerov 3:0
    #2 Pátek 11.03.2016 • 15:00
    Přerov - Mountfield HK 2:3 po s.n. (0:1)
    bahis siteleri