Boston – Carolina 2:3 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 3:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:2 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.) | San Jose – New Jersey 0:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:2 (1:1, 3:1, 2:0)
Ottawa Senators
Pátek 11.03.2016, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:59 Vincent TROCHECK - 6:2
     
    50:59
    Florida právě vstřelila branku!
    A je to 6:2! Opět branka jako přes kopírák! Hosté chybovali ve středním pásmu a Smith naservíroval puk před branku, kde jej VINCENT TROCHECK procedil za Andersonova záda! Asistence: Reilly Smith.
    44:26 Jaromír JÁGR - 5:2
     
    44:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři zvyšují svůj náskok na 5:2! Jaromír Jágr dává svou druhou branku v utkání! Domácí získali kotouč ve středním pásmu a Vincent Trocheck jej potáhl vpřed, naservíroval mezi kruhy Jágrovi a číslo 68 už nemělo problém skórovat! Asistence: Vincent Trocheck.
    29:46 Jonathan HUBERDEAU - 4:2
     
    29:46
    Florida právě vstřelila branku!
    To je gólostroj! Florida zvyšuje vedení na 4:2 a hosté jsou na dně! JONATHAN HUBERDEAU prokázal důraz na brankovišti a dorazil kotouč za záda rozhozeného Andersona! Bez asistence.
    29:32 Aaron EKBLAD - 3:2
     
    29:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Tohle byla paráda! Florida jde potřetí v zápase do vedení! Jokinen udržel puk v útočném pásmu, předal jej Trocheckovi, který objel branku a přihrál AARONU EKBLADOVI, který dokončil rozdělanou práci! Asistence: Vincent Trocheck, Jussi Jokinen.
    26:29 Erik KARLSSON - 2:2
     
    26:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže vedení Panterů netrvalo dlouho! Ottawa se usadila v útočném pásmu a ERIK KARLSSON střelou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě! Kapitán Ottawy konečně ukončil svou sérii bez bodu! Asistence: Zack Smith, Mark Stone.
    25:52 Jussi JOKINEN - 2:1
     
    25:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida si bere zpět ztracené vedení§ Trocheck potáhl kotouč útočného pásma, kde si jej JUSSI JOKINEN vyměnil s Gudbransonem a sám zakončil do odkryté klece! Asistence: Erik Gudbranson, Vincent Trocheck.
    19:37 Zack SMITH - 1:1
     
    19:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Pro domácí je to obrovský šok! Florida se už viděla v kabině, ale Ryan nahodil kotouč před branku, kde si jej nejrychleji našel ZACK SMITH a dorazil puk za záda bezmocného Luonga! Asistence: Bobby Ryan, Erik Karlsson.
    13:07 Jaromír JÁGR - 1:0
     
    13:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida se překvapivě dostává do vedení! JAROMÍR JÁGR si znovu vylepšuje statistiky! Domácí se dostali do rychlého protiútoku a Huberdeau v přečíslení našel přihrávkou českou legendu, která s přehledem otevřela skóre utkání! Asistence: Jonathan Huberdeau, Brian Campbell.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. Jágr (Huberdeau, Campbell), 26. Jokinen (Gudbranson, Trocheck), 30. Ekblad (Trocheck, Jokinen), 30. Huberdeau, 45. Jágr (Trocheck), 51. Trocheck (Smith) – 20. Smith (Ryan, Karlsson), 27. Karlsson (Smith, Stone)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Kulikov, Gudbranson (A), Campbell (A), Petrovic, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen – Hudler, Bjugstad, MacKenzie – Shaw, Wilson, Thornton
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson (C), Methot, Ceci, Phaneuf (A), Wiercioch, Kostka – Stone, Pageau, Smith – Chiasson, Zibanejad, Hoffman – Ryan, Gomez, Dzingel – Neil (A), Lazar, Puempel

    Rozhodčí: Peel, Morton – Alphonso, Nowak

    Diváci: 15 051
    bahis siteleri