Pittsburgh – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.) | Washington – Carolina 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Detroit 4:3 (kon.)
Toronto – Tampa 4:1 (kon.) | Montreal – Florida 1:4 (kon.) | Ottawa – Minnesota 3:2 (po pr.)
Dallas – Los Angeles 2:5 (kon.) | San Jose – Boston 3:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Florida Panthers
Středa 16.03.2016, 00:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Dietz si přidržel Jiřího Hudlera, který se pokoušel vysmýknout a najet na Condona osamocen. Na závěr tak ještě přesilovka Floridy.
     
    48:59
    Bjugstad ve středním pásmu získal puk a chtěl se prosmýknout do útočné třetiny, ale byl faulován Dietzem, který za podražení jde pykat na dvě minuty.
     
    43:18
    Wilson tvrdě, ale čistě, trefil u mantinelu Jemelina, což se však nelíbilo McCarronovi, s nímž se Wilson utkal v pěstním souboji. Oba kohouti odchází na trestnou lavici.
     
    36:59
    Nyní už se vylučovat bude a to po jednom na každé straně. De La Rose a Trocheck spolu bojovali v obranné třetině Floridy, navzájem se faulovali vysokou holí a jdou si odpočinout. Hrát se bude ve čtyřech.
     
    22:12
    A je po přesilovce. Za podražení odchází na dvě minuty Reilly Smith.
     
    21:20
    Bude se vylučovat. Na čtyři minuty (2+2) za faul vysokou holí jde na trestnou lavici Galchenyuk. Jeho oběť, Trocheck, za sebou zanechal výraznou krvavou stopu a má dva zuby pryč.
     
    15:27
    Celou hru přerušuje bitka mezi domácím Mikem Brownem a Shawnem Thorntonem, který se hodně rozčiluje poté, co byla dle něho šarvátka příliš brzy ukončena. Komerční přestávka.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 38. Galchenyuk (Pacioretty, Barberio) – 12. Trocheck (Campbell, Smith), 26. Bjugstad (Ekblad, Purcell), 33. Hudler (Trocheck), 52. Barkov (Huberdeau, Jágr)


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Barberio, Markov, Pateryn, Jemelin, Dietz, Bartley – Andrighetto, Galchenyuk, Pacioretty – Mitchell, Plekanec, Byron – Lessio, McCarron, Matteau – Brown, Danault, De La Rose.
    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Ekblad, Kulikov, Kampfer, Campbell, Petrovic, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Hudler – Shaw, Bjugstad, Purcell – Thornton, McKegg, Wilson.

    Rozhodčí: Brad Meier, Dan O’Halloran – Matt MacPherson, Pierre Racicot
    bahis siteleri