Pittsburgh – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.) | Washington – Carolina 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Detroit 4:3 (kon.)
Toronto – Tampa 4:1 (kon.) | Montreal – Florida 1:4 (kon.) | Ottawa – Minnesota 3:2 (po pr.)
Dallas – Los Angeles 2:5 (kon.) | San Jose – Boston 3:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Florida Panthers
Středa 16.03.2016, 00:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:32 BARKOV - 1:4
     
    51:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Nádherná akce v podání elitní formace Floridy! Jágr si vybruslil od zadního mantinelu, přiťukl na Huberdeaua, který se vymanil z tísně jednoho z obránců a přihrál přes pásmo na ALEXANDERA BARKOVA, který zasunul puk do odkryté klece! Asistence: Jonathan Huberdeau, Jaromír Jágr.
    37:23 GALCHENYUK - 1:3
     
    37:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech Montrealu sedí! Pacioretty po přechodu do útočného pásma zadovkou dal prostor ALEXU GALCHENYUKOVI, který z kruhu pro vhazování propálil Montoyu! Asistence: Max Pacioretty, Mark Barberio.
    32:45 HUDLER - 0:3
     
    32:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Rychlá akce Floridy končí další brankou! Trocheck zavezl puk do útočného pásma, obkroužil branku a nastřelil Condona, který jen vyrazil puk před sebe, kde byl připravený JIŘÍ HUDLER, jenž dorazila za záda bezmocného brankáře! Asistence: Vincent Trocheck.
    25:10 BJUGSTAD - 0:2
     
    25:10
    Florida právě vstřelila branku!
    Ekbladovo nahození na Condona bylo vyraženo do vzduchu k pravé tyčce, kde stál připravený NICK BJUGSTAD, jenž baseballovým způsobem ve vzduchu plácl do puku a dostal ho za Condona! Využitá přesilová hra! Asistence: Aaron Ekblad, Teddy Purcell.
    11:46 TROCHECK - 0:1
     
    11:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Ale ne na dlouho! Florida se dostala do přečíslení 4 na 2! Dvojice obránců Montrealu se stala tak trochu jen komparzem během akce, jíž zakončil zápěstím VINCENT TROCHECK! Asistence: Brian Campbell, Reilly Smith.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 38. Galchenyuk (Pacioretty, Barberio) – 12. Trocheck (Campbell, Smith), 26. Bjugstad (Ekblad, Purcell), 33. Hudler (Trocheck), 52. Barkov (Huberdeau, Jágr)


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Barberio, Markov, Pateryn, Jemelin, Dietz, Bartley – Andrighetto, Galchenyuk, Pacioretty – Mitchell, Plekanec, Byron – Lessio, McCarron, Matteau – Brown, Danault, De La Rose.
    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Ekblad, Kulikov, Kampfer, Campbell, Petrovic, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Hudler – Shaw, Bjugstad, Purcell – Thornton, McKegg, Wilson.

    Rozhodčí: Brad Meier, Dan O’Halloran – Matt MacPherson, Pierre Racicot
    bahis siteleri