Buffalo – Montreal 2:3 (po pr.) | Chicago – Philadelphia 2:3 (kon.) | Edmonton – St. Louis 6:4 (kon.)
Vancouver – Colorado 1:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Anaheim – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
New York Rangers
Čtvrtek 17.03.2016, 03:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:52
    Další problémy pro Anaheim. Ducks si nezahráli celý zápas přesilovku a teď jsou navíc potřetí v utkání vyloučeni, na trestnou lavici už míří domácí muž David Perron (ANA), jenž je souzen za vražení na hrazení. A tak je tu přesilová hra New Yorku.
     
    24:33
    Druhé vyloučení v zápase a také toto proběhne na straně Anaheimu. Ryan Getzlaf (ANA) dle soudu rozhodčího sekal soupeře, a tak bude nucen strávit dvě minuty za katrem. Druhá přesilová hra pro Newyorčany.
     
    14:31
    Sledujeme vůbec první vyloučení utkání, na trestnou lavici musí jeden z hokejistů Anaheim Ducks. Konkrétně to bude Clayton Stoner (ANA), jenž je nucen pykat dvě minuty za podražení Erica Staala. Šance pro hosty.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 15. McGinn (Perry) – 24. Klein (Glass, Moore), 54. Klein (Miller, E. Staal)


    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Fowler, Despres, Holzer, Lindholm, Stoner, Manson – Perron, Getzlaf, Pirri – McGinn, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Ritchie, Horcoff, Garbutt
    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – McDonagh, Girardi, M. Staal, Boyle, Yandle, Klein – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan, Fast – Miller, E. Staal, Hayes – Stalberg, Moore, Glass

    Rozhodčí: Peel, Kimmerly – Cameron, Driscoll

    Diváci: 15 400
    bahis siteleri