Buffalo – Montreal 2:3 (po pr.) | Chicago – Philadelphia 2:3 (kon.) | Edmonton – St. Louis 6:4 (kon.)
Vancouver – Colorado 1:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Anaheim – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
New York Rangers
Čtvrtek 17.03.2016, 03:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:19 Kevin KLEIN - 1:2
     
    53:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ale pozor, přeci jen tu máme ještě branku v základní hrací době. A pokud budeme přirovnávat k blesku z čistého nebe, pak to rozhodně nebude vůbec přehnané. Hokejisté New York Rangers totiž pořádně dlouho neohrozili zařízení Johna Gibsona. Najednou se ovšem vrhli do útočného pásma a hned je z toho příležitost, která končí gólem. Také nyní se prosazuje KEVIN KLEIN, jenž hodně kostrbatě, ale přeci jen dokázal překonat ochránce kalifornské svatyně. A tak tu chvíli před koncem základní hrací doby máme zajímavou situaci. Uvidíme, jak si s ní Ducks poradí a zda se jim ještě podaří vyrovnat. Asistence: T. J. Miller, Eric Staal.
    23:11 Kevin KLEIN - 1:1
     
    23:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Poměrně rychle na začátku druhé třetiny máme vyrovnáno, děje se tak v situaci, kdy jsme to asi my a ani fanoušci v Honda Center moc nečekali. Celá situace totiž nastala po vhazování, když hosté velice dobře rozebrali své soupeře v oranžových trikotech a KEVIN KLEIN si našel velice dobrý prostor, ze kterého poslal puk za záda Johna Gibsona. Ten už neměl moc možností, jak kus černé gumy zastavit, jelikož akce proběhla tak rychle, že se nemohl stihnout přesunout. Máme tu tedy nový výsledkový stav a průběh prostřední periody tak bude zase o něco málo zajímavější. Asistence: Tanner Glass, Dominic Moore.
    14:03 Jamie MCGINN - 1:0
     
    14:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tu ale přeci jen nakonec slaví a necelých šest minut před koncem první třetiny se tedy domácí Anaheim Ducks dostávají do vedení o jednu branku, přestože domácí možnosti v tomto mači zatím nebyly tak přesvědčivé. Sotva hokejisté v oranžových trikotech přešli do útočného pásma, vypracovali akci kolem klece gólmana Raanty a nádhernou nahrávku na svou hokejku z levé zařízení New York Rangers obdržel JAMIE MCGINN, jenž za přesný pas může poděkovat spoluhráči Perrymu. Velice pohledná akce, teď je na Rangers, aby určitým způsobem reagovali na aktuální výsledek. Asistence: Corey Perry.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 15. McGinn (Perry) – 24. Klein (Glass, Moore), 54. Klein (Miller, E. Staal)


    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Fowler, Despres, Holzer, Lindholm, Stoner, Manson – Perron, Getzlaf, Pirri – McGinn, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Ritchie, Horcoff, Garbutt
    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – McDonagh, Girardi, M. Staal, Boyle, Yandle, Klein – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan, Fast – Miller, E. Staal, Hayes – Stalberg, Moore, Glass

    Rozhodčí: Peel, Kimmerly – Cameron, Driscoll

    Diváci: 15 400
    bahis siteleri