Buffalo – Montreal 2:3 (po pr.) | Chicago – Philadelphia 2:3 (kon.) | Edmonton – St. Louis 6:4 (kon.)
Vancouver – Colorado 1:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Anaheim – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:2 (1:0, 0:1, 0:1)
New York Rangers
Čtvrtek 17.03.2016, 03:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Už jsou domácí kompletní a hned také odvolávají brankáře a posílají do hry šestého muže navíc. Uvidíme, zda to Ducks bude stačit k vyrovnání.
     
    56:52
    Další problémy pro Anaheim. Ducks si nezahráli celý zápas přesilovku a teď jsou navíc potřetí v utkání vyloučeni, na trestnou lavici už míří domácí muž David Perron (ANA), jenž je souzen za vražení na hrazení. A tak je tu přesilová hra New Yorku.
    53:19 Kevin KLEIN - 1:2
     
    53:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ale pozor, přeci jen tu máme ještě branku v základní hrací době. A pokud budeme přirovnávat k blesku z čistého nebe, pak to rozhodně nebude vůbec přehnané. Hokejisté New York Rangers totiž pořádně dlouho neohrozili zařízení Johna Gibsona. Najednou se ovšem vrhli do útočného pásma a hned je z toho příležitost, která končí gólem. Také nyní se prosazuje KEVIN KLEIN, jenž hodně kostrbatě, ale přeci jen dokázal překonat ochránce kalifornské svatyně. A tak tu chvíli před koncem základní hrací doby máme zajímavou situaci. Uvidíme, jak si s ní Ducks poradí a zda se jim ještě podaří vyrovnat. Asistence: T. J. Miller, Eric Staal.
     
    51:28
    Getzlaf nechtěl nic riskovat a jen nahodil puk na branku, což se nakonec ukázalo jako klíčové, protože David Perron velmi dobře dorážel puk na brankovišti a málem se mu podařilo dostat jej až do sítě.
     
    30:55
    John Gibson a jeho velmi důležitý zákrok, Miller totiž zůstal hodně dlouho úplně sám u pravé tyčky, když tam nakonec dostal pryž a zakončoval. Jen dobrá práce gólmana Anaheimu jej zastavila před vstřelením gólu.
     
    27:31
    Hra přerušena, čárový rozhodčí má nějaký technický problém, nejspíše s helmou poté, co inkasoval nahozený kotouč do oblasti hlavy. A nakonec odchází do kabiny, snad to nebude nic vážného.
     
    24:33
    Druhé vyloučení v zápase a také toto proběhne na straně Anaheimu. Ryan Getzlaf (ANA) dle soudu rozhodčího sekal soupeře, a tak bude nucen strávit dvě minuty za katrem. Druhá přesilová hra pro Newyorčany.
    23:11 Kevin KLEIN - 1:1
     
    23:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Poměrně rychle na začátku druhé třetiny máme vyrovnáno, děje se tak v situaci, kdy jsme to asi my a ani fanoušci v Honda Center moc nečekali. Celá situace totiž nastala po vhazování, když hosté velice dobře rozebrali své soupeře v oranžových trikotech a KEVIN KLEIN si našel velice dobrý prostor, ze kterého poslal puk za záda Johna Gibsona. Ten už neměl moc možností, jak kus černé gumy zastavit, jelikož akce proběhla tak rychle, že se nemohl stihnout přesunout. Máme tu tedy nový výsledkový stav a průběh prostřední periody tak bude zase o něco málo zajímavější. Asistence: Tanner Glass, Dominic Moore.
     
    19:49
    Znovu výborný John Gibson, který zastavil McDonaghu v gólové šanci jen jedenáct vteřin před vypršením času první dvacetiminutovky. Zase velmi blízko, ale hosté se neprosazují.
     
    15:40
    Teď už ovšem výborná akce v přesilovce v podání Rangers a John Gibson se blýskl skvělým zákrokem u pravé tyče betonem, když už se zdálo, že puk projde do sítě a bude vyrovnáno.
     
    14:31
    Sledujeme vůbec první vyloučení utkání, na trestnou lavici musí jeden z hokejistů Anaheim Ducks. Konkrétně to bude Clayton Stoner (ANA), jenž je nucen pykat dvě minuty za podražení Erica Staala. Šance pro hosty.
    14:03 Jamie MCGINN - 1:0
     
    14:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tu ale přeci jen nakonec slaví a necelých šest minut před koncem první třetiny se tedy domácí Anaheim Ducks dostávají do vedení o jednu branku, přestože domácí možnosti v tomto mači zatím nebyly tak přesvědčivé. Sotva hokejisté v oranžových trikotech přešli do útočného pásma, vypracovali akci kolem klece gólmana Raanty a nádhernou nahrávku na svou hokejku z levé zařízení New York Rangers obdržel JAMIE MCGINN, jenž za přesný pas může poděkovat spoluhráči Perrymu. Velice pohledná akce, teď je na Rangers, aby určitým způsobem reagovali na aktuální výsledek. Asistence: Corey Perry.
     
    13:30
    Holzer a následně ještě asi dvě domácí dorážky na Raantovu branku. Teď měli Ducks i trochu smůlu, jinak by se už dostali do vedení a oslavili by úvodní trefu.
     
    01:20
    Holzerova nebezpečná střela z dálky, která už mohla určitým způsobem Raantu překvapit. Puk možná lízl tyčku svatyně Jezdců, ale vevnitř zařízení nakonec neskončil.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 15. McGinn (Perry) – 24. Klein (Glass, Moore), 54. Klein (Miller, E. Staal)


    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Fowler, Despres, Holzer, Lindholm, Stoner, Manson – Perron, Getzlaf, Pirri – McGinn, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Ritchie, Horcoff, Garbutt
    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – McDonagh, Girardi, M. Staal, Boyle, Yandle, Klein – Nash, Brassard, Zuccarello – Kreider, Stepan, Fast – Miller, E. Staal, Hayes – Stalberg, Moore, Glass

    Rozhodčí: Peel, Kimmerly – Cameron, Driscoll

    Diváci: 15 400
    bahis siteleri