Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.) | Columbus – Detroit 1:3 (kon.) | New Jersey – Minnesota 7:4 (kon.)
Toronto – Florida 1:4 (kon.) | Nashville – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – Tampa 4:3 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 4:3 (po pr.)
konec
Dallas Stars
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Pátek 18.03.2016, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Aleš Hemský (DAL) 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:55
    Radek Faksa (DAL) 0+0, 6 střel, čas na ledě 17:33
    Ondřej Palát (TBL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:50
    Andrej Šustr (TBL) 0+1, 1 střela, čas na ledě 18:03 (04:17:05)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jamie Benn (DAL) 2+1
    2. Steven Stamkos (TBL) 2+0
    3. Cody Eakin (DAL) 0+3

     
    Z mého pohledu jeden z nejkrásnějších zápasů, které jsem v letošní sezóně NHL společně s Vámi mohl sledovat. Tampa na ledě Dallasu třikrát vedla, jenže ani jednou nedokázala vedení udržet nebo navýšit a ve třetí části na to doplatila, když se během necelých dvou minut prosadili Stephen Johns s Jamie Bennem a otočili výsledek na stranu Stars, kteří navázali na výhru z úvodního utkání. Stephen Johns vstřelil první gól v kariéře NHL, zatímco kapitán Jamie Benn vstřelil dva góly a zaznamenal jednu asistenci. Konečný výsledek. Dallas Stars 4 Tampa Bay Lightning 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Lightning se konečně usadili v útočném pásmu a obléhají bránu Kariho Lehtonena, jenže když už se dostanou ke střele, tak se do ní obětavě položí hráči Stars.
     
    59:12
    Kris Russell mohl skórovat ze středního pásma do prázdné brány, jenže jeho následná střela zamířila po ledě vedle pravé tyče a puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    58:35
    Ben Bishop právě opustil svou bránu a zamířil na střídačku. Lightning to zkouší bez brankáře v šesti hráčích, jenže se nemohou dostat do tlaku!
     
    57:42
    Valeri Ničuškin mohl přidat pojistku na vítězství Dallasu, jeho střela z pravého kruhu pro vhazování ale našla pouze hruď Bena Bishopa, který jeho střelu vyrazil.
     
    57:25
    Lightning se v závěru utkání nadechují k tlaku, ten se ale rozbijí o pevnou a dobře fungující obranu Dallasu Stars, který v domácím prostředí drží po skvělém obratu jednobrankové vedení.
     
    56:17
    Pokud by kterýkoliv z hokejistů dokázal v dnešním zápase vstřelit hattrick, tak už by to byla jen třešinka na dortu, k jejíž utrhnutí jsou nejblíže avizovaní Steven Stamkos a Jamie Benn.
     
    55:31
    Ve skvělém světle se dnes představili oba dva kapitána. Steven Stamkos a Jamie Benn vstřelili shodně dvě branky a ještě mají dostatek času na to, aby se pokusili zkompletovat hattrick.
     
    55:15
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka, před kterou Dallas vede po bleskovém útočení skóre na svou stranu nad Lightning těsně 4:3.
     
    Zajímavý milník:

    Hlavní trenér Lindy Ruff dnes zaznamenal na lavičce Dallasu Stars 1401. utkání NHL a po překání Pata Quinna se dělí v historické tabulce NHL o páté místo s Ronem Wilsonem.
     
    54:10
    Dallas Stars mohl vzápětí přidat třetí gól v řadě a pojistit tak své jednobrankové vedení, jenže Ben Bishop střelu domácích hokejistů celou dobu viděl a levým ramenem ji vyrazil mimo!
     
    53:53
    Dallas v dnešním zápase třikrát dotáhl jednobrankový náskok Lightning a po vstřelení dvou branek ve třetí třetině během necelých dvou minut se poprvé ujal vedení. To musí být pro svěřence Jona Coopera pořádná facka.
    51:41 Jamie BENN - 4:3
     
    51:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Kapitán Dallasu JAMIE BENN otáčí svým druhým gólem v zápase vývoj utkání na stranu Stars, kteří poprvé v dnešním střetnutí vedou!! Cody Eakin nádhernou přihrávkou zpoza brány našel v levém kruhu najíždějícího Jamieho Benna, který bekhendovou střelou umístil puk přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Cody Eakin, Tyler Seguin.
     
    51:25
    Stephen Johns vstřelil svůj první gól v NHL a Tyler Seguin na jeho branku rychle zareagoval, když sebral kotouč, který skončil v bráně, a hodil ho na střídačku svého týmu, aby uchoval památku a důležitý suvenýr svého spoluhráče.
    49:42 Stephen JOHNS - 3:3
     
    49:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    STEPHEN JOHNS se prosazuje nádhernou táhlou střelou od modré čáry a vyrovnává stav utkání prvním gólem v NHL na 3:3!! Cody Eakin našel zpětnou přihrávkou na pravém křídle Stephena Johnse, který od modré čáry napřáhl k nádherné táhlé střele letící těsně nad ledem, a kotouč vzápětí pod pravým betonem Bena Bishopa prošel do brány. Asistence: Cody Eakin, Jamie Benn.
     
    48:55
    Ben Bishop nejprve vyrazil tvrdou ránu Stars z pravého křídla a na opačné straně vytáhl fantastický zákrok po rychlém protiútoku Lightning Kari Lehtonen! Steven Stamkos pálil od modré čáry přesně k levé tyči, brankář Dallasu ale jeho střelu letící těsně nad ledem pravým betonem vyrazil mimo.
     
    48:23
    Po krátké reklamní přestávce byla hra v American Airlines Center znovu přerušena poté, co se Stars nepodařilo rozehrát na pravém křídle a puk podél střídaček zamířil na zakázané uvolnění.
    Hlavní trenér Lindy Ruff dnes zaznamenal na lavičce Dallasu Stars 1401. utkání NHL a po překání Pata Quinna se dělí v historické tabulce NHL o páté místo s Ronem Wilsonem.

     
    47:17
    Aleš Hemský a Radek Faksa dnes dobře kombinují a jejich vzájemná souhra před pár okamžiky málem slavila úspěch! Aleš Hemský z pravého křídla přenesl hru na Radka Faksu, který se u levé tyče ocitl ve skvělé šanci a mířil do protipohybu Bena Bishopa, ten ale dokázal jeho pokus skvělým zákrokem vyrazit.
     
    46:27
    Ondřej Palát odvedl v obranném pásmu skvělou práci, když těsně před bránou zablokoval střelu Dallasu Stars, jehož hráči zkusili na pravém křídle vypálit téměř z nulového úhlu.
     
    45:40
    Antoine Roussel vypálil od modré čáry, jenže jeho následná střela s příklepem houštinou těl neprošla a těsně před Benem Bishopem byla sražena mimo.
     
    45:09
    Dallas už je střelecky aktivnější, jenže skóre zápasu stále vyznívá lépe pro Lightning, kteří vedou v American Airlines Center těsně 3:2.
     
    44:56
    Lightning se v blízkosti levé tyče Kariho Lehtonena dostali v rychlém sledu ke dvěma střelám, obě dvě ale byly zablokována a brankář domácího Dallasu ani v jednom případě zasahovat nemusel.
     
    44:00
    Po delším přerušení hry Stars na levém křídle rozjeli další nebezpečnou akci a z ostrého úhlu napřáhli ke střele, která zamířila vedle bližší tyče a skončila za bránou Bena Bishopa.
     
    43:48
    V úvodu třetí třetiny jsem uvedl, že Dallas vstupuje do závěrečné části s jednobrankovým vedením, což je samozřejmě hloupost. Za chybu se Vám velice omlouvám. S jednobrankovým vedením do třetí třetiny samozřejmě vstoupili Lightning poté, co se dvakrát v řadě v hostujícím týmu prosadil kapitán Steven Stamkos.
     
    42:50
    Dallas Stars skvělý vstup do první i druhé třetiny, jenže svou převahu nedokázal využít ke vstřelení gólu a vzápětí musel dotahovat, když Lightning jeho neproměněné šance dvakrát potrestali.
     
    41:44
    Patrik Nemeth byl zřejmě hráčem, která na pravém křídle nabral rychlost a poté napřáhl z úhlu k prudké střele, která zamířila nad a skončila na ochranném sklu ve vzdálenějším levém rohu ledové plochy.
     
    41:00
    Nikita Kučerov se málem řítil do samostatného úniku, těsně za modrou čárou ale ztratil kontrolu nad pukem, který se ho marně snažil na dlouhou hůl zpracovat a navíc byl tísněn Alexem Goligoskim.
     
    40:14
    Dallas Stars vstoupil do závěrečné části pohledného zápasu s jednobrankovým mankem a krátce po jejím zahájení se to pokusil změnit Aleš Hemský, který se v blízkosti levé tyče dostal do zakončení, puk ale mezi betony Bena Bishopa procedit nedokázal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:31.
    Prostřední část zápasu se nesla v duchu souboje kapitánů.

     
    Oba týmy po přestávce pokračovaly ve svém ofenzivním snažení a výsledkem toho byl brzký gól, který necelé čtyři minuty po zahájení druhé třetiny vstřelil kapitán Steven Stamkos a poslal Lightning do vedení, jenže na opačné straně se vzápětí prosadil kapitán Dallasu. Jamie Benn vystihl rozehrávku Tampy a z mezikruží poté nádhernou střelou zápěstím vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Jako poslední měl ale slovo hostující Steven Stamkos, který necelé tři minuty před koncem prostřední části zápasu vložil hůl do skvělé diagonální přihrávky Alexe Killorna a z blízkosti vstřelil svůj druhý gól v zápase. Skóre po 40 minutách. Dallas Stars 2 Tampa Bay Lightning 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:42
    Lightning se pokusili osmnáct sekund před druhou sirénou navýšit své vedení střelou z levého křídla, Kari Lehtonen byl ale připraven a jejich pokus ukryl po snadném zákroku v náručí.
     
    38:55
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 65 sekund a Tampa Bay Lightning potřetí v American Airlines Center vede. Dokáže tentokrát vedení udržet či navýšit nebo Dallas znovu odpoví?
    37:19 Steven STAMKOS - 2:3
     
    37:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS se jako správný kapitán podruhé v zápase prosazuje a posílá v závěru druhé třetiny Lightning do vedení 3:2!! Alex Killorn si na levém křídle vyměnil puk s Victorem Hedmanem a poté nádhernou diagonální přihrávkou našel na vzdálenější pravé tyči Stevena Stamkose, který do ní pouze vložil čepel své hole, a kotouč se od ní odrazil k pravé tyči mimo dosah levého betonu Kariho Lehtonena, který se marně snažil přesunout. Asistence: Alex Killorn, Victor Hedman.
     
    36:40
    Alex Killorn na levém křídle vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a jeho střela mířila mezi betony Kariho Lehtonena, ten byl ale rychle na kolenou a po zavření vrat jeho pokus vyrazil!
     
    35:55
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát něco málo přes čtyři minuty a stejně jako ta první nabídla dvě branky. Na obou stranách po jedné.
    Ben Bishop podržel Lightning v první třetině úžasným dvojitým zákrokem. Tyler Seguin se ho nadvakrát marně snažil překonat.

     
    35:04
    Puk byl ve středním pásmu sražen na střídačku a na řadu přichází krátká reklamní přestávka, po které bude utkání pokračovat za nerozhodného stavu 2:2 poté, co na gól Stevena Stamkose odpověděl nádhernou střelou Jamie Benn.
     
    33:59
    Jamie Benn předvedl neskutečnou kontrolu puku, když si na pravém straně obranného pásma nejprve kotouč obhodil kolem jednoho z hráčů Lightning a ve středním pásmu se poté ocitl po ztrátě stability na ledě, přesto mezi trojicí protihráčů dokázal puk vkleče udržet a v útočné třetině se poté dostal ke střele, která byla sražena do ochranné sítě! Co teď předvedl kapitán Dallasu, to bylo něco neuvěřitelného.
     
    32:08
    Osobně jsem se na dnešní utkání mezi Dallasem a Tampou Bay moc těšil a bylo na co. V American Airlines se hraje parádní zápas, který je po necelých 33 odehraných minutách a čtyřech gólech nerozhodný 2:2.
     
    31:38
    Ben Bishop se na poslední chvíli rozhodl vydat za svou bránu, kde zastavil nahození Stars z pravého křídla a před jedním z domácích hokejistů bekhendem rozehrál podél mantinelu.
     
    31:09
    Na opačné straně vzápětí zahrozili po rychle sehraném protiútoku domácí Stars, kteří z pravého křídla od mantinelu nahodili puk před bránu, kde číhal Radek Faksa a po nahození Aleše Hemského se snažil vehementně dostat k dorážce, což se mu sice podařilo, Ben Bishop ale puk ukryl ve svém náručí!
     
    30:46
    Lightning se před pár okamžiky dostali na levém křídle do slibné brankové příležitosti, když před bránu poslali nebezpečnou přihrávku a jeden z hostujících hráčů se dostal v blízkosti do zakončení, Kari Lehtonen ale jeho pokus skvělým zákrokem vyrazil!
     
    29:49
    Na střely je utkání velice vyrovnané a rozdíl mezi oběma týmy činí pouhé dvě střely, které hovoří ve prospěch hostujících hokejistů Tampy. Na skóre je to však spravedlivě vyrovnané 2:2.
     
    28:54
    Po vyrovnávacím gólu Dallasu Stars tempo zápasu trochu, ale opravdu jen trochu opadlo. Celkově jsme svědky parádního hokeje, který již nabídl čtyři góly a jednu bitku.
     
    28:02
    Stephen Johns vyhodil puk na pravé straně obranného pásma Dallasu přes ochranné sklo a měl štěstí, protože puk se mimo ledovou plochu odrazil od hole Briana Boylea.
     
    27:59
    Střely:

    Dallas Stars 11 Tampa Bay Lightning 13
     
    26:53
    Steven Stamkos mohl pálit mezi kruhy pro vhazování, ještě se ale rozhodl pro přihrávku na Alexe Killorna, který se na levém křídle ocitl v ostrém úhlu a před bránu alespoň poslal nebezpečnou přihrávku. Před Kari Lehtonenem ovšem nestál žádný z jeho spoluhráčů, který by mohl puk dorazit do prázdné brány.
     
    26:02
    Kapitán Dallasu Stars vzápětí mohl otočit skóre dvěma slepenými góly na stranu domácího týmu, jeho střelu z levého kruhu pro vhazování mířící do levého horního rohu brány ale tentokrát Ben Bishop pravým ramenem vyrazil po skvělém zákroku mimo!
    25:42 Jamie BENN - 2:2
     
    25:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    JAMIE BENN potrestal obrovskou chybu Lightning na modré čáře a vyrovnává stav nádherného utkání na 2:2!! Jamie Benn uprostřed útočného pásma vystihl rozehrávku Tampy Bay a nádhernou střelou z mezikruží poté vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Asistence: Cody Eakin.
     
    24:38
    U pravé tyče brány Kariho Lehtonena vznikl obrovský závar poté, co brankář Dallasu nedokázal puk přikrýt na ledě lapačkou a poté měl co dělat, aby oběma rukama přiloženými k ledu nepovolil dorážejícím hráčům Lightning skórovat!
    23:15 Steven STAMKOS - 1:2
     
    23:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS skóruje ve třetím zápase třetí gól a celkově třetí brankou v dnešním utkání vrací Lightning ztracené vedení!! Alex Stralman vyhrál vhazování na pravém křídle a Nikita Kučerov od modré čáry napřáhl k diagonální střele, kterou sice Kari Lehtonen dokázal tygřím skokem vyrazit, proti následné dorážce Stevena Stamkose z levého kruhu pro vhazování už byl ale bezmocný a puk mezi jeho vyrážečkou a tělem prošel do sítě. Asistence: Nikita Kučerov, Alex Stralman.
     
    23:06
    Lightning vzápětí zkusili na pravém křídle vypálit od modré čáry a jejich táhlá střela mířila mezi betony Kariho Lehtonena, ten ale rychle zaklekl a puk ukryl ve své výstroji.
     
    22:36
    Alex Killorn dobře vypálil na pravém křídle v přesilové hře a jeho střela mířila těsně nad ledem na přední tyč, Kari Lehtonen byl ale připraven a betony jeho pokus vyrazil mimo.
     
    21:39
    Valeri Ničuškin (DAL) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    21:38
    Kapitán Lightning Steven Stamkos se v blízkosti levé tyče snažil prodrat do zakončení mezi dvěma protihráči a zřejmě Valerim Ničuškinem byl vzápětí faulován.
     
    21:26
    Svěřenci Lindyho Ruffa mají stejně jako v první třetině i v úvodu té druhé skvělý vstup, během něhož se dostali ke dvěma střelám, podruhé se jim ale zatím Bena Bishopa překonat nepodařilo.
     
    20:55
    Lightning vyhodili puk na zakázané uvolnění a Alex Goligoski po vyhraném vhazování napřáhl v levém kruhu ke střele, kterou Ben Bishop po pěkném zákroku pro diváky ukryl v lapačce.
     
    20:16
    V Texasu začala prostředí část zápasu, do které vstupují oba týmy po vyrovnané a velice zajímavé první třetině za nerozhodného stavu 1:1. Stars se ihned dostali na pravém křídle do zakončení, Ben Bishop ale jejich pokus mířící ke vzdálenější levé tyči pravým betonem vyrazil.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:34.

     
    Úvodní třetina nabídla vše, co by si náročný fanoušek hokeje mohl přát. Stars měli obrovský tlak a stoprocentní příležitost, ve které selhal Patrick Eaves, když bekhendem místo do odkryté brány z blízkosti zamířil těsně nad horní tyč, zatímco na opačné straně po rychlém protiútoku udeřil Nikita Kučerov, od jehož brusle se puk po nahození Andreje Šustra a teči Alexe Killorna odrazil ke vzdálenější levé tyči. Netrvalo to ovšem dlouho a Jason Spezza po přečíslení dva na jednoho a šťastném přehození Bena Bishopa vyrovnal. Mezi oběma góly se strhla ve středním pásmu obrovská bitka, ve které Antoine Roussel položil na lopatky po dlouhé sérii pěstí Ryana Callahana. Skóre po první třetině. Dallas Stars 1 Tampa Bay Lightning 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    Ben Bishop se vydal za bránu, aby po zastavení nahození Dallasu rozehrál bekhendem na kapitána Stevena Stamkose, a v první velice pohledné a dramatické první třetině už se nic nestane.
     
    19:12
    Lightning se v závěru první třetiny pokusili zvrátit vedení zpět na svou stranu střelou z pravého kruhu pro vhazování, brankář Kari Lehtonen byl ale připraven a puk ukryl po pěkném zákroku v lapačce.
     
    18:30
    Do konce úvodní části zápasu zbývá odehrát jedna a půl minuty a nezbývá nic jiného než doufat, že se jeho zbytek ponese ve stejném duchu a nabídne krásný ofenzivní hokej.
     
    17:44
    Alex Killorn byl zřejmě tím hráčem, který na pravém křídle nabral rychlost a vypálil z kruhu pro vhazování na vzdálenější levou tyč, Kari Lehtonen byl ale připraven a pravým betonem jeho pokus vyrazil.
     
    17:16
    Ani jeden z týmů se nedostal k nějakému obrovskému počtu střel, přesto si vytvořily několik brankových příležitosti a vstřelily shodně po jedné brance.
     
    16:38
    Střely:

    Dallas Stars 7 Tampa Bay Lightning 4
     
    16:16
    Hra byla přerušena a po rychlé odpovědi Jasona Spezzy na úvodní gól Nikita Kučerova je v American Airlines Center stav utkání před krátkou reklamní přestávkou nerozhodný 1:1.
    14:09 Jason SPEZZA - 1:1
     
    14:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    JASON SPEZZA střílí gól a vyrovnává na 1:1!! Jason Spezza se dostal společně s Tylerem Seguinem do přečíslení dva na jednoho, které vyřešil v blízkosti levé tyče sám zakončením. Jasonovi Spezzovi sice sjel puk z čepele, jenže od hole Bena Bishopa se přes pravé rameno brankáře Lightning snesl před bránu, kde ho z blízkosti dorazil do prázdné brány. Asistence: Valeri Ničuškin.
     
    12:19
    Ryan Callahan (TBL) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    12:19
    Antoine Roussel (DAL) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    12:19
    Ryan Callahan se pustil ihned po vstřelení gólu do potyčky s Antoinem Rousselem, která skončila obrovskou bitkou a velkou dávkou pěstí, po kterých první jmenovaný hráč skončil na lopatkách!
    12:15 Nikita KUČEROV - 0:1
     
    12:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    NIKITA KUČEROV skóruje a po bleskovém protiútoku posílá Lightning do vedení!! Andrej Šustr z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde se od pravé brusle Nikity Kučerova kotouč odrazil ke vzdálenější levé tyči. Tampa Bay přečkala obrovský tlak Dallasu a nyní se z ničeho nic ujímá vedení. Asistence: Alex Killorn, Andrej Šustr.
     
    11:45
    Ben Bishop podržel Lightning několika fantastickými zákroky a zejména Tyler Seguin si na něm vylámal zuby, a když už byl brankář Tampy překonaný, tak dorážka Patricka Eavese zamířila těsně nad.
     
    11:06
    V Texasu se nadále hraje velice pohledné utkání, během něhož si Dallas Stars vytvořil několik obrovských brankových příležitostí, ani jednu ale nevyužil, a tak je skóre stále bezbrankové.
     
    09:39
    Stars se nepodařilo rozehrát u mantinelu v blízkosti boxu časoměřičů a puk skončil na zakázaném uvolnění poté, co obětavý Vernon Fiddler před bránou vkleče zablokoval tvrdou ránu Antona Stralmana od modré čáry, kterou schytal do zad.
     
    07:58
    Patrick Eaves spálil stoprocentní příležitost a odmítl využít přesilovou hru!! Jason Spezza našel po nahození puku před bránu Tylera Seguina, který se na vzdálenější levé tyči dostal ke dvěma střelám, obě dvě ale dokázal Ben Bishop fantastickými zákroky zneškodnit a následná dorážka Patricka Eavese z bekhendu minula prázdnou bránu. Eavesova střela zamířila těsně nad horní tyč.
     
    07:28
    Dallas Stars má po vyloučení Mikea Blundena k dispozici první přesilovou hru, během které se usadil v útočném pásmu, jenže se nedokázal dostat ke střele a Lightning vyhodili.
     
    06:42
    Mike Blunden (TBL) dostal menší trest, 2 minuty vražení na hrazení.
     
    06:42
    Hra byla přerušena a v obranném pásmu Lightning vznikla u mantinelu v blízkosti střídaček menší roztržka, po které dva hráči skončili na ledě na kolenou, přesto se dál postrkávali.
     
    06:18
    Stars se tentokrát dostali pro změnu ke střele v pravém kruhu pro vhazování, odkud jejich střela mířila ke vzdálenější levé tyči, Ben Bishop ji ale pravým betonem vykopl mimo tři tyče.
     
    05:46
    Lightning hoří na pravé straně obranného pásma, odkud na bránu Bena Bishopa přilétly dvě nebezpečné střely, obě dvě ale dokázal po skvělých zákrocích lapačkou zneškodnit.
     
    05:11
    V American Airlines Center se zatím hraje pohledné ofenzivně laděné utkání, ve kterém dominují domácí hokejisté Dallasu, jenž už si vytvořili dvě velice slibné brankové příležitosti.
     
    04:05
    Valeri Ničuškin napřáhl z levého kruhu pro vhazování stejně jako před ním jeho kapitán ke střele mířící těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Ben Bishop ale vytáhl další pěkný zákrok a tentokrát již ukryl puk ve své lapačce!
     
    03:36
    Kapitán Jamie Benn na útočné modré čáře vystihl špatnou rozehrávku Lightning a poté z levého kruhu pro vhazování nebezpečně vypálil, když jeho střela mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ben Bishop ale vytáhl fantastický semafor a lapačkou puk zastavil, přestože mu z ní nakonec vypadl!
     
    02:43
    Stars otočili hru a na levém křídle rozjeli rychlý protiútok, po kterém se dostali k první nebezpečné střele, Ben Bishop byl ale připraven a jejich pokus levým betonem vyrazil.
     
    01:49
    Hra se přelévala ze strany na stranu a úvodní šanci utkání zaznamenali také Lightning, kteří vypálili z pravého křídla a jejich následnou střelu ukryl v lapačce připravený Kari Lehtonen.
     
    00:13
    V American Airlines Center začalo utkání mezi Dallasem a Tampou Bay a domácí Stars se po třinácti sekundách ocitli v první velké šanci, když se mezi kruhy pro vhazování ocitl osamocený Aleš Hemský, českému útočníkovi ale sjel puk z čepele hole a v rozhodující chvíli se ke střele nedostal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Nemeth, Goligoski (A), Oduya, Johns, Russell, Oleksiak – Jamie Benn (C), Eakin, Eaves – Ničuškin, Spezza, Seguin – Roussel, Faksa, Hemský – Sceviour, Fiddler (A), Sharp. Hlavní trenér: Lindy Ruff.

    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Stralman, Hedman, Garrison, Šustr, Carle, Coburn – Killorn, Stamkos (C), Kučerov – Palát (A), Johnson, Callahan (A) – Brown, Boyle, Blunden – Condra, Namestnikov, Nesterov. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Kelly Sutherland – Darren Gibbs, Brian Murphy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Aleš Hemský (DAL) 11+19, +/- -1
    Radek Faksa (DAL) 1+5, +/- +3
    Ondřej Palát (TBL) 12+15, +/- +9
    Andrej Šustr (TBL) 2+14, +/- -2
     
    Vzájemné zápasy:

    16.10.15 Tampa Bay Lightning - Dallas Stars 3:5
     
    Tampa Bay Lightning:

    Lightning měli před pátečním zápasem proti Dallasu dobrovolný trénink a hlavní trenér Tampy Bay Jon Cooper prozradil, že v bráně začne Ben Bishop, zatímco nad startem útočníka Cedrica Paquettea visí otazník a rozhodnutí padne těsně před utkáním. Paquette vynechal poslední dva zápasy kvůli zranění v dolní části těla, ale ve čtvrtek se zúčastnil tréninku.
    Poslední úprava ledové plochy v American Airlines Center.

     
    Dallas Stars:

    Do sestavy Dallasu se vrátí proti Tampě Bay Patrick Sharp, který v letošní sezóně NHL zaznamenal 30 asistencí a celkem 47 kanadských bodů. Sharp kvůli zranění v dolní části těla, které utrpěl v utkání proti Nashvillu, vynechal šest zápasů. Patrick Sharp bude hrát s největší pravděpodobností ve čtvrté lajně po boku Vernona Fiddlera a Coltona Scevioura. Na seznamu zraněných hráčů je stále obránce John Klingberg, který si musí na návrat ještě jedno utkání počkat a proti Tampě přijde o šestý zápas v řadě.
     
    Dallas Stars v pátek v noci vyzve na svém ledě Tampu Bay, kterou 16. října porazil v pohledném zápase 5:3. Útočník Jason Spezza vstřelil gól a zaznamenal asistenci. Na listinu střelců se zapsali kromě Spezzy také Tyler Seguin, Jamie Benn, Cody Eakin a Jason Demers. V dresu Lightning odehrál skvělé utkání Steven Stamkos, který zaznamenal tři kanadské body za dva góly a jednu asistenci. Druhým vzájemným zápasem mezi oběma týmy v letošní sezóně NHL Vás s velkým potěšením a radostí provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Spezza (Ničuškin), 26. Jamie Benn (Eakin), 50. Johns (Eakin, Benn), 52. Jamie Benn (Eakin, Seguin) – 13. Kučerov (Killorn, Šustr), 24. Stamkos (Kučerov, Stralman), 38. Stamkos (Killorn, Hedman)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Nemeth, Goligoski (A), Oduya, Johns, Russell, Oleksiak – Jamie Benn (C), Eakin, Eaves – Ničuškin, Spezza, Seguin – Roussel, Faksa, Hemský – Sceviour, Fiddler (A), Sharp. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Stralman, Hedman, Garrison, Šustr, Carle, Coburn – Killorn, Stamkos (C), Kučerov – Palát (A), Johnson, Callahan (A) – Brown, Boyle, Blunden – Condra, Namestnikov, Nesterov. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Kelly Sutherland – Darren Gibbs, Brian Murphy

    Diváci: 18532
    bahis siteleri