Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.) | Columbus – Detroit 1:3 (kon.) | New Jersey – Minnesota 7:4 (kon.)
Toronto – Florida 1:4 (kon.) | Nashville – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – Tampa 4:3 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 4:3 (po pr.)
konec
Dallas Stars
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Pátek 18.03.2016, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Ben Bishop právě opustil svou bránu a zamířil na střídačku. Lightning to zkouší bez brankáře v šesti hráčích, jenže se nemohou dostat do tlaku!
     
    54:10
    Dallas Stars mohl vzápětí přidat třetí gól v řadě a pojistit tak své jednobrankové vedení, jenže Ben Bishop střelu domácích hokejistů celou dobu viděl a levým ramenem ji vyrazil mimo!
    51:41 Jamie BENN - 4:3
     
    51:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Kapitán Dallasu JAMIE BENN otáčí svým druhým gólem v zápase vývoj utkání na stranu Stars, kteří poprvé v dnešním střetnutí vedou!! Cody Eakin nádhernou přihrávkou zpoza brány našel v levém kruhu najíždějícího Jamieho Benna, který bekhendovou střelou umístil puk přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Cody Eakin, Tyler Seguin.
    49:42 Stephen JOHNS - 3:3
     
    49:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    STEPHEN JOHNS se prosazuje nádhernou táhlou střelou od modré čáry a vyrovnává stav utkání prvním gólem v NHL na 3:3!! Cody Eakin našel zpětnou přihrávkou na pravém křídle Stephena Johnse, který od modré čáry napřáhl k nádherné táhlé střele letící těsně nad ledem, a kotouč vzápětí pod pravým betonem Bena Bishopa prošel do brány. Asistence: Cody Eakin, Jamie Benn.
     
    48:55
    Ben Bishop nejprve vyrazil tvrdou ránu Stars z pravého křídla a na opačné straně vytáhl fantastický zákrok po rychlém protiútoku Lightning Kari Lehtonen! Steven Stamkos pálil od modré čáry přesně k levé tyči, brankář Dallasu ale jeho střelu letící těsně nad ledem pravým betonem vyrazil mimo.
     
    47:17
    Aleš Hemský a Radek Faksa dnes dobře kombinují a jejich vzájemná souhra před pár okamžiky málem slavila úspěch! Aleš Hemský z pravého křídla přenesl hru na Radka Faksu, který se u levé tyče ocitl ve skvělé šanci a mířil do protipohybu Bena Bishopa, ten ale dokázal jeho pokus skvělým zákrokem vyrazit.
    37:19 Steven STAMKOS - 2:3
     
    37:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS se jako správný kapitán podruhé v zápase prosazuje a posílá v závěru druhé třetiny Lightning do vedení 3:2!! Alex Killorn si na levém křídle vyměnil puk s Victorem Hedmanem a poté nádhernou diagonální přihrávkou našel na vzdálenější pravé tyči Stevena Stamkose, který do ní pouze vložil čepel své hole, a kotouč se od ní odrazil k pravé tyči mimo dosah levého betonu Kariho Lehtonena, který se marně snažil přesunout. Asistence: Alex Killorn, Victor Hedman.
     
    36:40
    Alex Killorn na levém křídle vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a jeho střela mířila mezi betony Kariho Lehtonena, ten byl ale rychle na kolenou a po zavření vrat jeho pokus vyrazil!
     
    33:59
    Jamie Benn předvedl neskutečnou kontrolu puku, když si na pravém straně obranného pásma nejprve kotouč obhodil kolem jednoho z hráčů Lightning a ve středním pásmu se poté ocitl po ztrátě stability na ledě, přesto mezi trojicí protihráčů dokázal puk vkleče udržet a v útočné třetině se poté dostal ke střele, která byla sražena do ochranné sítě! Co teď předvedl kapitán Dallasu, to bylo něco neuvěřitelného.
     
    31:09
    Na opačné straně vzápětí zahrozili po rychle sehraném protiútoku domácí Stars, kteří z pravého křídla od mantinelu nahodili puk před bránu, kde číhal Radek Faksa a po nahození Aleše Hemského se snažil vehementně dostat k dorážce, což se mu sice podařilo, Ben Bishop ale puk ukryl ve svém náručí!
     
    30:46
    Lightning se před pár okamžiky dostali na levém křídle do slibné brankové příležitosti, když před bránu poslali nebezpečnou přihrávku a jeden z hostujících hráčů se dostal v blízkosti do zakončení, Kari Lehtonen ale jeho pokus skvělým zákrokem vyrazil!
     
    26:02
    Kapitán Dallasu Stars vzápětí mohl otočit skóre dvěma slepenými góly na stranu domácího týmu, jeho střelu z levého kruhu pro vhazování mířící do levého horního rohu brány ale tentokrát Ben Bishop pravým ramenem vyrazil po skvělém zákroku mimo!
    25:42 Jamie BENN - 2:2
     
    25:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    JAMIE BENN potrestal obrovskou chybu Lightning na modré čáře a vyrovnává stav nádherného utkání na 2:2!! Jamie Benn uprostřed útočného pásma vystihl rozehrávku Tampy Bay a nádhernou střelou z mezikruží poté vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Asistence: Cody Eakin.
     
    24:38
    U pravé tyče brány Kariho Lehtonena vznikl obrovský závar poté, co brankář Dallasu nedokázal puk přikrýt na ledě lapačkou a poté měl co dělat, aby oběma rukama přiloženými k ledu nepovolil dorážejícím hráčům Lightning skórovat!
    23:15 Steven STAMKOS - 1:2
     
    23:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS skóruje ve třetím zápase třetí gól a celkově třetí brankou v dnešním utkání vrací Lightning ztracené vedení!! Alex Stralman vyhrál vhazování na pravém křídle a Nikita Kučerov od modré čáry napřáhl k diagonální střele, kterou sice Kari Lehtonen dokázal tygřím skokem vyrazit, proti následné dorážce Stevena Stamkose z levého kruhu pro vhazování už byl ale bezmocný a puk mezi jeho vyrážečkou a tělem prošel do sítě. Asistence: Nikita Kučerov, Alex Stralman.
     
    23:06
    Lightning vzápětí zkusili na pravém křídle vypálit od modré čáry a jejich táhlá střela mířila mezi betony Kariho Lehtonena, ten ale rychle zaklekl a puk ukryl ve své výstroji.
     
    21:39
    Valeri Ničuškin (DAL) dostal menší trest, 2 minuty držení.
    14:09 Jason SPEZZA - 1:1
     
    14:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    JASON SPEZZA střílí gól a vyrovnává na 1:1!! Jason Spezza se dostal společně s Tylerem Seguinem do přečíslení dva na jednoho, které vyřešil v blízkosti levé tyče sám zakončením. Jasonovi Spezzovi sice sjel puk z čepele, jenže od hole Bena Bishopa se přes pravé rameno brankáře Lightning snesl před bránu, kde ho z blízkosti dorazil do prázdné brány. Asistence: Valeri Ničuškin.
     
    12:19
    Ryan Callahan (TBL) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    12:19
    Antoine Roussel (DAL) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    12:19
    Ryan Callahan se pustil ihned po vstřelení gólu do potyčky s Antoinem Rousselem, která skončila obrovskou bitkou a velkou dávkou pěstí, po kterých první jmenovaný hráč skončil na lopatkách!
    12:15 Nikita KUČEROV - 0:1
     
    12:15
    Tampa právě vstřelila branku!
    NIKITA KUČEROV skóruje a po bleskovém protiútoku posílá Lightning do vedení!! Andrej Šustr z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde se od pravé brusle Nikity Kučerova kotouč odrazil ke vzdálenější levé tyči. Tampa Bay přečkala obrovský tlak Dallasu a nyní se z ničeho nic ujímá vedení. Asistence: Alex Killorn, Andrej Šustr.
     
    07:58
    Patrick Eaves spálil stoprocentní příležitost a odmítl využít přesilovou hru!! Jason Spezza našel po nahození puku před bránu Tylera Seguina, který se na vzdálenější levé tyči dostal ke dvěma střelám, obě dvě ale dokázal Ben Bishop fantastickými zákroky zneškodnit a následná dorážka Patricka Eavese z bekhendu minula prázdnou bránu. Eavesova střela zamířila těsně nad horní tyč.
     
    06:42
    Mike Blunden (TBL) dostal menší trest, 2 minuty vražení na hrazení.
     
    04:05
    Valeri Ničuškin napřáhl z levého kruhu pro vhazování stejně jako před ním jeho kapitán ke střele mířící těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Ben Bishop ale vytáhl další pěkný zákrok a tentokrát již ukryl puk ve své lapačce!
     
    03:36
    Kapitán Jamie Benn na útočné modré čáře vystihl špatnou rozehrávku Lightning a poté z levého kruhu pro vhazování nebezpečně vypálil, když jeho střela mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ben Bishop ale vytáhl fantastický semafor a lapačkou puk zastavil, přestože mu z ní nakonec vypadl!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Spezza (Ničuškin), 26. Jamie Benn (Eakin), 50. Johns (Eakin, Benn), 52. Jamie Benn (Eakin, Seguin) – 13. Kučerov (Killorn, Šustr), 24. Stamkos (Kučerov, Stralman), 38. Stamkos (Killorn, Hedman)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Nemeth, Goligoski (A), Oduya, Johns, Russell, Oleksiak – Jamie Benn (C), Eakin, Eaves – Ničuškin, Spezza, Seguin – Roussel, Faksa, Hemský – Sceviour, Fiddler (A), Sharp. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Stralman, Hedman, Garrison, Šustr, Carle, Coburn – Killorn, Stamkos (C), Kučerov – Palát (A), Johnson, Callahan (A) – Brown, Boyle, Blunden – Condra, Namestnikov, Nesterov. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Kelly Sutherland – Darren Gibbs, Brian Murphy

    Diváci: 18532
    bahis siteleri