NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 3:4 (kon.)
St. Louis – Arizona 5:2 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 3:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Los Angeles Kings
Úterý 05.04.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:51
    Vincent Lecavalier v blízkosti levé tyče otestoval Ryana Millera, ten byl ale opět bezchybný a puk za svá záda nepustil!
     
    55:15
    Nikita Tryamkin (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    55:04
    Drew Doughty po několikáté v zápase napřáhl k táhlé střele, která tentokrát z vrcholu mezikruží nebezpečně mířila mezi těly několika hráčů k levé tyči, Ryan Miller ji ale nakonec dokázal najít a zneškodnit.
     
    51:52
    Kings si vytvořili obrovský tlak a Brayden McNabb z vrcholu mezikruží mířil do levého horního rohu brány, jenže Ryan Miller předvedl nádherný zákrok a vyrážečkou puk vyrazil mimo!
     
    50:20
    Markus Granlund se dostal v blízkosti pravé tyče k prudké střele zápěstím, Jonathan Quick ale předvedl skvělý zákrok a maskou jeho pokus dokázal vyrazit! Hra vzápětí byla přerušena, protože Granlundova střela byla tak prudká, až brankářovi Kings masku sundala.
     
    48:14
    Canucks mohli přidat pojišťující gól, když na modré čáře napřáhli uprostřed ledové plochy ke tvrdé střele, Jonathan Quick ji ale mezi těly dokázal najít a poté ji hrudí po bleskovém zakleknutí vyrazit!
     
    44:54
    Milan Lucic na levém křídle vypálil přes obránce a jeho následná střela byla sražena mimo. Bývalý útočník Bostonu Bruins ovšem pokračoval v oblouku a po vyjetí zpoza brány se dostal do zakončení v blízkosti pravé tyče, jeho následný pokus z úhlu ale skončil na levém betonu připraveného Ryana Millera!
     
    43:50
    Jamie McBain se během pár sekund dostal na pravém křídle ke dvěma střelám, z nichž první Ryan Miller vyrazil pravým betonem a tu druhou zastavil hrudí! Druhá útočníka Kings byla velmi nebezpečná a mířila mezi betony brankáře Vancouveru Canucks!
     
    41:38
    Hra pokračuje ve hře 4 na 4 poté, co Dan Hamhuis u pravé tyče nepříjemně zajel do Jonathana Quicka ležícího na ledě, který už měl puk dávno pod kontrolou. Brankář Los Angeles Kings reagoval hodně podrážděně, když nejprve svou holí praštil o tyč a vzápětí ji odhodil vzteky do rohu ledové plochy.
     
    40:37
    Dan Hamhuis (VAN) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    40:37
    Jonathan Quick (LAK) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    40:37
    Daniel Sedin si sjížděl z pravého křídla za bránu a v poslední chvíli poslal puk do brankoviště, kde si Jonathan Quick málem srazil kotouč do vlastní sítě, nakonec ho ale vleže mezi betony dokázal zastavit!
    39:27 Jared MCCANN - 3:2
     
    39:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JARED MCCANN nádherným způsobem zakončil samostatný únik a otáčí vývoj utkání na stranu Vancouveru Canucks!! Vincent Lecavalier v útočném pásmu vyhrál vhazování, jenže Kings se vzápětí dopustili zbytečné ztráty a Jared McCann se ve středním pásmu mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku, který zakončil krásnou střelou pod horní tyč. Bez asistence.
    35:22 Jannik HANSEN - 2:2
     
    35:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JANNIK HANSEN využívá přesilovou hru 5 na 3 a vyrovnává stav utkání na 2:2!! Henrik Sedin krásnou přihrávkou z pravého křídla přes šířku útočného pásma našel ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování Jannika Hansena, který z úhlu poslal puk do odkryté části brány. Jonathan Quick neměl šanci, aby se ke své pravé tyči po rychlé souhře Canucks přesunul. Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
     
    35:00
    Vancouver Canucks má k dispozici dlouhou přesilovou hru 5 na 3, jenže Kings se nyní podařilo puk vyhodit k bráně Ryana Millera.
     
    34:20
    Brayden McNabb (LAK) dostal menší trest, 2 minuty úder do oblasti hlavy.
     
    33:30
    Vincent Lecavalier (LAK) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    32:21
    Christoper Tanev se vzápětí ocitl na pravém křídle v další slibné šanci Canucks a napřáhl k povedené střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila k bližší pravé tyči, Jonathan Quick ale proti ní rychle vytasil svůj levý beton a vykopl ji mimo!
     
    31:31
    Bo Horvat mohl z pravého kruhu pro vhazování skórovat do odkryté části brány, jenže jeho následná střela skončila vedle bližší pravé tyče na boční síti!
    29:15 Kyle CLIFFORD - 1:2
     
    29:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    KYLE CLIFFORD se prosazuje z těsné blízkosti a vrací Los Angeles Kings ztracené vedení!! Andy Andreoff na pravém křídle krásně zamíchal s pukem a poté před bránou našel najíždějícího Kylea Clifforda, který do jeho přihrávky vložil hůl a usměrnil puk přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Andy Andreoff.
     
    26:03
    Daniel Sedin si z pravého křídla vybruslil do levého kruhu pro vhazování a po krásném oblouku napřáhl ještě k lepší střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu, jenže Jonathan Quick předvedl krásný semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    21:36
    Bo Horvat na pravém křídle nabral dobrou rychlost a poté se z blízkosti snažil zamířit mezi betony Jonathana Quicka, ten je ale včas sevřel a jeho pokus vyrazil mimo tři tyče své svatyně!
    19:47 Emerson ETEM - 1:1
     
    19:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    EMERSON ETEM předvedl skvělou teč a třináct sekund před koncem první třetiny vyrovnává na 1:1!! Derek Dorsett napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k prudké střele, která se od clonícího Emersona Etema odrazila nad pravým betonem Jonathana Quicka ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Derek Dorsett. Asistence: Bo Horvat.
     
    16:04
    Tyler Toffoli se dostal v oslabení do samostatného úniku a po nádherném bekhendovém blafáku se snažil puk zvednout do horní části brány, jenže se mu to nepodařilo a Ryan Miller si připsal fantastický zákrok! Brankář Vancouveru pokus Tylera Toffoliho vyrazil vyrážečkou mimo.
     
    14:54
    Drew Doughty (LAK) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    14:09
    Los Angeles Kings vzápětí vypálilo od mantinelu v blízkosti střídaček a střela jednoho z hostujících hráčů byla těsně před bránou tečována, Ryan Miller ale předvedl skvělý reflexivní zákrok a puk levém betonem vykopl mimo!
     
    07:51
    Andy Andreoff (LAK) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    06:00 Tyler TOFFOLI - 0:1
     
    06:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TYLER TOFFOLI se prosazuje z dorážky a posílá Los Angeles Kings přesně po šesti minutách hry do vedení!! Jeff Carter se dostal na pravém křídle k puku po nepřesné střele Drewa Doughtyho a z ostrého úhlu nahodil puk na Ryana Millera, od jehož pravého betonu se kotouč odrazil k Tylerovi Toffolimu, a ten ho z blízkosti u vzdálenější levé tyče dorazil do prázdné brány. Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.
     
    05:50
    Dustin Brown skvěle clonil před bránou Vancouveru a po nahození svého spoluhráče a rychlé otočce se snažil puk propasírovat mezi betony Ryana Millera do sítě, jenže brankář Canucks zavřel vrátka a vleže kotouč zastavil!
     
    04:46
    Vincent Lecavalier v pravém kruhu pro vhazování po rychlém úprku zasekl puk a poté napřáhl ke střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Ryan Miller ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    03:29
    Jannik Hansen (VAN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. Etem (Dorsett, Horvat), 36. Hansen (H. Sedin, Sedin), 40. McCann – 6. Toffoli (Carter, Doughty), 30. Clifford (Andreoff)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hamhuis (A), Tanev, Hutton, Tryamkin, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Dorsett, Horvat, Etem – McCann, Granlund, Virtanen – Pedan, Gaunce, Burrows. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Schenn, Scuderi, McBain – Pearson, Kopitar (A), Versteeg – Lucic, Carter (A), Toffoli – King, Lecavalier, Brown (C) – Clifford, Lewis, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Brad Meier – Ryan Gibbons, Kiel Murchison

    Diváci: 18415
    bahis siteleri