NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 3:4 (kon.)
St. Louis – Arizona 5:2 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 3:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Los Angeles Kings
Úterý 05.04.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:27 Jared MCCANN - 3:2
     
    39:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JARED MCCANN nádherným způsobem zakončil samostatný únik a otáčí vývoj utkání na stranu Vancouveru Canucks!! Vincent Lecavalier v útočném pásmu vyhrál vhazování, jenže Kings se vzápětí dopustili zbytečné ztráty a Jared McCann se ve středním pásmu mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku, který zakončil krásnou střelou pod horní tyč. Bez asistence.
    35:22 Jannik HANSEN - 2:2
     
    35:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JANNIK HANSEN využívá přesilovou hru 5 na 3 a vyrovnává stav utkání na 2:2!! Henrik Sedin krásnou přihrávkou z pravého křídla přes šířku útočného pásma našel ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování Jannika Hansena, který z úhlu poslal puk do odkryté části brány. Jonathan Quick neměl šanci, aby se ke své pravé tyči po rychlé souhře Canucks přesunul. Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
    29:15 Kyle CLIFFORD - 1:2
     
    29:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    KYLE CLIFFORD se prosazuje z těsné blízkosti a vrací Los Angeles Kings ztracené vedení!! Andy Andreoff na pravém křídle krásně zamíchal s pukem a poté před bránou našel najíždějícího Kylea Clifforda, který do jeho přihrávky vložil hůl a usměrnil puk přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Andy Andreoff.
    19:47 Emerson ETEM - 1:1
     
    19:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    EMERSON ETEM předvedl skvělou teč a třináct sekund před koncem první třetiny vyrovnává na 1:1!! Derek Dorsett napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k prudké střele, která se od clonícího Emersona Etema odrazila nad pravým betonem Jonathana Quicka ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Derek Dorsett. Asistence: Bo Horvat.
    06:00 Tyler TOFFOLI - 0:1
     
    06:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TYLER TOFFOLI se prosazuje z dorážky a posílá Los Angeles Kings přesně po šesti minutách hry do vedení!! Jeff Carter se dostal na pravém křídle k puku po nepřesné střele Drewa Doughtyho a z ostrého úhlu nahodil puk na Ryana Millera, od jehož pravého betonu se kotouč odrazil k Tylerovi Toffolimu, a ten ho z blízkosti u vzdálenější levé tyče dorazil do prázdné brány. Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. Etem (Dorsett, Horvat), 36. Hansen (H. Sedin, Sedin), 40. McCann – 6. Toffoli (Carter, Doughty), 30. Clifford (Andreoff)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hamhuis (A), Tanev, Hutton, Tryamkin, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Dorsett, Horvat, Etem – McCann, Granlund, Virtanen – Pedan, Gaunce, Burrows. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Schenn, Scuderi, McBain – Pearson, Kopitar (A), Versteeg – Lucic, Carter (A), Toffoli – King, Lecavalier, Brown (C) – Clifford, Lewis, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Brad Meier – Ryan Gibbons, Kiel Murchison

    Diváci: 18415
    bahis siteleri