NY Islanders – Tampa 5:2 (kon.) | Columbus – NY Rangers 2:4 (kon.) | Toronto – Florida 3:4 (kon.)
St. Louis – Arizona 5:2 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 3:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Los Angeles Kings
Úterý 05.04.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Toffoli se postaral o první branku Kings.

     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Ryan Miller (VAN) 40 zák., 2 góly, 95,2%
    2. Tyler Toffoli (LAK) 1+0
    3. Bo Horvat (VAN) 0+1 (06:38:51)
    Vancouver zásluhou Ryana Millera zvítězil potřetí v řadě.

     
    Ryan Miller ve třetí třetině podržel Vancouver Canucks několika skvělými zákroky, stejně jako na opačné straně Los Angeles Kings Jonathan Quick, který byl odvolán z brány až osmnáct sekund před koncem, kdy už bylo na vyrovnání příliš pozdě. Konečný výsledek. Vancouver Canucks 3 Los Angeles Kings 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Kings až nyní odvolali Jonathana Quicka, to je ale příliš pozdě. Absolutně nerozumím tomu, proč Los Angeles Kings neodvolalo brankáře před necelými dvěma minutami, kdy si vytvořilo tlak a bylo usazeno v útočném pásmu.
     
    59:03
    Jonathan Quick už byl na cestě na střídačku, nakonec ale rychle zaplul zpět do své brány, protože Kings ztratili puk.
     
    58:19
    Drew Doughty tvrdě vypálil na levém křídle od modré čáry a jeho pokus zamířil mimo. Kings přesto drží útočné pásmo, Jonathan Quick je ale stále v bráně.
     
    57:44
    Do konce utkání zbývají odehrát 2 minuty a 16 sekund a Kings jsou nastěhovaní v útočném pásmu, k odvolání Jonathana Quicka se ale zatím překvapivě neodhodlali.
     
    56:51
    Vincent Lecavalier v blízkosti levé tyče otestoval Ryana Millera, ten byl ale opět bezchybný a puk za svá záda nepustil!
     
    56:42
    Anze Kopitar napřáhl v levém kruhu pro vhazování k prudké střele, kterou se ještě jeden z jeho spoluhráčů snažil těsně před bránou tečovat, puk ale nakonec skončil v náručí Ryana Millera.
     
    55:54
    Bo Horvat odvedl v obranném pásmu dobrou práci společně s Danem Hamhuisem a poté puk odpálil podél střídaček až za bránu Jonathana Quicka.
     
    55:15
    Nikita Tryamkin (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    55:13
    Drew Doughty to vzápětí zkusil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Miller ji ale levým betonem dokázal vyrazit mimo.
     
    55:04
    Drew Doughty po několikáté v zápase napřáhl k táhlé střele, která tentokrát z vrcholu mezikruží nebezpečně mířila mezi těly několika hráčů k levé tyči, Ryan Miller ji ale nakonec dokázal najít a zneškodnit.
     
    54:18
    Ryan Miller si poradil se střelou Kings z levého křídla a pomalu se blíží samotný závěr dnešního utkání, ve kterém to hosté určitě zkusí bez brankáře, pokud se jim nepovede skórovat.
     
    53:51
    Anze Kopitar na pravém křídle vystřelil od mantinelu zápěstím, jenže před bránou trefil svého spoluhráče Milana Lucice, od něhož se kotouč odrazil vedle pravé tyče.
     
    52:45
    Kings se dopustili v závěru druhé třetiny jedné velké chyby a ta se zatím jeví jako klíčová. Canucks vedou necelých osm minut před koncem nad Los Angeles těsně 3:2.
     
    52:29
    Brayden McNabb to vzápětí po vyhraném vhazování Kings v útočném pásmu zkusil z levého křídla, jeho střela ale skončila pouze na hrudi připraveného Ryana Millera.
     
    51:52
    Kings si vytvořili obrovský tlak a Brayden McNabb z vrcholu mezikruží mířil do levého horního rohu brány, jenže Ryan Miller předvedl nádherný zákrok a vyrážečkou puk vyrazil mimo!
     
    51:22
    Dnešní utkání sleduje 18415 diváků.
     
    50:56
    Andrey Pedan se na levém křídle s trochou štěstí dostal do zakončení, jeho prudkou střelu mířící ke vzdálenější pravé tyči ale Jonathan Quick ukryl v lapačce. Dobrý postřeh.
     
    50:36
    Jonathan Quick si nasadil masku a na opačné straně ledové plochy vzápětí musel zasahovat jeho protějšek Ryan Miller, ten ale zákrok zvládl a na řadu přichází další krátká přestávka.
     
    50:20
    Markus Granlund se dostal v blízkosti pravé tyče k prudké střele zápěstím, Jonathan Quick ale předvedl skvělý zákrok a maskou jeho pokus dokázal vyrazit! Hra vzápětí byla přerušena, protože Granlundova střela byla tak prudká, až brankářovi Kings masku sundala.
     
    49:50
    Brayden McNabb tvrdě vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho následnou střelu zablokoval dobře postavený Derek Dorsett.
     
    49:35
    Ryan Miller dokázal vleže jako žába skvěle zasáhnout, když levý beton pevně přiložil k ledu a nepustil Los Angeles Kings k dorážce. Následuje krátká reklamní přestávka.
     
    48:14
    Canucks mohli přidat pojišťující gól, když na modré čáře napřáhli uprostřed ledové plochy ke tvrdé střele, Jonathan Quick ji ale mezi těly dokázal najít a poté ji hrudí po bleskovém zakleknutí vyrazit!
     
    47:45
    Los Angeles se snaží vyrovnat, jenže po šanci Milana Lucice se zatím nedostali do žádné slibné brankové příležitosti.
     
    47:00
    Ze závěrečné části utkání je odehráno přesně sedm minut a Vancouver Canucks po skvělém obratu vede v domácí Rogers Areně nad Los Angeles Kings těsně 3:2.
     
    45:54
    Christopher Tanev vyvolal před bránou Jonathana Quicka obrovský zmatek, nakonec se ale k dorážce nedostal a Kings přečkali nepřehlednou situaci bez úhony.
     
    44:54
    Milan Lucic na levém křídle vypálil přes obránce a jeho následná střela byla sražena mimo. Bývalý útočník Bostonu Bruins ovšem pokračoval v oblouku a po vyjetí zpoza brány se dostal do zakončení v blízkosti pravé tyče, jeho následný pokus z úhlu ale skončil na levém betonu připraveného Ryana Millera!
     
    43:50
    Jamie McBain se během pár sekund dostal na pravém křídle ke dvěma střelám, z nichž první Ryan Miller vyrazil pravým betonem a tu druhou zastavil hrudí! Druhá útočníka Kings byla velmi nebezpečná a mířila mezi betony brankáře Vancouveru Canucks!
     
    42:55
    Alex Biega tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho následná střela se ale od hole Milana Lucice odrazila mimo a Jonathan Quick nakonec zasahovat nemusel.
     
    41:38
    Hra pokračuje ve hře 4 na 4 poté, co Dan Hamhuis u pravé tyče nepříjemně zajel do Jonathana Quicka ležícího na ledě, který už měl puk dávno pod kontrolou. Brankář Los Angeles Kings reagoval hodně podrážděně, když nejprve svou holí praštil o tyč a vzápětí ji odhodil vzteky do rohu ledové plochy.
     
    40:37
    Dan Hamhuis (VAN) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    40:37
    Jonathan Quick (LAK) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    40:37
    Daniel Sedin si sjížděl z pravého křídla za bránu a v poslední chvíli poslal puk do brankoviště, kde si Jonathan Quick málem srazil kotouč do vlastní sítě, nakonec ho ale vleže mezi betony dokázal zastavit!
     
    40:02
    V Rogers Areně právě začala závěrečná část zápasu, do které Vancouver vstupuje s jednobrankovým vedením 3:2 poté, co v závěru druhé třetiny vstřelil dva góly v řadě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 5:54.
    Fanoušci Los Angeles Kings nechtějí o dvou gólech ani slyšet.

     
    Stejně jako v první třetině také v té prostřední jako první udeřili hokejisté Los Angeles Kings, kterým vrátil ztracené vedení útočník Kyle Clifford. Hosté šli ale v závěru druhé třetiny do tří a v přesilové hře 5 na 3 vyrovnal stav utkání Jannik Hansen, na jehož gól v poslední minutě druhé části navázal po samostatném úniku Jared McCann a Vancouver dvěma góly v řadě otočil vývoj utkání na svou stranu. Skóre po 40 minutách. Vancouver Canucks 3 Los Angeles 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Ještě jednou se bude ve druhé třetině vhazovat, na vedení Vancouveru Canucks 3:2 už se ale před přestávkou nic nezmění.
    39:27 Jared MCCANN - 3:2
     
    39:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JARED MCCANN nádherným způsobem zakončil samostatný únik a otáčí vývoj utkání na stranu Vancouveru Canucks!! Vincent Lecavalier v útočném pásmu vyhrál vhazování, jenže Kings se vzápětí dopustili zbytečné ztráty a Jared McCann se ve středním pásmu mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku, který zakončil krásnou střelou pod horní tyč. Bez asistence.
     
    38:27
    Na opačné straně se dostali ke střele Kings, kteří na levém křídle vypálili z vrcholu kruhu pro vhazování, a jejich následná střela skončila na pravém betonu Ryana Millera.
     
    37:58
    Canucks po levé straně rychle zavezli puk do útočného pásma a krátce za modrou čárou napřáhli ke střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Jonathan Quick ji ale levým betonem vyrazil.
     
    37:00
    Vancouver Canucks vzápětí ještě dohrával přesilovou hru 5 na 4, v ní už se ale prosadit nedokázal a vypadá to, že oba týmy budou do kabin i po druhé třetině odcházet za nerozhodného stavu.
    35:22 Jannik HANSEN - 2:2
     
    35:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JANNIK HANSEN využívá přesilovou hru 5 na 3 a vyrovnává stav utkání na 2:2!! Henrik Sedin krásnou přihrávkou z pravého křídla přes šířku útočného pásma našel ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování Jannika Hansena, který z úhlu poslal puk do odkryté části brány. Jonathan Quick neměl šanci, aby se ke své pravé tyči po rychlé souhře Canucks přesunul. Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
     
    35:00
    Vancouver Canucks má k dispozici dlouhou přesilovou hru 5 na 3, jenže Kings se nyní podařilo puk vyhodit k bráně Ryana Millera.
     
    34:20
    Brayden McNabb (LAK) dostal menší trest, 2 minuty úder do oblasti hlavy.
     
    33:30
    Vincent Lecavalier (LAK) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    33:30
    Do konce prostřední části dnešního utkání zbývá odehrát šest a půl minuty a Los Angeles Kings vede na ledě Vancouveru Canucks opět po jednu branku, tentokrát 2:1.
     
    32:21
    Christoper Tanev se vzápětí ocitl na pravém křídle v další slibné šanci Canucks a napřáhl k povedené střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila k bližší pravé tyči, Jonathan Quick ale proti ní rychle vytasil svůj levý beton a vykopl ji mimo!
     
    31:31
    Bo Horvat mohl z pravého kruhu pro vhazování skórovat do odkryté části brány, jenže jeho následná střela skončila vedle bližší pravé tyče na boční síti!
     
    30:45
    Vancouver mohl bleskově odpovědět, jenže střela jednoho z domácích hokejistů z pravého kruhu pro vhazování zamířila vedle bližší pravé tyče.
    29:15 Kyle CLIFFORD - 1:2
     
    29:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    KYLE CLIFFORD se prosazuje z těsné blízkosti a vrací Los Angeles Kings ztracené vedení!! Andy Andreoff na pravém křídle krásně zamíchal s pukem a poté před bránou našel najíždějícího Kylea Clifforda, který do jeho přihrávky vložil hůl a usměrnil puk přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Andy Andreoff.
     
    28:00
    Derek Dorsett na pravém křídle z ostrého úhlu nahazoval puk před bránu a Jonathan Quick měl co dělat, aby ho vytěsnil mimo. Málem se zopakovala situace z prvního gólu Los Angeles Kings, Emerson Etem se ale na rozdíl od Tylera Toffoliho k dorážce na vzdálenější levé tyči nedostal.
     
    26:59
    Hra se rychle přelévá ze strany na stranu, zejména domácí hokejisté Vancouveru ale dobře brání a nepouští Los Angeles Kings do šance.
     
    26:03
    Daniel Sedin si z pravého křídla vybruslil do levého kruhu pro vhazování a po krásném oblouku napřáhl ještě k lepší střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu, jenže Jonathan Quick předvedl krásný semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    25:28
    Ryan Miller vyrazil diagonální střelu Los Angeles Kings z pravého křídla pravým betonem a Vancouver vyrazil do rychlého protiútoku, ten ale vzápětí nic nepřinesl.
    Bo Horvat a jeho nebezpečná akce po pravém křídle.

     
    24:40
    Daniel Sedin rychle vypálil z levého kruhu pro vhazování a Jonathan Quick podržel puk ve svém náručí,aby dojíždějícího Henrika Sedina nepustil k dorážce.
     
    23:28
    Svěřenci Darryla Suttera si v úvodu druhé části dnešního utkání vytvořili dvě šance, od té doby se ale marně snaží dostat do zakončení a ohrožení brány Ryana Millera.
     
    23:15
    Kings od mantinelu u střídaček pouze nahodili puk do útočného pásma a poté odjeli rychle střídat.
     
    22:24
    Anze Kopitar roztáhl hru doprava na Jakea Muzzina, toho ale krátce za útočnou modrou čárou zastavil Dan Hamhuis.
     
    21:36
    Bo Horvat na pravém křídle nabral dobrou rychlost a poté se z blízkosti snažil zamířit mezi betony Jonathana Quicka, ten je ale včas sevřel a jeho pokus vyrazil mimo tři tyče své svatyně!
     
    20:37
    Na opačné straně zahrozili Canucks, kteří se v blízkosti levé tyče dostali do zakončení bekhendem. Puk vzápětí mířil ke vzdálenější pravé tyči, nakonec byl ale sražen mimo.
     
    20:18
    Kings skvěle vstoupili do druhé třetiny a vzápětí to zkusili táhlou střelou od modré čáry, jejich pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde puk po rychlém zaklenutí bez větších potíží zastavil Ryan Miller.
     
    20:04
    Tanner Pearson se dostal po čtyřech sekundách ve druhé třetině k první střele a Ryan Miller jeho pokus hrudí vyrazil mimo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:01.
    Rob Scuderi skvělým bodyčekem zastavil Dereka Dorsetta.

     
    Los Angeles Kings vstoupilo do utkání dobře a přesně po šesti minutách hry se z dorážky prosadil Tyler Toffoli, který krátce před koncem první třetiny mohl udeřit podruhé, když se v oslabení dostal do samostatného úniku, na Ryana Millera ale vyzrát bekhendovým blafákem nedokázal. Už to vypadalo, že Kings si odnesou do kabin jednobrankový náskok, jenže třináct sekund před zazněním první sirény vyrovnal skvělou tečí Emerson Etem. Skóre po první třetině. Vancouver Cancuks 1 Los Angeles Kings 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:47 Emerson ETEM - 1:1
     
    19:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    EMERSON ETEM předvedl skvělou teč a třináct sekund před koncem první třetiny vyrovnává na 1:1!! Derek Dorsett napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k prudké střele, která se od clonícího Emersona Etema odrazila nad pravým betonem Jonathana Quicka ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Derek Dorsett. Asistence: Bo Horvat.
     
    19:09
    Christopher Tanev odvedl v obranném pásmu skvělou práci, když nejprve zablokoval střelu Kings z pravého kruhu pro vhazování a poté bekhendem vyhodil puk do neutrální zóny.
     
    18:34
    Drew Doughty vypálil z levého kruhu pro vhazování na bližší tyč a Ryan Miller jeho následnou střelu ukryl ve svém náručí.
     
    18:12
    Do konce úvodní části utkání zbývají odehrát necelé dvě minuty a Los Angeles Kings vede na ledě Vancouveru těsně 1:0. O jediný gól utkání se postaral přesně po šesti minutách Tyler Toffoli.
     
    17:10
    Vancouver se během druhé přesilové hry v dnešním utkání dostal k jedné střele a navíc během ní mohl inkasovat, když se do samostatného úniku po nepřesné přihrávce Alexandreho Burrowse na levém křídle útočného pásma dostal Tyler Toffoli.
     
    16:04
    Tyler Toffoli se dostal v oslabení do samostatného úniku a po nádherném bekhendovém blafáku se snažil puk zvednout do horní části brány, jenže se mu to nepodařilo a Ryan Miller si připsal fantastický zákrok! Brankář Vancouveru pokus Tylera Toffoliho vyrazil vyrážečkou mimo.
     
    15:07
    Luke Schenn odvedl před bránou skvělou práci, když tvrdou ránu Canucks z pravého křídla srazil mimo a Jonathan Quick nakonec nemusel zasahovat.
     
    14:54
    Drew Doughty (LAK) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    14:09
    Los Angeles Kings vzápětí vypálilo od mantinelu v blízkosti střídaček a střela jednoho z hostujících hráčů byla těsně před bránou tečována, Ryan Miller ale předvedl skvělý reflexivní zákrok a puk levém betonem vykopl mimo!
     
    13:33
    Rob Scuderi na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a prověřil pozornost Ryana Millera, který byl připravený a jeho následný pokus ukryl po rychlém zakleknutí ve své výstroji.
     
    12:59
    Hra se v rychlém sledu několikrát přelila ze strany na stranu, žádný z týmů se ale nedostal do nějaké nebezpečné brankové příležitosti.
    Tyler Toffoli se stal po Anze Kopitarovi prvním hráčem Kings, který od sezóny 2009-10 nastřílel v dresu Los Angeles 30 gólů. Anze Kopitar jich vstřelil v sezóně 2009-10 třiačtyřicet.

     
    11:32
    Střela jednoho z hokejistů Vancouveru z pravého křídla byla sražena do ochranné sítě a v Rogers Areně po přerušení hry dostává prostor další krátká komerční přestávka.
     
    10:15
    Kings otáčí hru a snaží se pojistit své jednobrankové vedení, o které se postaral po šesti minutách Tyler Toffoli.
     
    09:52
    Andy Andreoff je zpět na ledě a také Los Angeles Kings úspěšně přečkalo úvodní přesilovou hru, během které se Canucks dostali pouze k jedné střele.
     
    09:00
    Více než minuta z přesilové hry Vancouveru Canucks je pryč a domácí hokejisté si zatím nedokázali vytvořit žádný velký tlak.
     
    07:51
    Andy Andreoff (LAK) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    07:14
    Ryan Miller si poradil s prudkou střelou Kings z pravého kruhu pro vhazování a po jeho úspěšném zákroku přichází na řadu první krátká komerční přestávka.
     
    06:44
    Kings sice nevyužili úvodní přesilovou hru, netrvalo to ovšem dlouho a skóre utkání se jim přece jen podařilo otevřít. Svěřencům Darryla Suttera se během posledních utkání příliš nedařilo, dnes ale začínají skvěle.
    06:00 Tyler TOFFOLI - 0:1
     
    06:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TYLER TOFFOLI se prosazuje z dorážky a posílá Los Angeles Kings přesně po šesti minutách hry do vedení!! Jeff Carter se dostal na pravém křídle k puku po nepřesné střele Drewa Doughtyho a z ostrého úhlu nahodil puk na Ryana Millera, od jehož pravého betonu se kotouč odrazil k Tylerovi Toffolimu, a ten ho z blízkosti u vzdálenější levé tyče dorazil do prázdné brány. Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.
     
    05:50
    Dustin Brown skvěle clonil před bránou Vancouveru a po nahození svého spoluhráče a rychlé otočce se snažil puk propasírovat mezi betony Ryana Millera do sítě, jenže brankář Canucks zavřel vrátka a vleže kotouč zastavil!
     
    05:32
    Jannik Hansen se vrátil z trestné lavice zpět na led a máme za sebou první přesilovou hru dnešního utkání, během které se Los Angeles Kings dostalo ke dvěma střelám na bránu.
     
    04:46
    Vincent Lecavalier v pravém kruhu pro vhazování po rychlém úprku zasekl puk a poté napřáhl ke střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Ryan Miller ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    04:29
    Anze Kopitar nedokázal na modré čáře zachytit zpětnou přihrávku svého spoluhráče a Canucks se podařilo puk vyhodit do zóny Los Angeles Kings, které hraje první přesilovou hru.
     
    03:34
    Drew Doughty po vhazování rychle vypálil od modré čáry, jeho následná střela s příklepem ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji připravený Ryan Miller hrudí vyrazil mimo.
     
    03:29
    Jannik Hansen (VAN) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    03:04
    Brankář Los Angeles Kings je hodně aktivní, přestože zatím nemusel řešit žádnou nebezpečnou střelu. Jonathan Quick se nyní vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Canucks.
     
    02:48
    Jonathan Quick u pravé tyče své brány zastavil další nahození Vancouveru ze středního pásma a poté bekhendem raději rozehrál za svou bránu, aby se nedopustil zbytečné chyby.
     
    01:41
    Jamie McBain se dostal na opačné straně ledové plochy také ke střele na pravém křídle, ovšem s tím rozdílem, že jeho pokus mířil mezi tři tyče a Ryan Miller si po rychlém zakleknutí připsal první úspěšný zákrok v dnešním utkání.
     
    01:10
    Canucks na pravém křídle podnikli první útočnou akci a z pravého kruhu pro vhazování napřáhli ke střele, která zamířila vedle bližší tyče. Jonathan Quick zasahovat nemusel.
     
    00:05
    Los Angeles Kings vyhrálo úvodní vhazování zápasu, po kterém se do hry zapojil brankář Jonathan Quick a holí rozehrál doleva na Bena Huttona.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hamhuis (A), Tanev, Hutton, Tryamkin, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Dorsett, Horvat, Etem – McCann, Granlund, Virtanen – Pedan, Gaunce, Burrows. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Schenn, Scuderi, McBain – Pearson, Kopitar (A), Versteeg – Lucic, Carter (A), Toffoli – King, Lecavalier, Brown (C) – Clifford, Lewis, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Brad Meier – Ryan Gibbons, Kiel Murchison.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    Vancouver Canucks

    Radim Vrbata

    Los Angeles Kings

    Marián Gáborík
     
    POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

    8.3.2016 Los Angeles – Vancouver 5:1
    29.2.2015 Vancouver – Los Angeles 0:5
    2.12.2015 Los Angeles – Vancouver 2:1 pp.
    14.10.2015 Los Angeles – Vancouver 0:3
    7.4.2015 Vancouver – Los Angeles 2:1 sn.

     
    LOS ANGELES KINGS

    Naopak hosté i letos potvrdili své kvality a opět si zahrají ve vyřazovacích bojích o Stanley cup. Momentálně je Los Angeles páté a hlavním cílem ve zbývajících čtyřech zápasech bude umístění v první čtyřce Západní konference, které by zajistilo výhodu domácího prostředí. Rozhodně by to neměl být nikterak nemožný cíl, neboť například třetí Chicago má jen o dva body více a navíc mají Králové jeden zápas k dobru. Největší síla celku je především v defenzívě, která letos soupeřům dovolila jen 183 gólů. Méně branek inkasoval už jen Washington, který gól obdržel 182x.

    Posledních pět zápasů

    2.4.2016 Los Angeles – Dallas 2:3
    1.4.2016 Los Angeles – Calgary 3:0
    29.3.2016 San Jose – Los Angeles 5:2
    27.3.2016 Los Angeles – Edmonton 6:4
    25.3.2016 Winnipeg – Los Angeles 4:1

     
    VANCOUVER CANUCKS

    Domácí celek pouze potvrzuje jednu z nejhorších sezón kanadských týmů v historii NHL a po 78 odehraných zápasech se krčí na předposlední příčce Západní konference. Tým, který letos vstřelil jen 179 branek a v tomto ohledu je nejhorším týmem konference, už je samozřejmě bez šance na postup do play-off a dnes tak Vancouveru prakticky o nic nepůjde. V posledních dvou zápasech ale Kosatky vyhrály a mohly by tak soupeři znepříjemnit boj o výhodu domácího prostředí ve vyřazovací části.

    Posledních pět zápasů

    2.4.2016 Anaheim – Vancouver 2:3
    1.4.2016 San Jose – Vancouver 2:4
    30.3.2016 Vancouver – San Jose 1:4
    28.3.2016 Vancouver – Chicago 2:3
    26.3.2016 St.Louis – Vancouver 4:0
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu kanadsko-americké NHL. Utkání začíná v 04:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. Etem (Dorsett, Horvat), 36. Hansen (H. Sedin, Sedin), 40. McCann – 6. Toffoli (Carter, Doughty), 30. Clifford (Andreoff)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hamhuis (A), Tanev, Hutton, Tryamkin, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Dorsett, Horvat, Etem – McCann, Granlund, Virtanen – Pedan, Gaunce, Burrows. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Schenn, Scuderi, McBain – Pearson, Kopitar (A), Versteeg – Lucic, Carter (A), Toffoli – King, Lecavalier, Brown (C) – Clifford, Lewis, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Brad Meier – Ryan Gibbons, Kiel Murchison

    Diváci: 18415
    bahis siteleri