Itálie – Německo 3:1 (kon.) | Rusko – Česko 5:0 (kon.) | Norsko – Švédsko 2:0 (kon.)
konec
Rusko
5:0 (1:0, 1:0, 3:0)
Česko
Úterý 05.04.2016, 15:00 • Östersund Arena, Östersund (SWE) • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
    40:55 Alexej AMOSOV - 5:0
     
    40:55
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Suverénní jízda Rusů za prvním vítězstvím pokračuje a ALEXEJ AMOSOV zvyšuje na 5:0!! Alexej Amosov zamířil z pravého kruhu pro vhazování přesně k bližší tyči a vstřelil pátý gól Ruska, které je k nezastavení. Asistence: Nikolaj Terentěv.
     
    38:37
    Třetí velká šance Rusů během necelých 60 minut už skončila gólem, ten ovšem nebyl hlavním rozhodčím uznán.
     
    38:17
    Ilia Volkov se vzápětí mezi dvěma protihráči protáhl do samostatného úniku, který se snažil v blízkosti pravé tyče zakončit střelou po ledě, brankář Michal Vápenka ale vytáhl další skvělý zákrok a vleže jeho velkou šanci zlikvidoval!
     
    38:00
    Dmitrij Lisov z pravého křídla hledal na vzdálenější levé tyči Ilia Volkova, ten ale v obrovské šanci puk promáchl a nedokázal ho z blízkosti dopravit do prázdné brány!
     
    35:36
    Ilia Volkov se dostal v blízkosti české brány ke dvěma střelám, ani po jedné z nich ale výborného Michala Vápenku nepřekonal!
    33:54 Konstantin ŠICHOV - 4:0
     
    33:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    KONSTANTIN ŠICHOV střílí ve svém úvodním zápase na mistrovství Evropy svůj druhý gól a posílá Rusko do čtyřbrankového vedení!! Konstantin Šichov po přihrávce Andreje Sokolova napřáhl v mezikruží ke střele, kterou vymetl přesně pravý horní roh brány. Asistence: Andrej Šichov.
    31:40 Ilja VOLKOV - 3:0
     
    31:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ILIA VOLKOV napřáhl k nádherné střele a Rusové vedou nad Českem už 3:0!! Ilia Volkov napřáhl v blízkosti modré čáry k parádní střele, kterou vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Asistence: Dmitrij Lisov, Jevgenij Petrov.
     
    31:02
    Nikolaj Terentev nedokázal v blízkosti pravé tyče překonat Michala Vápenku, na kterého si vzápětí nepřišel z dorážky ani kapitán Dmitrij Lisov!
     
    28:55
    Andrej Sokolov se dostal v blízkosti levé tyče mezi dvěma protihráči do zakončení, jeho střelu z blízkosti ale připravený Michal Vápenka zastavil! To byla slibná šance.
     
    26:22
    Jevgenij Petrov se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci a jeho střela mířila mezi tři tyče, Michal Vápenka ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    17:16
    Češi mohli rychle využít přesilovou hru, brankář Michajl Ivanov ale vytáhl skvělý zákrok, když střelu jednoho z našich hráčů vyrážečkou vytěsnil vedle levého horního rohu své brány!
     
    16:59
    Ivan Kuzněcov (RUS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    16:43 Konstantin ŠICHOV - 2:0
     
    16:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    KONSTANTIN ŠICHOV skóruje a posílá Rusko do dvoubrankového trháku!! Rusko prožilo opět skvělý vstup do třetiny poté, co Konstantin Šichov po krásné přihrávce Nikolaje Terenteva na vzdálenější pravé tyči uklidil puk z blízkosti do prázdné brány. Asistence: Nikolaj Terentěv.
     
    15:43
    Michal Geier napřáhl od modré čáry k nádherné táhlé střele, která mířila přesně k levé tyči, Michajl Ivanov ji ale dokázal skvělým zákrokem vytěsnit mimo!
     
    13:41
    Ivan Kuzněcov nepříjemně clonil před bránou a vzápětí se dostal ke střele, Michal Vápenka ale jeho pokus z blízkosti zastavil!
     
    08:14
    Sergej Panfilov krásně objel bránu a poté zpětnou přihrávkou našel Andreje Sokolova, který se z blízkosti snažil překonat Michala Vápenku, ten ale podržel český tým výborným zákrokem!
     
    05:16
    Čeští sledge hokejisté se málem postarali o vyrovnání, když na pravém křídle dvakrát nebezpečně vypálili od modré čáry a obě jejich střely mířily přesně k pravé tyči, jenže brankář Michajl Ivanov vytáhl v rychlém sledu dva pěkné zákroky!
     
    03:28
    Konstantin Šichov (RUS) dostal menší trest, 2 minuty bodnutí špičkou hole.
    01:55 Dmitrij LISOV - 1:0
     
    01:55
    Rusko právě vstřelilo branku!
    DMITRIJ LISOV skóruje a Rusové se hned z kraje utkání ujímají vedení!! Dmitrij Lisov se ocitl sám před bránou po pěkné zpětné diagonální přihrávce Jevgenije Petrova a přesnou střelou z mezikruží zamířil ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Jevgenij Petrov, Ilia Volkov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Lisov (Petrov, Volkov), 17. Šichov (Terentěv), 32. Volkov (Lisov, Petrov), 34. Šichov (Sokolov), 41. Amosov (Terentěv)


    Rusko: Ivanov – Andrijanov, Varlakov, Lysov, Kuzminych, Seljukin, Kuzněcov, Peryškov – Panfilov, Lisov (C), Šichov, Amosov, Čuchontcev, Čalin, Sokolov, Petrov, Terentěv, Volkov. Hlavní trenér: Sergej Samojlov.
    Česko: Vápenka (Matoušek) – Berger, Kubeš, Hrbek, Doležal – Novák, Geier, Rául (C), Palát, Hábl, Krupička. Hlavní trenér: Jiří Bříza.

    Rozhodčí: Samuelsson – Rundstrom, Granath
    bahis siteleri