Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Boston – Ottawa 1:6 (kon.) | NY Rangers – Detroit 3:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Sobota 09.04.2016, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sabres zakončí sezonu na ledě Ostrovanů.
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný den! (03:37:33)
     
    Dnešní utkání sledovalo 19 070 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brandon Saad (CBJ) 1+0
    2. Nick Foligno (CBJ) 1+0
    3. Sam Reinhart (BUF) 1+0
     
    Je dobojováno! Buffalo Sabres podlehlo v posledním domácím utkání letošní sezóny Columbusu Blue Jackets 1:4! Hosté šli do vedení před koncem první třetiny zásluhou přesilovkové trefy Matta Calverta! V prostřední části se Buffalu podařilo vyrovnat, když se taktéž v početní převaze trefil Sam Reinhart! O dvě minuty později ale znovu vedl Columbus, jelikož se prosadil Nick Foligno a o další dvě minuty později zvýšil náskok Modrokabátníků na 3:1 Dalton Prout! Ve třetí třetině už se zápas pouze dohrával. Stvrzenku na vítězství Columbusu přidal Brandon Saad! Buffalu tedy domácí rozlučka nevyšla. Šavle zakončí sezónu zítra na ledě New Yorku Islanders, zatímco Columbus se doma rozloučí v zápase s Chicagem!
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Columbus získal kotouč a řítil se do posledního útoku. Jones ještě rozehrál do rohu útočného pásma, ale tam už hosté příliš neplechy nenatropí.
     
    59:10
    Jack Eichel se ještě málem dostal do vyložené šance, ale přihrávku mezi kruhy před ním jeden z obránců přizvedl mimo Eichelův dosah.
     
    58:42
    Columbus uzamkl Buffalo v jeho obranném pásmu a nechce domácí hokejisty pustit za modrou čáru. Utkání už se pouze dohrává.
     
    57:42
    Rodrigues předložil kotouč pro Girgensonse, ale ten bez přípravy netrefil poloprázdnou klec Columbusu Blue Jackets! Tahle akce dokonale vystihuje dnešní utkání z domácího pohledu!
     
    57:06
    Gionta nahodil puk do pohybu Marcuse Foligna. Ten za pukem putoval až za branku Korpisala, kde o něj stejně přišel.
     
    56:34
    Atkinson posunul puk na modrou čáru pro Savarda. Ten místo střely poslal puk po mantinelu za branku Buffala. Domácí jsou u puku.
     
    56:04
    Eichel šikovně prošel přes modrou čáru a přihrál mezi kruhy, kam si najížděl Reinhart. Druhý jmenovaný byl naneštěstí příliš rychlý a přejel Eichelovu přihrávku.
     
    55:17
    Dubinsky obloučkem poslal puk do středního pásma. Columbus už se v závěru zápasu nikam nežene, naopak Buffalo se snaží přidat alespoň jednu branku.
     
    54:27
    Girgensons bojoval v rohu útočného pásma o odražený puk. Jak už jsme si v dnešním utkání zvykli, byl v přetlačované u mantinelu úspěšnější hostující obránce.
     
    54:03
    Ristolainen vystřelil od modré. Jeho ránu ještě tečoval Ryan O´Reilly, avšak pozorný Korpisalo i tentokrát nepustil puk za svá záda.
     
    53:42
    Další zákrok domácího brankáře! Hartnell vypálil z levého křídla a Kasdorf našel kotouč mezi svými betony. Hostům nyní moc nechybělo.
     
    53:26
    Foligno musel zastavit akci Buffala. Pokud by pokračoval, dostal by se spolu se svými spoluhráči do postavení mimo hru.
     
    52:45
    Buffalo se ještě snaží přitlačit na rozehrávku hostujícího celku, nicméně Columbus si poslední desetiminutovku užívá.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 34. Reinhart (Eichel, Moulson) – 19. Calvert (Dubinsky, Murray), 36. Foligno (Jenner, Anderson), 38. Prout (Karlsson), 46. Saad (Wennberg, Bjorkstrand)


    Buffalo Sabres: Kasdorf (Johnson) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, McCabe, Pysyk, Coloiacovo – Schneider, O´Reilly, Girgensons – Reinhart, Eichel, Deslauriers – Gionta, Larsson, Foligno – Moulson, Legwand, Rodrigues
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Jones, Murray, Savard, Kukan, Prout, Falk – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Bjorkstrand, Wennberg, Saad – Anderson, Karlsson, Calvert – Foligno, Campbell, Hartnell

    Rozhodčí: Kowal, Mclsaac – Alphonso, Gibbons

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri