Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Boston – Ottawa 1:6 (kon.) | NY Rangers – Detroit 3:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Sobota 09.04.2016, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:42
    Rodrigues předložil kotouč pro Girgensonse, ale ten bez přípravy netrefil poloprázdnou klec Columbusu Blue Jackets! Tahle akce dokonale vystihuje dnešní utkání z domácího pohledu!
    45:11 Brandon SAAD - 1:4
     
    45:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    A Blue Jackets navíc navyšují vedení na 4:1! Wennberg zpoza branky našel mezi kruhy volného BRANDONA SAADA, jež bez přípravy propálil brankáře Kasdorfa! Asistence: Alexander Wennberg, Oliver Bjorkstrand.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
    37:25 Dalton PROUT - 1:3
     
    37:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    Naopak z protiútoku opět udeřil Columbus! Hosté se hnali do přečíslení, Karlsson předal kotouč pod sebe, kde byl DALTON PROUT, jež bez problémů navýšil vedení Blue Jackets na 3:1! Asistence: William Karlsson.
    35:16 Nick FOLIGNO - 1:2

     
    35:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus si bere zpět ztracené vedení! Kasdorf nedokázal rozehrát zpoza branky, kotouč se dostal k hráčům Columbusu a Jenner v pádu předložil puk NICKU FOLIGNOVI, který jej procedil za Kasdorfova záda! Asistence: Boone Jenner, Josh Anderson.
    33:37 Sam REINHART - 1:1
     
    33:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ale přeci jen se Buffalu daří vyrovnat! Zrovna ve chvíli, kdy se vyloučený Saad vrátil na ledovou plochu se Eichel opřel do puku a SAM REINHART jeho projektil tečoval za Korpisalova záda! Asistence: Jack Eichel, Matt Moulson.
     
    32:45
    Domácí lodivod si bere oddechový čas! Trenér Buffala cítí šanci na vyrovnání a dává svým svěřencům důležité rady, jak sehrát přesilovku 5 na 3!
     
    32:45
    Ale nyní dostávají domácí šanci hrát dvojnásobnou přesilovku! Dvě minuty za podražení totiž dostává Gregory Campbell.
     
    31:45
    Buffalo po prohraném vhazování nabídlo Columbusu obrovskou šanci! Cam Atkinson se ve vlastním oslabení octl před Kasdorfem, ale ve vyložené šanci minul branku!
     
    31:36
    Podle všeho to bylo s faulem! Dvě minuty si za faul na Eichela odpyká Brandon Saad! Rozsudek je podražení!
     
    24:23
    Sabres alespoň vytěžili další přesilovou hru! Dvě minuty za hákování dostává Prout!
     
    21:34
    Mohlo být vyrovnáno! Eichel z rohu útočného pásma přihrával před branku, kde stál osamocený Moulson, který v těžké pozici netrefil kotouč!
     
    21:03
    Bude se vylučovat a první přesilovou hru si zahrají také hokejisté Buffala! Dvě minuty za hákování vyfasoval Matt Calvert.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
    18:45 Matt CALVERT - 0:1
     
    18:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    A Columbus se ujímá vedení! Blue Jackets využívají přesilovou hru! Dubinsky předal kotouč MATTU CALVERTOVI, který si jej potáhl a krásnou střelou vymetl dolní růžek domácí branky! Asistence: Brandon Dubinsky, Ryan Murray.
     
    18:25
    Bude se vylučovat! Columbus si zahraje druhou přesilovou hru v utkání! Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Deslauriers!
     
    17:46
    Pysyk vyslal jedovatou střelu od modré čáry! Puk hledal místo u vzdálenější tyče, ale nakonec skončil pouze na vyrážečce připraveného brankáře Columbusu!
     
    15:42
    Snad první větší šance Columbusu v utkání! Oliver Bjorkstrand se odhodlal ke střele z mezikruží. Kasdorf si proti ráně povyjel a ukryl puk ve své výstroji!
    07:42 Tvrdá srážka v obranném pásmu Buffala

     
    07:42
    Bude se vylučovat! První přesilovou hru utkání si zahraje Columbus Blue Jackets. Dvě minuty za hákování dostává Zach Bogosian!
     
    04:36
    Nováček Rodrigues se ocitl v dobré příležitosti, když vyplaval za obranou Columbusu, převzal kotouč a vyslal nepříjemnou střelu zápěstím! Korpisalo předvedl důležitý zákrok!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 34. Reinhart (Eichel, Moulson) – 19. Calvert (Dubinsky, Murray), 36. Foligno (Jenner, Anderson), 38. Prout (Karlsson), 46. Saad (Wennberg, Bjorkstrand)


    Buffalo Sabres: Kasdorf (Johnson) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, McCabe, Pysyk, Coloiacovo – Schneider, O´Reilly, Girgensons – Reinhart, Eichel, Deslauriers – Gionta, Larsson, Foligno – Moulson, Legwand, Rodrigues
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Jones, Murray, Savard, Kukan, Prout, Falk – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Bjorkstrand, Wennberg, Saad – Anderson, Karlsson, Calvert – Foligno, Campbell, Hartnell

    Rozhodčí: Kowal, Mclsaac – Alphonso, Gibbons

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri