Slovensko – Rusko 2:6 (kon.) | Česko – Finsko 1:3 (kon.)
konec
Česko
1:3 (0:2, 0:1, 1:0)
Finsko
Neděle 10.04.2016, 18:00 • ZS Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česku se na závěr utkání podařilo vstřelit čestnou branku. Od modré se do puku opřel FILIP HRONEK a puk proletěl mezi obránci přesně pod horní tyčku. Asistence: David Kaše, Ondřej Procházka.
     
    24:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A nyní Henrik Borgström obral českou obranu o puk a přihrál před bránu, kde byl ideálně postavený JOONAS NIEMELÄ a vše, co musel udělat, bylo doklepnout puk do prázdné brány. Asistence: Henrik Borgström.
     
    09:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hrubky v české rozehrávce využil Erik Embrich, který nahrál puk JOUKOVI JUHOLOVI a ten krásným blafákem překonal Růžičku. Asistence: Erik Embrich
     
    04:10
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové si sice větší šanci v přesilové hře nevytvořili, ale gólu se i tak dočkali. Niemelä si nabruslil po levé straně a téměř z nulového úhlu nahrával do prostoru brankoviště, kde puk do poloodkryté brány poslal ARTTU RUOTSALAINEN. Asistence: Joonas Niemelä, Erik Embrich.

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 60. Hronek (Kaše, Procházka) – 5. Ruotsalainen (Niemelä, Embrich), 10. Juhola (Embrich), 25. Niemelä (Borgström)


    Česko: Růžička (Kuchař) – Kaňák, Hronek (A), Bartko, Šnajnar, Klinger, Jandus, Zajíc – Procházka, Kaše (C), Koblížek (A) – Ďurač, Kusý, Wágner – Svoboda, Spratek, Dufek – Vracovský, Kokoška, Kulda – Flok.
    Trenér: David Bruk.

    Finsko: Ruusu (Kaarlehto) – Mattila Jesper (A), Tiuraniemi, Leskinen, Rautanen, Vainio, Parikka, Torpström, Ruuskanen (A) – Niemelä, Borgström, Väyrynen – Heikkinen, Mattila Julius, Juhola – Embrich, Ruotsalainen (C), Nevalainen – Kokkola, Nylund.
    Trenér: Rauli Uruma.

    Rozhodčí: Hradil, Pešina – Špůr, Zavřel

    Diváci: 950
    bahis siteleri