Sparta – Třinec 5:2 (kon.) | Salzburg – Kloten 3:2 (kon.) | Mannheim – Eisbären 8:0 (kon.)
Davos – Okanagan 6:4 (kon.) | Rögle BK – Zürich 3:5 (kon.) | Třinec – Kloten 9:2 (kon.)
Sparta – Salzburg 1:8 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (3:0, 0:0, 2:2)
HC Oceláři Třinec
Neděle 10.04.2016, 08:00Memoriál Jana Marka • Semifinále
Partner:
     
    59:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    S góly se nyní doslova roztrhl pytel! Necelou minutu před koncem se podařilo JAKUBU MICHÁLKOVI ještě snížit poté, co Mičan pouze vyrazil jeho první střelu a průbojný bek Třince se dostal zpět ke kotouči a prostřelil brankáře. Bez asistence.
     
    56:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čestný úspěch pro Třinec! Brankář Mičan dnes poprvé kapituluje za již rozhodnutého stavu. MICHAL KVASNICE předvedl pěknou akci společně s Przybylou a podařilo se po dostat puk za Mičanova záda poté, co brankář šel do rozkleku. Asistence: Dan Przybyla.
     
    56:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak dlouho byl brankář Třince pro Spartu nepřekonatelný, že ve chvíli, kdy se ho podařilo domácím pokořit, tak ze sebe rychle sypají další přesný zásah! Hattrick zkompletoval JAKUB WOJNAR, jehož první střelu sice Ochman chytil, ale nedokázal puk udržet a Wojnar se probil k dorážce. Asistence: Martin Hugo Haš.
     
    53:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ale problémy byly zažehnány a Sparťané využívají početní převahu! ONDŘEJ HAVLÍN si nabruslil před branku, kam mu přiletěla perfektní nahrávka od Čajky přesně na hokejku a pro Havlína už nebyl problém usměrnit kotouč za Ochmanova záda. Asistence: Petr Čajka, Tomáš Nacházel.
     
    08:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autoři druhé branky se podílí i na té třetí! Nacházel přihrával zpoza branky na JAKUBA WOJNARA, který vypálil ránu z první dřív, než Štěpánek vůbec mohl zareagovat. Asistence: Tomáš Nacházel, Vojtěch Kropáček.
     
    04:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané vyhráli vhazování a kotouč se dostal k JAKUBU WOJNAROVI. Ten vyslal pěknou střelu, která se odrazila od břevna za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Nacházel, Vojtěch Kropáček.
     
    02:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ačkoliv úvodní mírný nápor měli hráči Třince, první gól vsítili mladíci ze Sparty. Po rychlém přesunu do útočné třetiny Švarc přihrál ONDŘEJI ŠIŠOLÁKOVI na pravé křídlo, odkud autor úvodní branky bekhendem na bližší tyč pokořil brankáře Štěpánka. Asistence: Michal Švarc.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. ŠIšolák (Švarc), 5. Wojnar (Nacházel, Kropáček), 9. Wojnar (Nacházel, Kropáček), 54. Havlín (Čajka, Nacházel), 57. Wojnar (Haš) – 57. Kvasnica (Przybyla), 60. Michálek


    HC Sparta Praha: Mičan (Wolf) – Čajka, Čech, Dani, Flídr, Hadamczik, Haš, Havlín, Horský – Kropáček, Mach, Nacházel, Pika, Safin, Schwamberger, Šišolák, Švarc, Tůma, Vízner, Vorobjev, Wojnar.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (9. Ochman) – Rufer, Marguš, Brabec, Homola, Adámek, Michálek, Radzienciak, Patlevič – Kalus, Hladoník, Vochozka, Przybyla, Najsar, Molin, Papaj, Kvasnica, Indrst, Plandor, Peterek, Raška.
    bahis siteleri