Nový Zéland – Izrael 6:3 (kon.) | KLDR – Bulharsko 9:3 (kon.) | Mexiko – Austrálie 4:5 (po pr.)
Izrael – KLDR 8:4 (kon.) | Austrálie – Bulharsko 14:0 (kon.)
konec
Austrálie
14:0 (2:0, 6:0, 6:0)
Bulharsko
Neděle 10.04.2016, 23:30 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko • Mistrovství světa - II. B Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:35
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Australští hokejisté přidávají šestý gól ve třetí třetině. Po ose Jones a Tesarik se do střelecké pozice dostal AUSTIN MCKENZIE, který také zasunul kotouč za Petkova. Asistence: Richard Tesarik, Sean Jones.
     
    52:52
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Ovšem Australané využívají i druhou přesilovou hru v dnešním utkání! Hattrick kompletuje MITCH HUMPHRIES, který po dvou gólech ve druhé třetině přidává další ránu do bulharské klece. Asistence: Lliam Webster.
     
    51:48
    Vyloučení v týmu Bulharsko (Bačvarov – 2 min., krosček).
     
    48:45
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Todor Petkov ani ne za devět minut na ledě inkasuje čtvrtou branku. CAMERON TODD navíc zkompletoval hattrick, když dnes střílí třetí gól do bulharské sítě. Asistence: Wehebe Darge, Robert Malloy.
     
    46:35
    Vyloučení v týmu Austrálie (Schlamp – 2 min., hákování).
     
    45:35
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Petkov si musí přijít jako na střelnici. Potřetí inkasuje, tentokrát z hole WEHEBE DARGEHO, který se zařazuje mezi hráče, jež se dnes prosadili již dvakrát. Asistence: Lliam Webster, David Huxley.
     
    40:58
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Bulharsko si z dnešního utkání odnese nelichotivou desítku! MICHAEL SCHLAMP je autorem další branky, která padá za záda brankáře Petkova. Asistence: Wehebe Darge.
     
    40:43
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Stačilo osm vteřin pobytu na ledě a navrátivší LLIAM WEBSTER prostřelil brankáře Bulharska. Asistence: Robert Malloy.
     
    Ke změně dochází také v brance Bulharska. Místo Dimitrova se staví do klece Todor Petkov.
     
    Australané před začátkem poslední třetiny střídají brankáře! Do brankoviště se místo Kimlina staví Charlie Smart!
     
    39:48
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Po zisku puku se vydal do úniku v oslabení CAMERON TODD, kterého pasem vyslal do brejku Kyros. Dimitrov byl proti zakončení Todda bezmocný. Asistence: Jordan Kyros.
     
    38:35
    Napravit to budou moci při přesilové hře. Webster odchází pykat za podražení.
     
    36:18
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Dimitrov posedmé kapituluje! Do konce přesilovky zbývalo posledních pár vteřin, když se do síťky trefil PAUL BARANZELLI, jenž využívá početní výhodu. Asistence: David Huxley.
     
    34:21
    Austrálie si dnes zahraje první přesilovou hru. Za sekání musí na trestnou lavici Georgi Iskrenov.
     
    32:23
    Austrálie právě vstřelila branku!
    A další trefa australského týmu! Od poslední branky uplynulo jen 41 vteřin a šestý gól za brankáře Dimiitrova vsítil WEHEBE DARGE! Asistence: Sean Jones, James Byers.
     
    31:42
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Góly ale střílí pouze Australané! Pátý puk ze své branky musí lovit brankář Dimitrov po trefě CAMERONA TODDA, který proměnil svou sólovou akci. Bez asistence.
     
    27:43
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Favorité navyšují vedení! A druhým gólem v utkání se prosazuje MITCH HUMPHRIES, který pomáhá asi definitivně zlomit odpor soupeře, který si připíše i druhou porážku na turnaji. Asistence: Thomas Powell.
     
    23:00
    Austrálie právě vstřelila branku!
    A naopak střelecky udeřili sami oslabení! Na 3:0 zvyšuje gólem v oslabení MITCH HUMPHRIES! Asistence: James Byers, Austin McKenzie.
     
    21:08
    Vyloučení v týmu Austrálie (Webster – 2 min., podražení).
     
    15:16
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Úvodní branka přinesla narostlá křídla Australanům, kteří o pouhou půl minutu později opět skórují! Prosadil se RICHARD TESARIK po samostatné akci, když se dostal k puku. Bez asistence.
     
    14:46
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Favorizovaný tým zápasu otevírá skóre! Krátce po skončeném oslabení se Australané vrhli do útoku a na konci kombinace se zjevil MICHAEL SCHLAMP, který jako první prostřeluje Dimitrova. Asistence: Wehebe Darge, Cameron Todd.
     
    12:09
    Velká šance pro Bulharsko, jak ohrozit Kimlinovu klec. Dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval Australan Mark Rummukainen.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 15. Schlamp (Darge, Todd), 16. Tesarik, 23. Humphries (Byers, McKenzie), 28. Humphries (Powell), 32. Todd, 33. Darge (Jones, Byers), 37. Baranzelli (Huxley), 40. Todd (Kyros), 41. Webster (Malloy), 41. Schlamp (Darge), 46. Darge (Webster, Huxley), 49. Todd (Darge, Malloy), 53. Humphries (Webster), 55. McKenzie (Tesarik, Jones)


    Austrálie: Kimlin (40. Smart) – Baranzelli, Huxley (A), Lindsay, Malloy (A), Rummukainen, Jones, Byers – Powell, Webster (C), Humphries, Schlamp, Darge, Todd, McKenzie, Tesarik, Stringer, Kyros
    Bulharsko: Dimitrov (40. Petkov) – Stefanov, Dikov (A), Bačvarov, Talev, Kančev, Davidov – Georgijev, Iskrenov (A), Bojadjiev (C), P.Petkov, Semkov, Blagojev, Piperevski, Todorov, Abdi, Gjumov, Simeonov

    Rozhodčí: Stephen Thomson (USA) – Sem Ramirez (MEX), Maarten van den Acker (BEL)

    Diváci: 150
    bahis siteleri