Estonsko – Litva 2:7 (kon.) | Rumunsko – Ukrajina 1:6 (kon.) | Chorvatsko – Velká Británie 1:4 (kon.)
konec
Estonsko
2:7 (1:2, 1:4, 0:1)
Litva
Neděle 17.04.2016, 13:00 • Dom Sportova, Záhřeb, Chorvatsko (otevřen 1972 - kapacita 6500 diváků) • Mistrovství světa - I. B Divize • 1. kolo
Partner:
     
    49:30
    Litva právě vstřelila branku!
    Estonci předvádí obrovskou chybu a dnes už podruhé inkasují při vlastní přesilovce. Nejzkušenější bek bílých Lauri Lahesalu váhal až příliš dlouho, na což reagoval správně Baltrukonis, kotouč mu vzal a vybídl ke skórování PAULIUSE GINTAUTASE, který se stává po Roobovi druhým dvougólovým střelcem utkání. Asistence: Maurus Baltrukonis.
    37:39 ALISAUSKAS - 2:6
     
    37:39
    Litva právě vstřelila branku!
    Jenže teď už je to branka. Litevci využívají druhou přesilovku ze tří nabízených. NERIJUS ALISAUSKAS se dostal k odraženému kotouči před prakticky prázdnou brankou a třetím bodem v utkání zvyšuje už na 6:2. Asistence: Donatas Kumeliauskas.
    32:15 GINTAUTAS - 2:5
     
    32:15
    Litva právě vstřelila branku!
    Litevci sice přesilovku nevyužili, ale třináct sekund po skoku Robuškina zpět na led, se radují z tříbrankového vedení! Opravdu hokejovou akci předvedl Baltrukonis přihrávající na PAULIUSE GINTAUTASE, který vzal všechno na sebe a po rychlém výjezdu zpoza branky skóruje! Asistence: Maurus Baltrukonis.
    28:06 ALISAUSKAS - 2:4
     
    28:06
    Litva právě vstřelila branku!
    A Litva ihned svou první početní výhodu využívá. Červení se usadili v útočném pásmu, Verenis posunul na modré NERIJUSI ALISAUSKASOVI a ten ukázal, proč hraje ruskou druhou nejvyšší soutěž. Vypálil z voleje nechytatelně za Koitmu. Asistence: Povilas Verenis.
    26:36 ROOBA - 2:3
     
    26:36
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Konečně se dokázali Estonci usadit v útočném pásmu a hned je z toho branka! ROBERT ROOBA ukazuje svou hokejovou nadřazenost a poté, co se dostal na hranici mezikruží, trefuje přesně za Pavljukovova záda. Bez asistence.
    23:23 BOGDZIUL - 1:3
     
    23:23
    Litva právě vstřelila branku!
    Jenže Estonci chybují v rozehrávce, kterou vystihl borec hrající nejvyšší britskou soutěž Bosas a v úniku posunul na DANIELA BOGDZIULA. Pro změnu hráč působící v druhé nejvyšší norské soutěži po bekhendovém blafáku slaví dvoubrankové vedení svého týmu. Asistence: Arnoldas Bosas.
     
    16:42
    Litva právě vstřelila branku!
    Červená reprezentace Litvy otáčí vývoj utkání! Aliauskas posunul ve středním pásmu na UGNIUSE CIZASE a útočník nejlepšího litevského klubu Energije Elektrenai si v individuálním akci sjel na střed a trefil přesně za Koitmu. Asistence: Nerijus Aliauskas.
    16:42 CIZAS - 1:2
    14:24 BALTRUKONIS - 1:1
     
    14:24
    Litva právě vstřelila branku!
    Přerušení hry přišlo až při další brance! Litva srovnává krok. Bendzius posunul na MAURASE BALTRUKONISE, který nahodil lehce bekhendem na Koitmu a překonal jej. Střele pomohla do sítě rozhodující teč estonského zadáka. Asistence: Aivaras Bendzius, Paulius Gintautas.
    10:48 ROOBA - 1:0
     
    10:48
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Jenomže do vedení jde paradoxně dnes v bílém hrající celek! Petrov vybojoval mezi litevskými zadáky kotouč v rohu a z otočky jej poslal na hůl ROBERTA ROOBY a největší estonská hvězda vymetla levý růžek Pavljukovovy svatyně. Asistence: Aleksandr Petrov, Andrej Makrov.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 11. Rooba (Petrov, Makrov), 27. Rooba – 15. Baltrukonis (Bendzius, Gintautas), 17. Cizas (Aliauskas), 24. Bogdziul (Bosas), 29. Alisauskas (Verenis), 33. Gintautas (Baltrukonis), 38. Alisauskas (Kumeliauskas), 50. Gintautas (Baltrukonis)


    Estonsko: Koitmaa (41. Seppenen) – Švarogin, Lahesalu "C", Kerna, Ossipov, Robuškin, Lukin, Levkovic – Rooba "A", Makrov, Petrov – Titarenko, Sibircev, Andrejev – Kuzněcov, Parras, Embrich – Fedoruk, Vasjonkin, Fursa – Vorang.
    Litva: Pavljukov (Zukovas) – Alisauskas, Cugajus, Jasinevičius, Kieras "C", Katulis, Aliukonis – Bosas, Bogdziul, Kumeliauskas – Fiscevas, Verenis, Cizas – Laukaitis, Krakauskas, Baltrukonis – Cetvertak, Bendzius, Gintautas – Jagilevičius.

    Rozhodčí: Jimmy Bergamelli (FRA) – Vanja Belić (CRO), Damir Rakovič (SLO).

    Diváci: 79
    bahis siteleri