Švýcarsko – Švédsko 1:8 (kon.) | Česko – Dánsko 9:2 (kon.) | Kanada – Slovensko 3:1 (kon.)
Švédsko – Rusko 5:1 (kon.) | Finsko – Kanada 1:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:3 (1:2, 2:0, 2:1) Stav série: 1:2
Dallas Stars
Úterý 19.04.2016, 02:45 • Xcel Energy Center, St. Paul • Play-off NHL • Čtvrtfinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany protentokrát již vše. Děkuji za pozornost a brzy zase na počtenou! (05:29:50)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Aleš Hemský (DAL) 0+0, 0 střel, -1, čas na ledě 15:07
    Radek Faksa (DAL) 0+0, 1 střela, -1, čas na ledě 14:09
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Erik Haula (MNS) 1+1
    2. Mikael Granlund (MNS) 0+0
    3. Jason Pominville (MNS) 2+1
    Divočina získala důležité vítězství a zdramatizovala vývoj série!
     
    Parádní bitva je u konce, Minnesota Wild porážejí Dallas Stars 5:3, a snižují tak stav série na 1:2 na zápasy z jejich pohledu!

    Do zápasu ale vstoupily lépe Hvězdy, svěřenci Lindyho Ruffa díky dvěma trefám Patricka Sharpa vedli už v páté minutě 2:0 a zdálo se, že domácí jsou na ručník. Důležitý kontaktní gól ale ještě před první sirénou vsítil Chris Porter a po přestávce se na ledě děly věci: Erik Haula s Jasonem Pominvillem ve druhé třetině dokonali obrat, Minnesota tak rázem vedla 3:2.

    Svěřenci Johna Torchettiho dnes sice střelecky explodovali, dařilo se jim ale i v defenzívě, jelikož Stars si ve třetí třetině prakticky nic nevytvořili. Na gól Koivua sice ještě dokázal šťastně zareagovat Sceviour, v samotném závěru ale pojistil výhru Wild trefou do prázdné branky Jason Pominville.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Prázdnou branku se ještě pokusil trefit Erik Haula, z ostrého úhlu ale vůbec nezamířil přesně. To ho ale mrzet nemusí!
     
    59:39
    Mikael Granlund vystihl záměr Stars a vypíchl kotouč mimo hrací plochu, následovat tak bude ještě jedno vhazování po pravici Devana Dubnyka.
     
    59:05
    Kari Lehtonen ale nadále zůstává na střídačce, hosté to ještě nevzdávají!
    58:46 Jason POMINVILLE - 5:3
     
    58:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto, Xcel Energy Center popáté explodovalo nadšením! JASON POMINVILLE se zmocnil odraženého kotouče a okamžitě poté ho nasměroval do prázdné branky! Bez asistence.
     
    58:26
    Kari Lehtonen už mastí na střídačku, svěřenci Lindyho Ruffa to v samotném závěru zkusí v šesti!
     
    57:55
    To platí i nadále, Jason Zucker navíc vypíchl černou pryž do středního pásma. Hostům zbývají na vyrovnání dvě minuty!
     
    57:22
    Aleš Hemský se šikovně protáhl kolem Dumby a díky němu se Stars usadili v útočném pásmu, hosté se ale ne a ne dostat do zakončení.
     
    56:49
    Volných okének v dallaské defenzívě mohl využít Nino Niederreiter, jenž se však nakonec dostal pouze ke střele z ostrého úhlu, s níž si Lehtonen bez problémů poradil.
     
    56:14
    Domácí to teď udělali skvěle. Mikael Granlund vypíchl Stars kotouč a vyhodil puk do bezpečí, David Jones si pak u hrazení počíhal na Benna a hostujícího kapitána čistě poslal k zemi.
     
    55:42
    Eakin to vzal na sebe, obkroužil celým útočným pásmem a poté z otočky vystřelil, nicméně Devan Dubnyk měl prostor u levé tyče své svatyně dokonale ucpaný.
     
    55:13
    Spurgeon o mantinel rozehrál kotouč na rozjetého Coylea, ten se ale do útočného pásma neprobil a Wild se nyní musejí bránit další akci Hvězd.
     
    54:32
    Napadající Niederreiter s Haulou pořádně zatopili rozehrávajícím dallaským zadákům, Alex Goligoski si ale nakonec poradil a vyvezl puk do středního pásma.
     
    54:00
    Rovných šest minut před koncem základní hrací doby je před námi poslední komerční přestávka, po ní už se můžeme těšit na strhující finiš!
    53:45 Colton SCEVIOUR - 4:3
     
    53:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš a drama je na světě, náhodný gól vrací hosty do hry! Demersovo nahození si nešťastně rukavicí srazil do vlastní branky domácí útočník Zac Dalpe a protože se kotouče dotkl ještě i COLTON SCEVIOUR, branka je přiznána právě jemu. John Torchetti si následně vybral trenérskou výzvu, s reklamací gólu ale neuspěl. Asistence: Jason Demers, Vernon Fiddler.
     
    52:47
    Debutant Kurtis Gabriel mohl nejspíš definitivně pojistit výhru Minnesoty, Lehtonen ale jeho ránu bravurně lapil!
     
    51:52
    Oduyův pokus nadělal Dubnykovi spoustu problémů, protože vstříc dorážce se vydalo hned několik hráčů Stars, Devan Dubnyk si ale nakonec poradil.
     
    51:16
    Střela Jamieho Benna byla tak tvrdá, až se po ní roztříštila hokejka blokujícího obětavce Erika Hauly. Domácí se poté osvobodili.
     
    50:23
    Celá aréna je na nohou! Minnesotští se brání ukázkově a vyhazují z pásma jeden kotouč za druhým, což se příznivcům Wild samozřejmě líbí.
     
    49:31
    Patrick Sharp od pravého mantinelu nahodil kotouč na Dubnyka, to ale byla jen taková z nouze ctnost – strážce domácí svatyně měl úlohu dosti snadnou.
     
    48:54
    Dallaský kapitán Jamie Benn počkal na dostřídávající spoluhráče a poté se po vlastní ose vydal kupředu, opora Stars ale uvízla v ofsajdu.
     
    48:02
    Marco Scandella nic nevymýšlel a po mantinelu poslal touš do útočné třetiny, hosté už to budou mít v závěrečných dvanácti minutách proti v extázi hrajícímu soupeři hodně těžké.
     
    47:23
    Pokus Jareda Spurgeona byl zblokován, černá pryž se ale odrazila na hůl Jasona Pominvillea a bývalý útočník Buffala okamžitě vypálil, Lehtonen byl ale na svém místě.
     
    47:02
    Niederreiterovo nenápadné nahození od mantinelu Lehtonen pro jistotu ukryl ve své lapačce, po komerční přestávce se bude vhazovat v útočném pásmu Wild.
    Mikko KOIVU - 4:2
     
    46:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Celek z města St. Paul dokázal přesilovku využít a už vede o dva góly! Coyle nabil na modrou Spurgeonovi, jehož ránu vyrazil Lehtonen jen před sebe, kde číhal kapitán MIKKO KOIVU, který nadvakrát propasíroval puk do sítě! Asistence: Jared Spurgeon, Charlie Coyle.
     
    45:55
    Aktivita se domácím vyplatila, Jordie Benn (DAL) totiž vyfasoval dvouminutový trest za držení Granlunda!
     
    45:38
    Jordie Benn zaváhal při rozehrávce a ke kotouči se následně dostal Granlund, jemuž se ale nepodařilo vystřelit. Svěřenci Johna Torchettiho však zůstávají u kotouče.
     
    44:51
    Aby ne, domácím se podařilo otočit nepříznivý vývoj skóre ve svůj prospěch a nyní je na tahu opět Dallas. Svěřenci Lindyho Ruffa drží touš ve vlastním pásmu.
     
    44:02
    Nate Prosser nic nevymýšlel a ze středního pásma napálil puk směrem k Lehtonenovi, Wild se zatím ve třetí třetině hlavně brání.
     
    43:17
    Hostující kapitán Jamie Benn se po vlastní ose vydal dopředu a užuž to vypadalo, že se dokázal natlačit před svého strážce Spurgeona, ten ale doslova za minutu dvanáct vytasil parádní zákrok svou holí!
     
    42:42
    Granlundova střílená přihrávka doletěla až ke Karimu Lehtonenovi, jenž holí vypíchl puk do bezpečí a domácí zakládají protiútok.
     
    42:00
    Přesilovka Stars je u konce! Domácí to zvládli, Jason Pominville už je zpět na ledové ploše a připraven zapojit se zpět do hry.
     
    41:03
    Právě Patrick Sharp nyní tvrdě vypálil, nicméně Dubnyk byl na svém místě a zkušeně ukryl kotouč ve své výstroji.
     
    40:25
    Jason Spezza našel ve středním pásmu rozjetého Sharpa, ten si ale nepohlídal ofsajdovou hranici a hra je přerušena.
     
    40:01
    Na začátku třetí třetiny uvidíme početní výhodu Stars, Pominville (MNS) totiž v závěru té druhé neudržel nervy na uzdě a vyfasoval dvě minuty za hrubost.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Kdo se bude radovat po třetí třetině? Pokračujeme ve 4:43, tak zůstaňte s námi!
     
    Prostřední část hry je za námi a k vidění v ní byl opravdu strhující hokej se šancemi na obou stranách. Navrch ale měli Wild, kteří dokázali smazat dvoubrankové manko a poté se dostali sami do vedení. V sedmadvacáté minutě vyrovnal povedenou tečí Erik Haula, těsně před sirénou pak poslal Divočinu do vedení Pominville.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:13 Jason POMINVILLE - 3:2
     
    39:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Obrat je na světě, k vítězství je rázem blíž celek z města St. Paul! Nino Niederreiter se prokousal přes svého strážce Klingberga k zakončení, se kterým si sice Lehtonen poradil, ale důrazný JASON POMINVILLE poté dorazil touš do sítě! Asistence: Nino Niederreiter, Matt Dumba.
     
    38:50
    Ryan Suter si narazil touš s Haulou, ale domácí bek prováhal ideální moment k zakončení a byl vytlačen do rohu kluziště.
     
    38:02
    Pominvilleova křižná přihrávka na Koivua byla sražena do rohu kluziště, následná rozehrávka Stars ale skončila jen na holích domácích zadáků.
     
    37:27
    Čeká nás hra ve čtyřech na obou stranách, Charlie Coyle (MNS) a Jordie Benn (DAL) totiž vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost.
     
    37:11
    Rychlík Zucker se vydal do rychlého protiútoku a z levého kruhu zavezl kotouč na ten pravý, odkud bekhendem vystřelil, ale Lehtonen měl úlohu snadnou.
     
    36:25
    Obrat mohl být dokonán! Granlundovo přízemní nahození dokázal šikovně tečovat zkušený David Jones, mezírku mezi Lehtonenovými betony ale netrefil!
     
    35:38
    Johnny Oduya ze středního pásma nahodil touš do toho útočného a Stars se usadili v prostoru před Dubnykem, ten ale nakonec ani nemusel zasahovat.
     
    35:11
    Justin Fontaine se za Lehtonenovou svatyní dostal do obležení dvou hráčů soupeře, přesto se mu podařilo dostat puk na modrou čáru, kde číhal volný Prosser. Domácím ale posléze byla odpískána přihrávka rukou.
     
    34:35
    Černá pryž se odrazila mezi diváky, hra je přerušena a následovat bude další komerční přestávka.
     
    33:54
    Velezkušený Alex Goligoski se prokličkoval až do útočného pásma, pak ale o puk přišel a mezery v dallaské obraně mohl využít Niederreiter, který se ale ke střele nedostal.
     
    33:03
    Jordie Benn našel na útočné modré Scevioura, ten byl ale pokryt Dumbou a domácí už postupně zakládají další protiakci.
     
    32:16
    Z tribun se ozývá pískot, Stars totiž vyčkávají za svou svatyní a nikam se neženou. To už je polovina základní hrací doby za námi.
     
    31:39
    Už se hraje dlouho bez přerušení. Alex Goligoski teď u mantinelu parádním hitem složil k zemi Davida Jonese, načež v ochozech zavládlo hrobové ticho.
     
    30:58
    Dumba zaváhal a v podstatě daroval puk Rousselovi, ten ale nedokázal zareagovat včas, a neudržel tak kotouč v útočném pásmu.
     
    30:21
    Veterán Fiddler se ihned po zisku puku pokusil nahodit černou pryž na Dubnyka, to mu ale znemožnil blokující Marco Scandella.
     
    29:32
    Stars po nepovedeném vstupu do třetiny začínají opět přebírat iniciativu, svěřenci Lindyho Ruffa nyní donutili domácí k tomu, aby vyhodili touš na zakázané uvolnění.
     
    28:41
    Devan Dubnyk pro jistotu ukryl nahození Johnyho Oduyi z vlastního obranného pásma ve své lapačce před dotírajícím hráčem Hvězd, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    28:20
    Od Jasona Spezzy se kotouč odrazil mimo hrací plochu, následovat bude vhazování ve středním pásmu.
     
    27:59
    Hvězdy se nyní usadily v útočném pásmu. Aleš Hemský si všiml do mezikruží si sjíždějícího Goligoskiho, jehož ránu ale se štěstím zblokoval Granlund.
     
    27:20
    Jamie Benn se dokázal vymanit ze souboje kapitánů proti Koivuovi a nabil na modrou svému bratrovi Jordiemu, jehož střela ale postrádala razanci, a Dubnyk tak měl úlohu snadnou.
     
    26:38
    Posledních deset střel na branku mají na svědomí Wild, Dallas se ve druhé třetině pouze brání. Puk se nyní od zadního mantinelu opět nebezpečně odrazil před Lehtonena, ten ale hokejkou černou pryž vypíchl do bezpečí.
    26:06 Erik HAULA - 2:2
     
    26:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    No a pozor, máme vyrovnáno! Kdo by to byl býval ještě pár minut před první sirénou řekl?! Jason Pominville dostal u mantinelu spoustu prostoru ke střele, a tak nahodil kotouč na Lehtonena a ERIK HAULA kotouč šikovně tečoval mezi betony svého krajana v brance Dallasu! Asistence: Jason Pominville, Nino Niederreiter.
    25:35 Charlie Coyle to udělal skvěle, chyběl jen gól!
     
    25:35
    Charlie Coyle ujel přes svého strážce a natlačil se do předbrankového prostoru, Lehtonen ale jeho střelu za svá záda nepustil!
     
    24:54
    Nenápadné nahození Aleše Hemského k Dubnykovi ani nedoletělo, u kotouče jsou opět domácí, kteří jsou ve druhé třetině jasně lepší.
     
    24:16
    Scandellova rána od modré pořádně vystrašila Kariho Lehtonena, který vyrazil puk jen před sebe, tam ale naštěstí pro něj a pro celý Dallas nebyl nikdo v zeleném!
     
    23:35
    Tísněný Colton Sceviour si na střelu netroufl a roztáhl hru na Eavese, velezkušený vousáč byl ale vytlačen do rohu kluziště a tam o puk přišel.
     
    22:50
    Texasané vyhodili puk tak šikovně, aby neskončil na zakázaném uvolnění, a tak mohou vystřídat svou unavenou pětici.
     
    22:26
    Zadák Marco Scandella ujel po pravém křídle a z prakticky nulového úhlu nahodil kotouč před dezorientovaného Lehtonena, nikdo v zeleném se k němu ale nakonec nedostal!
     
    21:52
    Po další Coyleově nabídce na teč to v ochozech jen zahučelo, kotouč ale po teči Koivua skončil jen na zadním hrazením a svěřenci Lindyho Ruffa se poté osvobodili.
     
    21:30
    Krátce po buly to zkusil Charlie Coyle z otočky, Lehtonen byl ale u levé tyče včas a bez problémů ukryl černou pryž ve své výstroji.
     
    21:01
    Marco Scandella našel v mezikruží finského kouzelníka Mikaela Granlumda, jemuž se napoprvé vystřelit nepodařilo a jeho následný bekhend doletěl přímo do Lehtonenovy lapačky.
     
    20:19
    Hosté začali druhou třetinu podobně jako tu první – šancí! Patrick Sharp vyslal na zteč Eakina, ten ale v klíčový moment o puk přišel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je minulostí. Hosté z Dallasu prožili skvělý start a hned v prvním střídání zásluhou Sharpa udeřili. Neuplynuly ani tři minuty a už to bylo 0:2, přesnou střelou pod lapačku se prosadil opět Patrick Sharp. Poté se obraz hry změnil a domácí byli aktivnějším týmem, za což byli odměněni snížením z hole Portera. Co nabídne druhá třetina? Počkejme si na to do 3:43.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:11 Chris PORTER - 1:2
     
    19:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí se nakonec zaslouženého snížení dočkali, a drama je tak na světě! CHRIS PORTER tak dlouho klepal holí o led, až jej Erik Haula skutečně střílenou přihrávkou našel a Porter přesně usměrnil touš za Lehtonenova záda! Asistence: Erik Haula, Jonas Brodin.
     
    18:44
    Demers už je na ledě, ale tlak Wild pokračoval a málem z toho bylo vyrovnání! Po Haulově střele se puk odrazil na hůl Ryana Sutera, jenž ale z ostrého úhlu minul poloprázdnou hostující klec!
     
    17:58
    Svěřenci Lindyho Ruffa se dokázali osvobodit, to už je většina z Demersova trestu minulostí.
     
    17:11
    Štiplavá rána Matta Dumby od modré pořádně prověřila Lehtonenovu pozornost, strážce svatyně Stars ale vytasil svou vyrážečku včas.
     
    16:30
    Jason Demers (DAL) si půjde odpykat dvě minuty za podražení, domácí jsou za svou aktivitu odměněni přesilovou hrou.
    16:18 Fontaine orazítkoval tyč!
     
    16:18
    Minnesotští si až po více než šestnácti minutách vytvořili svou první šanci, že ale stála za to! Justin Fontaine se po přihrávce zpoza branky ocitl tváří v tvář Lehtonenovi, jenže napálil břevno!
     
    16:03
    Jones se ale ani nedostal do útočného pásma, Jordie Benn vypíchl rozehrávku domácích a ti musejí začínat opět od Dubnyka.
     
    15:38
    Skvěle hrající Patrick Sharp zavezl touš do útočného pásma, tam o něj ale rychle přišel a Suter s Davidem Jonesem mohou založit rychlý protiútok.
     
    14:55
    Ryan Suter tvrdě vypálil od modré, Dubnyk byl ale ve správný čas na správném místě. Tlak Wild však stále pokračuje!
    14:20 Radek Faksa byl blízko!
     
    14:20
    Po ryze české spolupráci to mohlo být už o tři góly! Aleš Hemský našel milimetrově přesnou přihrávkou do předbrankového prostoru si najíždějícího Radka Faksu, ten si však vylámal zuby na Dubnykovi!
     
    13:37
    Po levém křídle se neohroženě vydal dopředu Charlie Coyle a nečekanou bekhendovou jedovaticí pořádně překvapil Lehtonena, ten si ale nakonec poradil.
     
    12:45
    Nino Niederreiter se zpoza svatyně pokusil oslovit do předbrankového prostoru si sjíždějícího Pominvillea, Kari Lehtonen byl ale rychlejší a promptně přerušil hru.
     
    12:24
    Jason Zucker, útočník židovského původu, se hodně diví, o jeho ofsajdu ale nebylo pochyb. V posledních minutách se ani jednomu týmu nedaří usadit se v útočném pásmu.
     
    11:47
    Matt Dumba našel přesnou přihrávkou rozjetého Portera, vezezkušený bojovník Wild se ale dostal do dvojnásobného obklíčení a o puk zákonitě přišel.
     
    11:15
    Hosté si nepohlídali ofsajdovou hranici, česko-francouzská letka ve složení Roussel, Faksa, Hemský ale ještě zůstane na ledě.
     
    10:37
    Jared Spurgeon měl na rozehrávku spoustu času, přesto se mu nepodařilo kloudně nahrát rozjetému Koivuovi. Puk doletěl až na icing, hra se vrátí zpět před Dubnyka.
     
    09:48
    Nic na tom nezměnil ani Charlie Coyle, jenž se pokusil prokousat se do pásma individuálně, v souboji u hrazení ale o puk přišel a hráči v zelených dresech musejí zařadit zpátečku.
     
    09:02
    V posledních minutách se hra uklidnila. Stars se nikam neženou a vyhazují puky do útočného pásma, zatímco o dva góly prohrávající Wild mají velké problémy s přechodem přes neutrální zónu.
     
    08:24
    Hra se po nějaké době přestěhuje do útočného pásma Stars, nepovedená rozehrávka domácích totiž doletěla až na zakázané uvolnění.
     
    07:36
    Z "ovečkinovské" pozice na vrcholu levého kruhu vypálil po přihrávce Koivua Mikael Granlund, jeho rána ale nebyla příliš prudká a zapadla přímo do Lehtonenovy výstroje.
     
    07:10
    Matt Dumba už je zpět na ledě, svěřenci Johna Torchettiho své první oslabení bez problémů ubránili.
     
    06:30
    Erik Haula vyhazuje kotouč přes všechny čáry, hosté budou zakládat další akci od Aleše Hemského.
     
    05:46
    Dallaským se v probíhající přesilovce zatím příliš nedaří. Stars se zmohli jen na střelu Demerse po nečekaném odrazu kotouče, která ale byla přizvednuta mimo Dubnykův dosah.
     
    05:10
    Antoine Roussel si zkušeně došel pro Dumbův (MNS) faul, mladý domácí zadák si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
    04:10 Patrick SHARP - 0:2
     
    04:10
    Dallas právě vstřelil branku!
    Už je to o dva góly, to je úvod z říše snů v podání Hvězd! Cody Eakin vypíchl domácím puk a zároveň vyslal do úniku PATRICKA SHARPA, jenž ujel po levém křídle a přesnou střelou pod lapačku nedal Dubnykovi šanci! Asistence: Cody Eakin.
     
    03:26
    Spezzovo dalekonosné nahození bylo přizvednuto do ochranné sítě, následovat tak bude buly po levé ruce Devana Dubnyka.
     
    03:08
    Jason Demers zaváhal při rozehrávce a Kari Lehtonen musel jeho chybu vyřešit včasným přikrytím puku před dotírajícím Pominvillem.
     
    02:31
    Scandellovo nahození od modré se od zadního mantinelu nebezpečně odrazilo před Lehtonena, kde se ještě pokoušel o dorážku Mikael Granlund, nicméně finský brankář Dallasu si celou situaci pohlídal.
     
    01:56
    Jared Spurgeon neměl komu přihrát, a tak poslal kotouč na hůl Klingberga. Následná nepovedená rozehrávka Stars ale skončila na zakázaném uvolnění.
     
    01:15
    Domácí se po inkasované brance vydali bezhlavě dopředu, což je ale mohlo pořádně mrzet. Ničuškinova nabídka na teč našla hůl z druhé vlny dojíždějícího Jasona Spezzy, od nějž se puk odrazil těsně vedle minnesotské svatyně!
    00:26 Patrick SHARP - 0:1
     
    00:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí, v Xcel Energy Center je nyní ticho jako hrob! Goligoski od mantinelu nahodil kotouč na branku, kam si sjel PATRICK SHARP a tečoval černou pryž tak šikovně, že byl Dubnyk bez šance! Asistence: Alex Goligoski.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Prosser, Brodin, Dumba – Granlund, Koivu "C", Jones – Niederreiter, Haula, Pominville – Zucker, Coyle, Fontaine – Porter, Dalpe, Gabriel.

    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Johns, Jo. Benn, Demers – Ja. Benn "C", Eakin, Sharp – Janmark, Spezza, Ničuškin – Roussel, Faksa, Hemský – Sceviour, Fiddler, Eaves.

    Rozhodčí: Joanette, Kozari – Driscoll, Pancich.
    Vše je připraveno!
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Aleš Hemský (DAL) 2 zápasy, 2 body (0+2)
    Radek Faksa (DAL) 2 zápasy, 1 bod (1+0)
     
    Námi sledovaný duel odpíská kanadská dvojice rozhodčích Steve Kozari a Marc Joanette, jenž v nejlepší soutěži světa rozhodcuje už od roku 1999. Na čarách jim budou asistovat rodák z Great Falls Bryan Pancich a velezkušený Scott Driscoll, na jehož pažbě najdeme 1555 odpískaných zápasů NHL.
     
    Nakonec vše nasvědčuje tomu, že mladý domácí bek Mike Reilly se ani dnes do sestavy nevejde. Sestava Wild dnes bude prakticky bez změn, John Torchetti však pozměnil složení čtvrté lajny, která se dnes představí ve složení Porter, Dalpe, Gabriel. Z farmy povolaný mladík Kurtis Gabriel tak dostane přednost před zkušenými borci Jarretem Stollem či Ryanem Carterem. (20:31)
    Tradiční ručníky jsou už na svých místech!
     
    Kromě Seguina nejspíš zůstane mimo hru i nemocný zadák Kris Russell, Stars odbruslili ranní trénink v tomto složení:

    Lehtonen, Niemi – Goligoski, Klingberg, Oduya, Johns, Jo. Benn, Demers, Nemeth, Oleksiak – Ja. Benn, Eakin, Sharp – Janmark, Spezza, Nichushkin – Roussel, Faksa, Hemský – Moen/Sceviour, Fiddler, Eaves.
     
    PRÁVĚ NYNÍ: Tyler Seguin nakonec do zápasu nezasáhne, jelikož zůstal v Texasu a s týmem ani neodletěl. Opora Stars sice odehrála druhé utkání série, ale stále léčí zranění Achillovy paty. (20:23)
    Snímek z ranního rozbruslení Hvězd.
     
    Divočina sice úvodní dva zápasy série prohrála, nyní ale bude mít příležitost srovnat krok na vlastním ledě. "Čekají nás domácí zápasy, které musíme v play-off zvládat, to je nejdůležitější. Naše šance na postup se nezmenší, dokud prohrajeme doma," soudí minnesotský lodivod John Torchetti.

    V této sérii zatím překvapivě padá málo gólů, ve druhém zápase ofenzivně ladění Stars zvítězili pouze 2:1. "Musíme využít domácí atmosféry a samozřejmě dát víc gólů," je si vědom Jarret Stoll.

    Tyler Seguin se v minulém utkání vrátil do sestavy Hvězd, ale Lindy Ruff si stále není jistý, jestli bude moci využít jeho služeb i ve třetím duelu. "Myslím, že je v pořádku, ale není lehké po tak dlouhé pauze nastoupit přímo do play-off," řekl Ruff.

    To opora Wild Zach Parise ani dnes nenastoupí, stále jej totiž trápí zranění zad. Torchetti navíc prozradil, že jeho rekonvalescence se od začátku play-off nikam neposunula. Mimo hru nadále zůstává i Thomas Vanek. Z farmy v Iowě byl povolán mladík Mike Reilly, jenž by dnes mohl nahradit v sestavě defenzivněji laděného Natea Prossera.
    Kdo se bude radovat dnes?!
     
    Hezké časné ráno všem hokejovým nadšencům! Srdečně vás vítám u pokračování play-off kanadskoamerické NHL, my se zde společně zaměříme na třetí duel série mezi Minnesotou Wild a Dallasem Stars. Nařiďte si budíky, začínáme ve 2:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 20. Porter (Haula, Brodin), 27. Haula (Pominville, Niederreiter), 40. Pominville (Niederreiter, Dumba), 47. Koivu (Spurgeon, Coyle), 59. Pominville – 1. Sharp (Goligoski), 5. Sharp (Eakin), 54. Sceviour (Demers, Fiddler)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Prosser, Brodin, Dumba – Granlund, Koivu "C", Jones – Niederreiter, Haula, Pominville – Zucker, Coyle, Fontaine – Porter, Dalpe, Gabriel.
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Johns, Jo. Benn, Demers – Ja. Benn "C", Eakin, Sharp – Janmark, Spezza, Ničuškin – Roussel, Faksa, Hemský – Sceviour, Fiddler, Eaves.

    Rozhodčí: Joanette, Kozari – Driscoll, Pancich
    Minnesota 2 4 Dallas
    #1 Pátek 15.04.2016 • 03:30
    Dallas - Minnesota 4:0
    #2 Neděle 17.04.2016 • 02:00
    Dallas - Minnesota 2:1
    #3 Úterý 19.04.2016 • 02:45
    Minnesota - Dallas 5:3
    #4 Čtvrtek 21.04.2016 • 03:40
    Minnesota - Dallas 2:3
    #5 Sobota 23.04.2016 • 03:30
    Dallas - Minnesota 4:5 po prodl.
    #6 Neděle 24.04.2016 • 21:15
    Minnesota - Dallas 4:5
    bahis siteleri