Francie – Slovensko 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:6 (1:2, 0:3, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 22.04.2016, 18:00Baráž o extraligu • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:26
    Kaláb ještě udržel na útočné modré puk, ve stejné chvíli se na poblíž stejné pozice provinil Michal Vachovec krosčekem. Dukla tak dostává další možnost přesilové hry k úpravě čtyřgólového deficitu.

    Na vyloučení: 7-7.
     
    43:10
    Hned po buly se provinil Václav Skuhravý hrou vysokou holí a dostává za tento prohřešek dvě plus dvě minuty. Dukla bude hrát téměř dvouminutovou přesilovku pět na tři a poté ještě její klasickou "sestřičku".

    Na vyloučení: 7-6.
     
    43:08
    Jihlava se dostávala do situace dva na jednoho, Důras před brankou hledal zcela volného Skořepu, když zazněl hvizd hlavního sudího, který vylučuje hostujícího plejera Sebastiána Gorčíka za nedovolené bránění. Nevím, proč nyní nebyla akce Dukly dohrána až do úplného finále.

    Na vyloučení: 7-4.
     
    41:26
    Je tu šestá přesilovka Karlových Varů v dosavadním průběhu utkání, která vyplynula z podražení Filipa Semana za brankou Sáblíka.

    Na vyloučení: 7-3.
     
    35:27
    Poprvé poloviny třetí minuty je tu přesilovka pro Duklu kvůli sekání Tomáše Rohana.

    Na vyloučení: 6-3.
     
    32:30
    Oním trestaným hráčem je Marek Melenovský, další karlovarský mistr extraligy z roku 2009. Jde si odpykat dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 6-2.
     
    29:18
    Marcel Haščák se mezi kruhy ke střele nedostal, neboť jej zahákoval Ondřej Malec a již putuje na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 5-2.
     
    25:31
    Těžko říct, kde hlavní sudí dnešního utkání viděli nedovolené bránění Jana Koláře, nicméně fakt je ten, že zkušený útočník usedá na trestnou lavici a Karlovy Vary budou mít třetí přesilovku v utkání.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    18:40
    Ondřej Malec dostává dvě minuty za hrubost a stejnou výši a druh trestu fasuje také Vladimír Sičák.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    13:33
    Druhý trest na jihlavské straně v průběhu první třetiny. Vlastimil Bilčík se v obranném pásmu provinil podražením a bez řečí usedá na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    02:33
    Za 23 vteřin skončí přesilovka Karlových Varů a poté budou hrát o něco zkrácenou početní výhodu domácí, jelikož Rostislav Marosz, obdržel dvě minuty za zbytečné podražení za brankou Škarka.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    00:56
    Po 56 vteřinách zápasu si zahrají Varští první přesilovou hru. Rozhodčí viděl nedovolené bránění Pavla Mrni.

    Na vyloučení: 1-0.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Skořepa (Důras), 44. Kaláb (Diviš, Důras) – 6. Svoboda (Rachůnek), 13. Koblasa (Kůs), 24. Skuhravý (Vachovec), 24. Marosz (Rachůnek), 30. Huna (Marosz, Gulaši), 42. Svoboda (Kůs, Skuhravý)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (30. Sáblík) – Zadražil, Dobrovolný, Štebih, Kaláb, Bilčík, Grebenyuk, Parýzek – Důras, Skořepa, Jergl – Mrňa, Seman, Diviš – Kolář, Jícha, Prokš – Malec, Melenovský, Anděl. Trenér: Petr Vlk
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Redlihs, Gulaši, Dvořák, Bičánek, Sičák, M. Rohan, Weinhold, Tomeček – Huna, Skuhravý, Vachovec – Haščák, Kůs, Koblasa – Svoboda, Marosz, Rachůnek – Gorčík, T. Rohan. Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Hodek, Pešina – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 1624
    bahis siteleri