Francie – Slovensko 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:6 (1:2, 0:3, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 22.04.2016, 18:00Baráž o extraligu • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:44
    Tomáš Rachůnek projel jako nůž máslem až mezi kruhy a vystřelil jen těsně nad horní tyčku Sáblíka.
     
    53:12
    Důras se prosmýkl po pravé straně až ke kruhu a vypálil na Závorku tvrdou střelu, jenž prošla znovu jen těsně vedle pravé tyčky.
     
    49:26
    Kaláb ještě udržel na útočné modré puk, ve stejné chvíli se na poblíž stejné pozice provinil Michal Vachovec krosčekem. Dukla tak dostává další možnost přesilové hry k úpravě čtyřgólového deficitu.

    Na vyloučení: 7-7.
     
    45:11
    Na Grebenyukovu pumelici z vrcholu pravého kruhu nemohl Závorka dosáhnout, puk ale prošel těsně vedle jeho levé tyčky.
    43:57 Tomáš KALÁB - 2:6
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    43:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava kosmeticky upravuje hrozivě vysoké průběžné vedení Karlových Varů. Skořepa ještě u levé tyče nedosáhl na puk, ovšem domácí pokračovali v kombinaci a TOMÁŠ KALÁB od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Asistence: Richard Diviš, Michal Důras.
     
    43:10
    Hned po buly se provinil Václav Skuhravý hrou vysokou holí a dostává za tento prohřešek dvě plus dvě minuty. Dukla bude hrát téměř dvouminutovou přesilovku pět na tři a poté ještě její klasickou "sestřičku".

    Na vyloučení: 7-6.
     
    43:08
    Jihlava se dostávala do situace dva na jednoho, Důras před brankou hledal zcela volného Skořepu, když zazněl hvizd hlavního sudího, který vylučuje hostujícího plejera Sebastiána Gorčíka za nedovolené bránění. Nevím, proč nyní nebyla akce Dukly dohrána až do úplného finále.

    Na vyloučení: 7-4.
    41:51 Jakub SVOBODA - 1:6
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    41:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na Horáckém zimním stadionu trošku vyplývají na povrch vzpomínky z extraligové sezony 2004/05, kdy Dukla doma podlehla s Energií 2-9. Nyní totiž inkasuje již pošesté a podruhé při oslabení. Kůs přihrál před branku na JAROSLAVA SVOBODU, který svojí střelu z první namířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Jaroslav Kůs, Václav Skuhravý.
     
    41:26
    Je tu šestá přesilovka Karlových Varů v dosavadním průběhu utkání, která vyplynula z podražení Filipa Semana za brankou Sáblíka.

    Na vyloučení: 7-3.
     
    39:53
    Bekhendová dorážka Koláře zblízka šla pod betony Závorky, jenž na poslední chvíli zastavil puk.
     
    35:27
    Poprvé poloviny třetí minuty je tu přesilovka pro Duklu kvůli sekání Tomáše Rohana.

    Na vyloučení: 6-3.
     
    34:41
    Od modré střílel Kaláb a teč Melenovského prošla jen těsně vedle levého horního rohu branky. Energie ihned poté vyhazuje puk na zakázané uvolnění.
     
    32:30
    Oním trestaným hráčem je Marek Melenovský, další karlovarský mistr extraligy z roku 2009. Jde si odpykat dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 6-2.
     
    29:40
    Patero inkasovaných branek je již na Jakuba Škarka příliš a přepouští místo v kleci o třiadvacet let staršímu Lukáši Sáblíkovi, mj. mistru extraligy z Karlových Varů sezony 2009.
    29:40 Rudolf HUNA - 1:5
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    29:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Troufám si tvrdit, že o osudu zápasu a záchraně Energie je definitivně rozhodnuto. Gulašiho střelu z velkého úhlu srazil Škarek za branku, kde se ke kotouči dostal Marosz. Zpoza branky našel volného RUDOLFA HUNU, jenž z první propálil mladičkého gólmana Dukly. Asistence: Rostislav Marosz, Michal Gulaši.
     
    29:18
    Marcel Haščák se mezi kruhy ke střele nedostal, neboť jej zahákoval Ondřej Malec a již putuje na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 5-2.
     
    27:59
    Obrovská šance Lukáše Jíchy, který měl na holi druhý gól Dukly. Mladý útočník se prosmýkl po pravé straně až před branku a rychlou střelou orazítkoval levou tyčku Závorky.
     
    25:31
    Těžko říct, kde hlavní sudí dnešního utkání viděli nedovolené bránění Jana Koláře, nicméně fakt je ten, že zkušený útočník usedá na trestnou lavici a Karlovy Vary budou mít třetí přesilovku v utkání.

    Na vyloučení: 4-2.
    23:52 Rostislav MAROSZ - 1:4
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    23:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    V Jihlavě je zaděláno na pořádný debakl, jihlavští hokejisté inkasují dva góly během 49 vteřin a takhle si domácí rozlučku rozhodně zatím nepředstavovali. ROSTISLAV MAROSZ dostal ideální přihrávku mezi kruhy a pohotovou střelou z první překonal Škarka, který měl obtížnou pozici k zakročení. Asistence: Tomáš Rachůnek.
    23:03 Václav SKUHRAVÝ - 1:3
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    23:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jihlavští hokejisté prohrávají poprvé v průběhu baráže na domácím ledě o dvě branky. Vachovcova střela se zastavila u pravého betonu Jakuba Škarka, kde jí do sítě dorazil VÁCLAV SKUHRAVÝ, trestuhodně téměř nehlídaný domácími hráči. Asistence: Michal Vachovec.
     
    18:40
    Ondřej Malec dostává dvě minuty za hrubost a stejnou výši a druh trestu fasuje také Vladimír Sičák.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    17:57
    Nahození Štebiha od modré mělo gólové parametry, navíc jej Závorka vůbec neviděl, ovšem k jeho štěstí prošel puk těsně vedle pravé tyčky.
     
    14:11
    Sičák podržel na modré puk a poté kus černé pryže přihrál na Jaroslava Svobodu, který si sjel blíže mezi kruhy a tvrdě vypálil. Střela prošla těsně vedle pravé tyče Škarka.
     
    13:33
    Druhý trest na jihlavské straně v průběhu první třetiny. Vlastimil Bilčík se v obranném pásmu provinil podražením a bez řečí usedá na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 2-1.
    12:49 Petr KOBLASA - 1:2
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    12:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hodně snadný gól dostává Energii znovu do vedení. Gólman Dukly Jakub Škarek si vyjel z branky, aby rozehrál puk. Nerozuměl si ale se svými spoluhráči, kotouč ale u mantinelu poblíž pravého kruhu zachytil Kůs, bleskově jej nahodil na branku a PETR KOBLASA jej tečoval do sítě pod jihlavským gólmanem, který se nestihl úplně vrátit do brankoviště. Asistence: Jaroslav Kůs.
    06:34 Josef SKOŘEPA - 1:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    06:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté nedlouho po úvodní brance Energie srovnávají stav. Na střelu Důrase z mezikruží ještě Závorka odpověděl vyražením puku, který se dostal ke zcela volnému JOSEFU SKOŘEPOVI a ten potvrdil pověst nejlepšího střelce Dukly v sezoně. Z dorážky se nemýlil. Asistence: Michal Důras.
     
    06:20
    Další obrovská šance Energie. Skuhravý našel před brankou zcela volného Hunu, kterému kotouč při zakončení sjel z hole a nedokázal usměrnit puk nad levý beton kolem lapačky Škarka.
    05:39 Jakub SVOBODA - 0:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    05:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hrstka karlovarských fanoušků má na jihlavském Horáckém zimním stadionu radost, protože Energie se dostává do vedení. Domácí pětice si za branou nepohlídala Tomáše Rachůnka, který objel branku. Jeho střelu Škarek vyrazil a nehlídaný JAKUB SVOBODA měl se zasunutím puku do klece jednoduchou úlohu. Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    04:25
    Zajímavé to šance v podání Dukly. Nejprve byl mezi kruhy zcela osamocený Diviš, leč Závorka mu zneškodnil gólovou radost, stejně jako krátce poté po hezké kombinaci domácího celku a ráně Koláře.
     
    02:33
    Za 23 vteřin skončí přesilovka Karlových Varů a poté budou hrát o něco zkrácenou početní výhodu domácí, jelikož Rostislav Marosz, obdržel dvě minuty za zbytečné podražení za brankou Škarka.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    00:56
    Po 56 vteřinách zápasu si zahrají Varští první přesilovou hru. Rozhodčí viděl nedovolené bránění Pavla Mrni.

    Na vyloučení: 1-0.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Skořepa (Důras), 44. Kaláb (Diviš, Důras) – 6. Svoboda (Rachůnek), 13. Koblasa (Kůs), 24. Skuhravý (Vachovec), 24. Marosz (Rachůnek), 30. Huna (Marosz, Gulaši), 42. Svoboda (Kůs, Skuhravý)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (30. Sáblík) – Zadražil, Dobrovolný, Štebih, Kaláb, Bilčík, Grebenyuk, Parýzek – Důras, Skořepa, Jergl – Mrňa, Seman, Diviš – Kolář, Jícha, Prokš – Malec, Melenovský, Anděl. Trenér: Petr Vlk
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Redlihs, Gulaši, Dvořák, Bičánek, Sičák, M. Rohan, Weinhold, Tomeček – Huna, Skuhravý, Vachovec – Haščák, Kůs, Koblasa – Svoboda, Marosz, Rachůnek – Gorčík, T. Rohan. Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Hodek, Pešina – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 1624
    bahis siteleri