Finsko – Česko 4:1 (kon.) | Švédsko – Rusko 0:4 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:0, 0:1) Stav série: 2:3
New York Islanders
Sobota 23.04.2016, 02:00 • BB&T Center, Sunrise • Play-off NHL • Čtvrtfinále V. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
    96:00 Alan QUINE - 1:2
     
    96:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Šestadevadesát minut čistého času (celkem se zápas natáhl na více než čtyři hodiny) trvající hokejový maraton je za námi, konečně jsme se dočkali rozhodnutí! V pokračujícím závaru před Robertem Luongem se nakonec nejlépe zorientoval zelenáč ALAN QUINE, doklepl černou pryž do sítě a stal se hrdinou Islanders! Asistence: Marek Židlický, Thomas Hickey.
     
    94:31
    Florida jde do čtyř a navíc se bude muset obejít bez Dereka MacKenzieho (FLA), právě zkušený specialista na oslabení se provinil sekáním a vyfasoval dvouminutový flastr.
     
    87:54
    To jsou šance, to jsou šance! Na konci rychlého protiútoku Cats stál po přihrávce Trochecka nikým nehlídaný Aaron Ekblad, jenž ale z mezikruží těsně přestřelil!
     
    85:06
    Jaromír Jágr (FLA) podrazil Johna Tavarese a očím sudích to neuniklo, Isles budou mít skvělou příležitost rozhodnout!
     
    77:35
    Jiří Hudler mohl být hrdinou, zkušený český křídelník plácl do volného kotouče v mezikruží a těsně přestřelil Greissovu svatyni!
    72:47 Hamonicův blok.
     
    72:47
    Mohlo být rozhodnuto! Domácí ujeli do rychlého protiútoku a Bjugstad parádní kolmicí přišťouchl kotouč Purcellovi, který se ocitl tváří v tvář Greissovi, místo zakončení se ale ještě rozhodl přihrát puk na pokrytého Hudlera...
    70:12 Závar před brankou Floridy.
     
    70:12
    Před Luongem vznikl neuvěřitelný závar, v němž na led padaly hokejky i helmy, ale nikdo v bílém nedokázal propasírovat touš do sítě!
    67:19 Barkov první nájezd v historii, který Florida v play-off během hry měla, neproměnil.
     
    67:19
    To jsou nervy, to jsou nervy! A ještě nás pořádné nervy čekají, Barkovův pokus o blafák totiž Thomas Greiss s přehledem vystihl!
     
    67:19
    No ale pozor, Calvin de Haan sevřel ve vlastním brankovišti puk svou rukavicí a vyhodil ho do bezpečí, Florida tak bude mít k dispozici trestné střílení!
     
    63:03
    Další rána Teddyho Purcella z prakticky totožné pozice už byla mnohem nebezpečnější, poněvadž Greiss zasáhl hodně nejistě a nakonec měl pořádné štěstí!
     
    61:26
    Navrátilec do sestavy Cats Vincent Trocheck mohl rozhodnout, do jeho projektilu ze stoprocentní pozice ale na poslední chvíli vložil hůl Leddy a přizvedl touš do ochranné sítě!
    55:01 Leddy v jasné pozici trefil štangli.
     
    55:01
    Isles se málem dostali do vedení, jenže Nick Leddy z doslova ideální palebné pozice orazítkoval levou tyč philadelphskés svatyně!
     
    48:05
    Jaromír Jágr měl na hokejce vedoucí branku, celou akci ale překombinoval a sám sebe vyhnal z prostoru před Greissem do prostoru za Greissem!
     
    41:59
    Jack Capuano si ještě vybral trenérskou výzvu kvůli podezření na ofsajd, regulérnost vyrovnávací trefy ale stvrdilo i video!
    41:59 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    41:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácím to na začátku třetí třetiny vyšlo, Greissovo kouzlo je odčarováno a máme vyrovnáno! Jaromír Jágr přihrál na modrou čáru Petrovicovi, jenž se neukvapil a famózním stříleným pasem našel nikým nehlídaného ALEKSANDERA BARKOVA, jemuž stačilo doklepnout kotouč do prázdné branky! Asistence: Alex Petrovic, Jaromír Jágr.
     
    37:28
    V souboji s Jussim Jokinenem to ale přehnal John Tavares (NYI) a sudí mu vyměřili dvouminutový trest za sekání, přesilovka Islanders je tak u konce!
     
    36:31
    Tak pozor, Florida hrála v šesti a půjde za to pykat! Dvouminutový trest odsedí Teddy Purcell (FLA).
     
    32:57
    A do třetice číslo 68! Tentokrát Jágr dorážel z předbrankového prostoru, puk za záda Thomase Greisse ale nepropasíroval!
     
    32:14
    Po chybné rozehrávce Hamonica se ke kotouči dostal opět nestárnoucí Jágr, jemuž sice střela vůbec nesedla, puk ale proskotačil těsně vedle levé tyče!
     
    29:05
    Roberto Luongo měl dlouhé minuty bez práce a najednou musel čelit stoprocentní šanci Brocka Nelsona, který si ale na veterána v domácí svatyni z bezprostřední blízkosti nepřišel!
    28:09 Ekbladova nebezpečná rána.
     
    28:09
    Vincent Trocheck naprosto famózní křižnou přihrávkou našel trestuhodně neobsazeného Aarona Ekblada, který bez přípravy vypálil ze stoprocentní pozice, Greiss si ale poradil i s touto gólovkou Cats!
     
    27:11
    Podobným způsobem jako Jágr nyní pronikl do útočného pásma o generaci mladší Garrett Wilson, po jehož nenápadném nahození z ostrého úhlu překvapivě zazvonila tyč!
     
    26:30
    Jaromír Jágr mohl otevřít skóre! Česká osmašedesátka dostala spoustu prostoru na pravém kruhu a celou akci ještě vyšperkovala přihrávkou na Barkova, který ale na Greisse nevyzrál a ani Jágrova nebezpečná dorážka neskončila v síti!
    25:03 Ani tentokrát se domácím vyrovnat nepodařilo.
     
    25:03
    Nyní byl ovšem Greiss zcela bezmocný! Tlak Floridy pořádně vygradoval a hosté nevědí, kam dřív skočit. Puk několikrát proletěl v prostoru před brankovištěm, nikdo v červeném včetně Huberdeaua a Jágra ho ale nedokázal doklepnout do sítě.
    23:31 Šance Floridy.
     
    23:31
    Tak teď při hostech stáli všichni svatí! Ekbladovo nahození od modré několikrát změnilo směr a puk před Greissem nebezpečně poskočil, německý gólman Isles ale nakonec se štěstím zasáhl!
    16:40 Huberdeau odchází na dvě minuty za hákování.
     
    16:40
    Jonathan Huberdeau (FLA) v rohu kluziště naprosto zbytečně zahákoval Cizikase, hosté si tak zahrají svou druhou přesilovku.
    13:31 Frans NIELSEN - 0:1
     
    13:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    BB&T Center rázem utichlo jako hrob, hosté se ujímají vedení! Nielsenovu bombu z pravého kruhu Luongo jen tak tak vyrazil před sebe a kotouč se poté dostal zpět k důraznému FRANSI NIELSENOVI, jenž doklepl černou pryž do sítě! Asistence: Thomas Hickey.
     
    10:04
    Michael Matheson právě spálil svou druhou gólovku v rozmezí tří minut! Ke floridskému bekovi se odrazil kotouč do předbrankového prostoru, Matheson ale nedokázal překonat přemisťujícího se Greisse!
     
    7:05
    Cats se usadili v útočném pásmu a hned z toho byly pořádné problémy pro Capuanovu partu! Puk se odrazil do mezikruží na úplně volného Mathesona, proti jehož dělovce ale Greiss stihl zasáhnout!
     
    02:53
    Hosté si zahrají v početní převaze, Nick Bjugstad (FLA) se totiž provinil vysokou holí.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 42. Barkov (Petrovic, Jágr) – 14. Nielsen (Hickey), 96. Quine (Židlický, Hickey)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Kulikov, Ekblad, Campbell, Gudbranson, Matheson, Petrovic – Huberdeau, Barkov, Jágr – Jokinen, Bjugstad, Smith – Hudler, Trocheck, Purcell – Wilson, MacKenzie, Shaw.
    New York Islanders: Greiss (Berube) – Leddy, Hamonic, de Haan, Boychuk, Hickey, Židlický – Nielsen, Tavares, Okposo – Kuljomin, Nelson, Bailey – Prince, Quine, Bernier – Martin, Cizikas, Clutterbuck.

    Rozhodčí: O'Halloran, Walsh – Murphy, MacPherson

    Diváci: 20247
    Florida 2 4 NY Islanders
    #1 Pátek 15.04.2016 • 02:10
    Florida - NY Islanders 4:5
    #2 Sobota 16.04.2016 • 01:40
    Florida - NY Islanders 3:1
    #3 Pondělí 18.04.2016 • 02:00
    NY Islanders - Florida 4:3 po prodl.
    #4 Čtvrtek 21.04.2016 • 02:00
    NY Islanders - Florida 1:2
    #5 Sobota 23.04.2016 • 02:00
    Florida - NY Islanders 1:2 po prodl.
    #6 Pondělí 25.04.2016 • 01:10
    NY Islanders - Florida 2:1 po prodl.
    bahis siteleri