Norwich – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | Sunderland – Chelsea 3:2 (kon.) | Aston Villa – Newcastle 0:0 (kon.)
Crystal Palace – Stoke 2:1 (kon.) | West Ham – Swansea 1:4 (kon.) | Bournemouth – West Brom 1:1 (kon.)
Leicester – Everton 3:1 (kon.)
konec
Sunderland AFC
3:2 (1:2)
Chelsea FC
Sobota 07.05.2016, 16:00 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
    70. Jermain DEFOE - 3:2
     
    70
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Black Cats zažívají pohádkové tři minuty dnešního zápasu, neboť rázem vedou 3:2 a výrazně se přibližují k záchraně! DeAndre Yedlin si udělal na pravém křídle prostor k centru. Na ten si ve vápně naběhl JERMAIN DEFOE, ke kterému se míč dostal s trochou štěstí. Zkušený anglický útočník si však věděl rady a přesně mířenou střelou k tyči otáčí skóre dnešního utkání!
    67. Fabio BORINI - 2:2
     
    67
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé v tomto zápase srovnávají stav a dostávají se zpět do hry! Na levé straně dostal hodně prostoru Patrick van Aanholt, který přesnou přihrávkou našel na hranici vápna FABIA BORINIHO, na jehož střelu si Courtois sáhl, avšak míč mimo tři tyče dostat nedokázal!
    45+3. Nemanja MATIĆ - 1:2
     
    45+3
    Chelsea právě vstřelila branku!
    V závěru prvního poločasu přichází velký šok pro domácí celek, neboť se Chelsea dostává do vedení! Na levou stranu dostal míč Azpilicueta, který jej přiťuknul do běhu pro NEMANJU MATIĆE, a ten poslal míč přesně mezi nohy Mannoneho!
    Wahbi KHAZRI - 1:1
     
    41
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! A domácí fanoušci rázem ožávají, neboť naděje na záchranu je opět o něco vyšší! Van Aanholt poslal dlouhý centr do vápna, který se ještě Chelsea podařilo odhlavičkovat. To samé platilo i o hlavičce Koného, poté se však za vápnem opřel do míče WAHBI KHAZRI, který vyslal krásnou ránu, na kterou Courtois neměl nárok!
    14. Diego COSTA - 0:1
     
    14
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Z následného rohového kopu se Blues ještě neprosadili, avšak hned poté už ano! Chelsea se usadila na útočné polovině a na začátku celé akce byl Hazard, kterému se podařilo dostat míč k Cahillovi. Anglický stoper chtěl přihrávat do středu vápna, avšak od domácího hráče se míč odrazil přímo na nohu DIEGA COSTY, který si v těchto momentech umí poradit, což také názorně předvedl!

    Jan Havlovic

    Branky: 41. Khazri, 67. Borini (van Aanholt), 70. Defoe – 14. D. Costa, 45+3. Matić (Azpilicueta)

    Karty:   52. Cattermole (SUN), 70. Defoe (SUN), 87. Kaboul (SUN), 88. Seb Larsson (SUN) – 1. Cahill (CHE), 87. Terry (CHE)   90+5. Terry (CHE)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 11:8. Střely mimo: 4:0. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 11:9.
    Sunderland AFC: Mannone – Yedlin, Koné (55. O'Shea), Kaboul, van Aanholt – Kirchhoff (64. Watmore) – Borini, Cattermole (C) (71. Seb Larsson), M'Vila, Khazri – Defoe.
    Náhradníci: Pickford – Seb Larsson, Rodwell, N'Doye, O'Shea, Lens, Watmore.

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović (68. Baba), Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Mikel (83. Traoré), Matić – Willian (80. Oscar), Fàbregas, E. Hazard – D. Costa.
    Náhradníci: Begović – Baba, Oscar, Pato, Traoré, Kenedy, Loftus-Cheek.

    Rozhodčí: Mike Jones – West, Scholes (vš. Anglie)
    bahis siteleri