Norwich – Manchester Utd. 0:1 (kon.) | Sunderland – Chelsea 3:2 (kon.) | Aston Villa – Newcastle 0:0 (kon.)
Crystal Palace – Stoke 2:1 (kon.) | West Ham – Swansea 1:4 (kon.) | Bournemouth – West Brom 1:1 (kon.)
Leicester – Everton 3:1 (kon.)
konec
Sunderland AFC
3:2 (1:2)
Chelsea FC
Sobota 07.05.2016, 16:00 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Na polovině hřiště následně fauloval John Terry, který poslal k zemi Boriniho a dostal žlutou kartu. Kapitán Chelsea už však jednu žlutou měl, a tak pro něj dnešní utkání skončilo!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby, což se domácím pochopitelně příliš nelíbí!
     
    88
    Kaboul následně udělal to nejhorší, co mohl. Z velké dálky se rozhodl vystřelit, avšak trefil pouze Hazarda, který následně mířil do protiútoku. Belgického křídelníka fauloval Larsson, který rovněž vidí žlutou kartu!
     
    87
    Žlutou kartu dostává také domácí Kaboul, který váhal při rozehrávce standardní situace a následně se dostal i do slovní kontroverze s Hazardem!
     
    87
    I John Terry neodejde z dnešního zápasu bez karetního trestu. Kapitán londýnského celku ve středu hřiště ostře dohrál Yanna M´Villu a zcela zaslouženě uviděl žlutou kartu!
     
    83
    Své poslední střídání v tomto zápase provádí také londýnská Chelsea. Ze hřiště odchází John Obi Mikel, který odvedl průměný výkon. Na jeho místo přichází mladík Traoré!
     
    80
    Londýnská Chelsea provádí své druhé střídání v tomto zápase. Willian i dnes podal velmi slušný výkon a patřil k nejaktivnějším hráčům hostujícího celku. Na jeho místo přichází na poslední desetiminutovku Oscar!
     
    74
    Exekuce nebezpečné standardní situace se zhostil Willian, kterému střela sedla, avšak mířila přímo do středu branky, kde byl připravený Mannone a pohotovým zákrokem vyrazil míč na rohový kop!
     
    71
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Lee Cattermole, přichází Sebastian Larsson.
     
    70
    Jermain Defoe následně dostává žlutou kartu, neboť si při hodně emotivní oslavě sundal dres! Žlutá karta však anglického útočníka jistě netrápí!
    70. Jermain DEFOE - 3:2
     
    70
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Black Cats zažívají pohádkové tři minuty dnešního zápasu, neboť rázem vedou 3:2 a výrazně se přibližují k záchraně! DeAndre Yedlin si udělal na pravém křídle prostor k centru. Na ten si ve vápně naběhl JERMAIN DEFOE, ke kterému se míč dostal s trochou štěstí. Zkušený anglický útočník si však věděl rady a přesně mířenou střelou k tyči otáčí skóre dnešního utkání!
     
    68
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Branislav Ivanović, přichází Abdul Baba.
    67. Fabio BORINI - 2:2
     
    67
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé v tomto zápase srovnávají stav a dostávají se zpět do hry! Na levé straně dostal hodně prostoru Patrick van Aanholt, který přesnou přihrávkou našel na hranici vápna FABIA BORINIHO, na jehož střelu si Courtois sáhl, avšak míč mimo tři tyče dostat nedokázal!
     
    64
    Sam Allardyce provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Jan Kirchhoff, který byl velmi aktivní, avšak gólově se prosadit nedokázal. Na jeho místo přichází Watmore!
    62. Mannone vychytal Costu a udržel domácí ve hře
     
    62
    Teď však měla Chelsea obrovskou šanci, ze které mohla přidat třetí gól v dnešním zápase! Hazard krásně uvolnil v levé části vápna Fabregase, ten posunul míč na lépe postaveného Costu, kterého však opět vychytal skvělý Mannone!
     
    55
    Eden Hazard je již zpět na hřišti a pokračuje ve hře! Mezitím Sunderland provádí své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Lamine Koné, kterého nahrazuje O´Shea!
     
    52
    Mike Jones teď podruhé v tomto zápase sáhl do kapsičky pro žlutou kartu. Eden Hazard udělal před vápnem dva rychle kroky, dostal se před Cattermola, který fauloval a dostává žlutou kartu!
     
    50
    Na druhé straně přišla také velká šance Chelsea! Eden Hazard táhl středem hřiště akci Blues a následnou přihrávkou našel za obranou Costu. Jeho střelu však dokázal vyrazit skvělý Mannone!
     
    48
    Velká šance Sunderlandu! Na pravé straně se otevřel prostor pro Yanna M´Villu, na jehož následný centr si naběhl na zadní tyč Jermain Defoe. Nejlepšímu střelci domácího celku však kousek chyběl, aby mohl zakončovat!
    45+3. Nemanja MATIĆ - 1:2
     
    45+3
    Chelsea právě vstřelila branku!
    V závěru prvního poločasu přichází velký šok pro domácí celek, neboť se Chelsea dostává do vedení! Na levou stranu dostal míč Azpilicueta, který jej přiťuknul do běhu pro NEMANJU MATIĆE, a ten poslal míč přesně mezi nohy Mannoneho!
    Wahbi KHAZRI - 1:1
     
    41
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! A domácí fanoušci rázem ožávají, neboť naděje na záchranu je opět o něco vyšší! Van Aanholt poslal dlouhý centr do vápna, který se ještě Chelsea podařilo odhlavičkovat. To samé platilo i o hlavičce Koného, poté se však za vápnem opřel do míče WAHBI KHAZRI, který vyslal krásnou ránu, na kterou Courtois neměl nárok!
     
    32
    Jermain Defoe se dnes velmi často pohybuje na hranici ofsajdové pasti, to se mu teď vymstilo. Od Boriniho sice dostal krásný pas za obranu, nicméně autor čtrnácti ligových tref v letošní sezoně se nacházel v těsném ofsajdu!
     
    31
    Domácí však hned po ztrátě míče skvěle napadali a míč vybojovali zpět. Wahbi Khazri si následně udělal prostor na levém křídle, odkud poslal krásný centr do vápna, který těsně minul Jermaina Defoea!
     
    28
    Na druhé straně zahrozila také Chelsea! Míč se dostal až na pravou stranu k Ivanovićovi, který krásně odcentroval přes van Aanholta a za obranou našel Diega Costu, který dobře načasoval svůj náběh, avšak kousek mu chyběl, aby míč zasáhl!
     
    26
    Domácí celek teď měl ideální příležitost na srovnání stavu! Z levé strany přilétl do vápna ideální centr od Khazriho, který našel na hranici malého vápna hlavičkujícího Yedlina. Courtois však předvedl své kvality a míč dokázal vyrazit!
     
    21
    O minutu později bylo opět rušno v pokutovém území Chelsea! Ze střední vzdálenosti vystřelil Cattermole, jehož střela zblokoval Matić. Následně domácí reklamovali hraní rukou jednoho z hráčů Chelsea, avšak rozhodčí nechává hru plynout!
     
    20
    Teď měl domácí celek obrovskou šanci na vyrovnání! Jermain Defoe dostal od Yedlina exkluzivní centr do pokutového území, avšak jeho hlavičku zastavila tyč. Vzrušení domácích fanoušků však bylo zbytečné, neboť domácí střele se nacházel v ofsajdu!
    14. Diego COSTA - 0:1
     
    14
    Chelsea právě vstřelila branku!
    Z následného rohového kopu se Blues ještě neprosadili, avšak hned poté už ano! Chelsea se usadila na útočné polovině a na začátku celé akce byl Hazard, kterému se podařilo dostat míč k Cahillovi. Anglický stoper chtěl přihrávat do středu vápna, avšak od domácího hráče se míč odrazil přímo na nohu DIEGA COSTY, který si v těchto momentech umí poradit, což také názorně předvedl!
     
    10
    Londýnský celek předvedl první nebezpečnou akci dnešního zápasu! Eden Hazard na levém křídle přesprintoval Boriniho a následně předal míč pod sebe Willianovi, který pálil z hranice vápna. Jeho slabá, přízemní střela však nenadělala Mannonemu žádné problémy!
     
    1
    Obrana Blues měla hned v úvodní minutě dnešního utkání velké problémy! Gary Cahill nejdříve zaváhal při rozehrávce, nicméně za asitence spoluhráčů vše zvládl. O pár desítek sekund poté však poslal k zemi Defoea a dostává žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 41. Khazri, 67. Borini (van Aanholt), 70. Defoe – 14. D. Costa, 45+3. Matić (Azpilicueta)

    Karty:   52. Cattermole (SUN), 70. Defoe (SUN), 87. Kaboul (SUN), 88. Seb Larsson (SUN) – 1. Cahill (CHE), 87. Terry (CHE)   90+5. Terry (CHE)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 11:8. Střely mimo: 4:0. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 11:9.
    Sunderland AFC: Mannone – Yedlin, Koné (55. O'Shea), Kaboul, van Aanholt – Kirchhoff (64. Watmore) – Borini, Cattermole (C) (71. Seb Larsson), M'Vila, Khazri – Defoe.
    Náhradníci: Pickford – Seb Larsson, Rodwell, N'Doye, O'Shea, Lens, Watmore.

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović (68. Baba), Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Mikel (83. Traoré), Matić – Willian (80. Oscar), Fàbregas, E. Hazard – D. Costa.
    Náhradníci: Begović – Baba, Oscar, Pato, Traoré, Kenedy, Loftus-Cheek.

    Rozhodčí: Mike Jones – West, Scholes (vš. Anglie)
    bahis siteleri