Eagles Chrudim – SK Černošice "B" 9:5 (kon.) | Storm Praha "B" – Nová Paka 5:13 (kon.) | Uh. Hradiště – Lomnice n/P 9:5 (kon.)
Nová Paka – Polička 3:12 (kon.) | Lomnice n/P – Eagles Chrudim 3:7 (kon.) | Storm Praha "B" – Polička 3:3 (kon.)
SK Černošice "B" – Uh. Hradiště 8:7 (kon.)
konec
HC Lomnice nad Popelkou
3:7 (1:0, 1:1, 1:4, 0:2)
IHC Eagles Chrudim
Sobota 25.06.2016, 17:00 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    Druhá polovina utkání rozhodla o tom, že se z vítězství radují chrudimští Eagles. (18:35:33)
     
    Konec zápasu.
     
    47:49
    Posledním, kdo se zapíše do statistik, bude Marek Sýkora (EAG), který si odbude posledních pár sekund utkání na trestné lavici.
     
    47:27
    Petr Karásek obral soupeře o kotouč a pronikal po pravé straně, kdy si u mantinelu obhodil bránícího hráče a mířil na bránu. Jeho následnou ránu ke vzdálenější tyči ale Filip Ament pokryl svoji vyrážečkou.
     
    46:27
    Eagles kontrolují hru na své polovině a nikam se zbytečně neženou. S dosavadním průběhem utkání jsou pochopitelně spokojení.
     
    45:14
    Lomničtí se natlačili dopředu. Jejich první akce sice ohrožení brány nepřinesla, za chrudimskou klecí se ale ke kotouči dostal Vladimír Martinec, jenž tlačil puk na bránu z otočky. Filip Ament byl ale ve svém postoji pevný a puk za svá záda nepustil.
     
    43:52
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Chrudimští teď byli chvilku pod tlakem, jen co se ale dostali do útoku, byla z toho gólová situace. Marek Kišš našel na levé straně VÁCLAVA NOVÁKA, který ranou o tyč rozradostnil celý svůj tým! Asistence: Marek Kišš.
     
    42:22
    Jiří Plch se zjevil na pravém rohu brankoviště v tutovce! Stál sám před poloodkrytou brankou, ale do jeho zakončení stačil Lukáš Vinklář vrazit svůj beton!
     
    41:06
    Václav Novák se na pravém kruhu opřel do puku a vyslal řádnou jedovku, která ale pouze štípla Lukáše Vinkláře do lapačky.
     
    39:54
    Lomnice se už už radovala z branky, ale ta není uznána, protože za Filipem Amentem, jenž nejprve předvedl výborný zákrok, byla posunutá klec!
     
    38:04
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Tohle už bude mít tým z Lomnice velmi těžké, naopak mužstvu z Chrudimi se v tomto dusném vzduchu bude lépe dýchat. Hned po buly totiž našel Václav Novák na ose DAVIDA KOMÁRKA, který z první umístil puk přesně do šibenice! Asistence: Václav Novák.
     
    37:54
    Po několika rychlých nahrávkách přišla střela, která byla sražená do ochranné sítě.
     
    37:26
    Vyloučení v týmu HC Lomnice nad Popelkou (L. Syrovátka – 1,5 min., nedovolené bránění).
     
    36:31
    Lukáš Syrovátka kouzlil s pukem za modrou čarou, ale jako bláhový mladík v modrých očích krásné slečny se i on utopil ve svých kličkách.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    35:30
    Lomnický pokus tažený Jakubem Syrovátkou se nepovedl a skončil jen střelou vedle Amentovy klece. Chrudim následně přebrala puk na své hole.
     
    34:54
    Filip Nevečeřal se v přesilovce prokličkoval po pravém mantinelu až k brance, ale ranou po ledě neprostřelil betony klečícího Lukáše Vinkláře.
     
    33:33
    Vyloučení v týmu HC Lomnice nad Popelkou (Junek – 1,5 min., vysoká hůl).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Syrovátka, 20. Maryška (J. Syrovátka), 32. Syrovátka (Martinec) – 22. Novák (Plch), 26. D. Komárek (Sýkora), 28. Plch (Kišš), 30. Kišš (D. Komárek), 33. Nevečeřal (Novák), 39. D. Komárek (Novák), 44. Novák (Kišš)


    HC Lomnice nad Popelkou: Vinklář (Mrázek) – L. Syrovátka, Junek, J. Syrovátka "C", Páv, Martinec, Karásek, Maryška, Kotula
    IHC Eagles Chrudim: Ament – Nevečeřal, Sýkora, Kišš, Plch, Novák, Drtina, D. Komárek, F. Komárek

    Rozhodčí: Petr Karlík, Jan Pechánek
    bahis siteleri