Eagles Chrudim – SK Černošice "B" 9:5 (kon.) | Storm Praha "B" – Nová Paka 5:13 (kon.) | Uh. Hradiště – Lomnice n/P 9:5 (kon.)
Nová Paka – Polička 3:12 (kon.) | Lomnice n/P – Eagles Chrudim 3:7 (kon.) | Storm Praha "B" – Polička 3:3 (kon.)
SK Černošice "B" – Uh. Hradiště 8:7 (kon.)
konec
IHC Roller Storm Praha "B"
3:3 (0:1, 2:1, 0:1, 1:0)
HC Spartak Polička
Sobota 25.06.2016, 18:30 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    47:30
    Tým Storm Praha "B" právě vstřelil branku! Pražanům se přeci jenom půl minuty před koncem podařilo vyrovnat, když přihrávku Milana Bláhy staršího přes brankoviště zužitkoval ROMAN KALA, který uklidil kotouč do odkryté části klece! Asistence: Milan Bláha st., Ronald Schubert.
     
    25:06
    Polička právě vstřelila branku!
    Jak skončila druhá čtvrtina, tak začala také ta třetí. Spartak jde znovu do vedení, když se po pravé straně prohnal MARTIN PLEVA a zblízka se trefil k bližší tyči! Bez asistence.
     
    23:53
    Polička právě vstřelila branku!
    Spartak se vytasil s vyrovnávajícím gólem v nejlepší možnou chvíli, jelikož to stihl těsně před koncem druhé čtvrtiny. Libor Boháček přihrál kotouč ONDŘEJI HAVLÍČKOVI, který z pravé strany pokořil Jiřího Škubala! Asistence: Libor Boháček.
     
    23:00
    Tým Storm Praha "B" právě vstřelil branku! Spartak po vyhrané buly na útočné polovině chyboval, nepřesnou přihrávku vystihl Petr Hanzlík a vyslal do úniku RADKA MOJŽÍŠE, který měl sice na zádech nalepeného bránícího hráče, i přesto ovšem zakončil bekhendem mezi betony Davida Vašátka! Asistence: Petr Hanzlík-
     
    13:04
    Tým Storm Praha "B" právě vstřelil branku! Přesilová hra nezůstala bez využití a máme vyrovnáno. Martin Duchek poslal přesný pas na levou stranu, kde byl připravený ROMAN KALA, jehož střela zapadla až do sítě! Asistence: Martin Duchek.
     
    01:24
    Polička právě vstřelila branku!
    Spartak hrál v ponechané výhodě, kterou bezezbytku využil a signalizovaný trest se tak ukládat nebude. Petr Beneš nabídl kotouč MARTINU PLEVOVI, jehož střela z levého kruhu propadla Jiřímu Škubalovi mezi lapačkou a tělem! Asistence: Petr Beneš.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 14. Kala (Duchek), 23. Mojžíš (Hanzlík), 48. Kala (M. Bláha st., Schubert) – 2. Pleva (Beneš), 24. Havlíček (Boháček), 26. Pleva


    IHC Roller Storm Praha "B": Škubal – Polívka, T. Würetherle, Bláha st., P. Würtherle, Šteiner, Kala, Mojžíš, Hanzlík, Bláha ml., Schubert, Duchek
    HC Spartak Polička: Vašátko – Pleva, D. Vápeník, Švejda, Havlíček, Boháček, Hron, Šedý, E. Vápeník, Zobač, Beneš
    bahis siteleri