IHC Přerov – IHC Gajary 9:1 (kon.) | HC Hořovice – Devils Zlín B 3:6 (kon.) | HC Hořovice – IHC Gajary 12:3 (kon.)
IHC Prague Rats – Devils Zlín B 6:2 (kon.) | Devils Zlín – IHC Přerov 3:2 (kon.) | Devils Zlín B – IHC Přerov 0:9 (kon.)
IHC Prague Rats – Devils Zlín 5:4 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
IHC Prague Rats
5:4 (2:1, 2:3 - 0:0)
IHC Devils Zlín
Sobota 25.06.2016, 17:30 • MEO Arena Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR starších žáků inline hokeje • Finále
Partner:
     
    35:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým IHC Berounští Medvědi.

    A je rozhodnuto! Finálový turnaj JERSEY 53 MČR starších žáků vyhrává tým Berouna. Rozhodující gól v nájezdech zajistil ŠTEPÁN TUREK.
     
    29:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to je tedy závěr ve finále jak se patří! Zlín zásluhou JIŘÍHO SUHRADY třináct vteřin před koncem využívá přesilovku. Asistence: Petr Pavlas.
     
    27:54
    Medvědi právě vstřelili branku!
    A Beroun znovu vede! Kořének nestačil na střelu ONDŘEJE BLÁHY, který tak přibližuje svůj tým k vítězství ve finále. Asistence: Jakub Altrichter.
     
    25:42
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Ale teď už ostrá rána slaví úspěch a přesilovka je využita! MARTIN BLÁHA se opřel do kotouče a málem protrhl síťku za Kořénkem. Má tak na kontě hattrick. Asistence: Štěpán Turek.
     
    21:23
    Devils právě vstřelili branku!
    Tým Zlína znovu obrací stav ve svůj prospěch. Po střele PETRA PAVLASE se kotouč dostal přes beton gólmana Altrichtera do brány. Skončil však jen pár centimetrů za čarou, proto rozhodčí gól uznali až po krátké poradě. Bez asistence:
     
    17:08
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme znovu vyrovnáno. Střela Medřického sice skončila na betonu brankáře Altrichtera, ale MATĚJ PRÖSCHL přispěchal s pohotovou dorážkou. Asistence: Jaroslav Medřický, Jiří Suhrada.
     
    09:26
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Ale přece jen se mění skóre ve prospěch Berouna. Kořének nestačil v signalizované výhodě na ránu MARTINA BLÁHY, při níž letící kotouč moc dobře neviděl. Asistence: Adam Zich.
     
    05:51
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Teď už je však vyrovnáno. Beroun se dostal do přečíslení, které střelou mezi betony zakončil MARTIN BLÁHA. Asistence: Matyáš Filip.
     
    00:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak tohle bylo rychlé. Berounského gólmana Altrichtera překvapila střela PETRA PAVLASE z větší vzdálenosti a Zlín se tak dostává ve finále do vedení. Asistence: Matěj Pröschl.

    Aleš Novotný

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 6. M. Bláha (Filip), 10. M. Bláha (Zich), 26. M. Bláha (Turek), 28. O. Bláha (J. Altrichter), rozh. náj. Turek – 1. Pavlas (Pröschl), 18. Pröschl (Medřický, Suhrada), 22. Pavlas, 30. Suhrada (Pavlas)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Filip (IBE)
    1:0   Suhrada (IZL)
    2. série:
    2:0   Turek (IBE)
    2:1   Pröschl (IZL)
    3. série:
    2:1   J. Altrichter (IBE)
    2:1   Lašák (IZL)


    IHC Prague Rats: M. Altrichter – Bláha, Filip, Hradil, Střeštík, Hašek, Turek, Křenek, Bláha, Petrus, Zich, Procházka, J. Altrichter, Brejcha
    IHC Devils Zlín: Kořének – Vávra, Lašák, Pavlas, Medřický, Babulík, Pröschl, Suhrada, Podešva

    Rozhodčí: Novotná – Sedlák
    bahis siteleri