Nový Zéland - Brazílie 9:0 (kon.) | Velká Británie - Austrálie 1:2 (kon.)
Nizozemsko - Indie 2:1 (kon.) | Irsko - Kanada 4:2 (kon.)
Argentina - Německo 4:4 (kon.) | Španělsko - Belgie 1:3 (kon.)
konec
Velká Británie - Austrálie

1:2

(0:0, 0:0, 0:0)

Čtvrtek 11.08.2016, 01:30 • Olympic Hockey Centre, Rio de Janeiro • Olympijské hry - Pozemní hokej (muži) • Skupina A
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    59:02
    Mohlo být vyrovnáno! Před brankou Austrálie lítal jeden míček za druhým! Střelecký pokus z levé strany už dokonce našel cestu za Charterova záda, ale jeden z obránců vykopl míček z brankové čáry!
     
    57:45
    Gól Velká Británie!
    Britové zahrávali další trestný roh! Přihrávku si našel ASHLEY JACKSON, který neváhal a trefil prostor mezi nohou obránce a levou tyčí! Naděje ostrovanů stále žije!
     
    57:06
    Na druhé straně se u postranní čáry zbavil obránce Whetton a namířil si to sám na Pinnera! Australský hráč postupoval na brankáře z ostrého úhlu a střelou pod víko nechal Pinnera vyniknout!
     
    54:18
    Gól Austrálie!
    Australané nejspíše definitivně stvrzují dnešní vítězství! Britové zpackali přihrávku na polovině soupeře a Austrálie vyrazila do rychlého brejku. První střelu sice brankář Pinner vyrazil, ale na dorážku JACOBA WHETTONA už dosáhnout nemohl!
     
    52:10
    Jackson zadovkou naservíroval míček před branku Austrálie, kde se o něj strhla obrovská mela. Australané zaklekli před brankovou čárou a nepustili Brity k zakončení! Velká škoda pro ostrovní tým!
     
    49:23
    Gól Austrálie!
    Australané se konečně dočkali vedoucí branky! Po dlouhé kombinaci se míček zjevil před brankou, Beale se otočil kolem svého strážce a naservíroval míček na hůl ARANA ZALEWSKÉHO, který trefil odkrytou klec!
     
    47:07
    Další šance Austrálie na strhnutí vedení! Zalewski se z pravé strany prokličkoval před Pinnera, ale z brankové čáry už nedopravil míč před prázdnou branku, kde byl osamocený spoluhráč!
     
    44:54
    Australané už slavili vedoucí branku, které dosáhli po trestném rohu, ale rozhodčí nechali pokračovat ve hře! Podle opakovaných záběrů se míček od brankáře odrazil pouze do tyče! Tohle nebyl gól!
     
    43:52
    Do vedení mohli jít naopak Britové! Condon se z ničeho nic zjevil u pravé tyče australské branky a zakončením zády k Charterovi otřel svou střelu o boční síť!
     
    39:05
    Ockenden se krásnou otočkou zbavil svého strážce, dopravil míček před branku, kde si jej sebral Turner. Druhý jmenovaný měl spoustu času na zakončení, jenže tvrdou střelou minul horní roh britské branky!
     
    35:19
    K ohrožení britské branky došlo až o pár sekund později! Australané zahrávali další trestný roh. Střela ze středu oblouku mířila doprostřed branky, kde se na zem včas dostal brankář Pinner!
     
    32:52
    Australané rozehrávali svůj druhý trestný roh v zápase! I tentokrát dokázali ohrozit britskou branku, jenže skvělý Pinner se roztáhl na brankové čáře a vyrazil střelu po zemi!
     
    24:23
    Tady opravdu nechybělo mnoho! Britové sehráli trestný roh opravdu dobře. Zakončení na sebe po efektním přenechání spoluhráče vzal Mantell. Jeho rána se ještě otřela o jednu z noh a od ní si to míček nasměřoval vedle pravé tyče!
     
    19:11
    Také Velká Británie se dočkala trestného rohu! Zakončení si vzal na starost Jackson, jehož ránu tečoval jeden ze spoluhráčů. Od jeho hole se míček odrazil vysoko nad branku!
     
    16:53
    A právě Turner se nyní dostal do obrovské šance, když prošel až před branku a už se chystal zakončovat. Rozhodčí však australskému hráči odpískal nedovolený zákrok!
     
    14:14
    Obrovský závar před brankou Velké Británie! Australané se hnali a natahovali za poskakujícím míčkem, ale ani jeden z nich jej nedostal za obětavé obránce! Ames nakonec odpálil balónek daleko od branky!
     
    12:35
    Australané zahrávali trestný roh! Zakončení na sebe vzal kapitán Knowles, který okamžitě střílel, ale do zakončení se mu obětavě položil jeden z Britů!
     
    08:03
    Dobrá šance Austrálie! Na branku Pinnera přiletěla střela z levé strany a britský brankář musel vytasit reflexivní zákrok, kterým nasměroval míček mimo tři tyče!

    Tomáš Kubečka

    Grochal, Wright, Montes de Oca, Nel
    Sestavy
    Velká Británie:
    Pinner – Ames, Jackson, Martin, Hoare, Ward, Middleton (C), Condon, Lewers, Catlin, Fox Náhradníci: Weir, Mantell, Gleghorne, Dixon, Sloan

    Austrálie
    Charter – Dwyer, Turner, Ciriello, Dawson, Knowles (C), Whetton, Gohdes, Zalewski, Swann, Beale Náhradníci: Orchard, Ockenden, Govers, Deavin, Kavanagh
    bahis siteleri