Excelsior – Den Haag 1:2 (kon.)
konec
SBV Excelsior
1:2 (1:1)
HFC ADO Den Haag
Pátek 19.08.2016, 20:00 • Stadion Woudestein, Rotterdam • Nizozemská Eredivisie • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (21:58:49)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:8.
     
    Je dobojováno! ADO Den Haag pokračuje ve skvělém vstupu do sezóny a na hřišti Excelsioru vítězí 2:1! Do utkání přitom o mnoho lépe vstoupili domácí. Nigel Hasselbaink už v osmé minutě otevřel skóre. Den Haagu se ale ještě do přestávky podařilo vyrovnat, když se krásnou střelou k tyči prosadil Gervane Kastaneer ! Ve druhém poločasu se pokračovalo hodně opatrně. Oba týmy spíše oťukávaly obranu soupeře. Rozhodující moment přišel v 68. minutě. Hosté rozehrávali rohový kop a Tom Beugelsdijk hlavou poslal Den Haag do vedení! Domácí poté zařadili vyšší rychlostní stupeň, jenže vyrovnat už nestihli.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Do pokutového území Den Haagu zamířil i brankář Tom Muyters. Ani on se ale k zakončení neprotlačil a sudí píská konec utkání!
     
    90+3
    Hosté dokonce vybojovali rohový kop. Jeho rozehrávku pojali stylem nakrátko. Domácí obránci zakopli míč na další roh. Den Haagu se daří tahat čas.
     
    90+2
    Hosté se usídlili u rohového praporku a střídají Ludcinio Marengo nasbíral cenné vteřinky. Z následného vhazování ale jen odevzdal míč Muytersovi.
     
    90+1
    Nastavují se 4 minuty!
     
    90
    Domácí přeci jen dokázali zakončit! Do prudkého centru vložil svou nohu střídající Arghus, od nějž se míč ale odrazil daleko vedle branky.
     
    89
    Před branku Tom Muyterse létá jeden míč za druhým. Domácí gólman je rychle posílá zpět na polovinu soupeře. Excelsioru už moc času nezbývá.
     
    88
    Den Haag se prodral na polovinu soupeře a hosté dokonce vybojovali autové vhazování. Hostující celek nasbíral další vteřinky.
     
    87
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Mike Havenaar, přichází Dennis van der Heijden.
     
    86
    Hosté velmi dobře napadali domácí stopery při rozehrávce na jejich polovině. Jeden z nich si navíc přivodil drobné zranění. Hra je proto přerušena.
     
    85
    Fredy odcentroval do pokutového území, kde našel hlavičku Mattheije. Druhý jmenovaný ale z vyložené pozice hlavičkoval nad břevno!
     
    84
    Hosté znovu uzmuli domácím fotbalistům míč, jenže nyní jej poslali pouze k brankáři Excelsioru. Domácím rychle utíká čas na vyrovnání.
     
    83
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Ruben Schaken, přichází Kevin Jansen.
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Gervane Kastaneer, přichází Ludcinio Marengo.
     
    82
    Střídání v týmu SBV Excelsior: ze hřiště odchází Henrico Drost, přichází Arghus.
     
    81
    Domácí zahrávali další rohový kop. Brankáři Setkusovi sice míč vypadl, ale poté jej ihned schoval v rukavicích. Na hřišti se však strhla mela! Meissner vidí žlutou kartu!
     
    80
    Hosté se na malou chvíli podívali na polovinu Excelsioru, ale Kasteneer nezpracoval míč a Excelsior tak znovu míří do útoku.
     
    79
    Excelsior zahrával další přímý kop. Brankář Ernestas Setkus dával dobrý pozor, vyrazil z brankové čáry mezi hlavičkáře a vyboxoval míč ven ze šestnáctky.
     
    78
    Fredy upadl po kontaktu s Havenaarem. Na tribunách to jen zahučelo, ale i domácí hráč uznal, že faulován nebyl.
     
    77
    Domácí už Den Haag vůbec nepouštějí k míči a přenášejí míč ze strany na stranu. Hosté zalezli na hranici pokutového území a brání.
     
    76
    Excelsior ale dále hrozí. Fredy si obhodil obránce a vyslal ránu vnějším nártem. Jeho projektil z ostrého úhlu proletěl kolem pravé šibenice!
     
    75
    Exekuce se chopil Ryan Koolwijk. Rána domácího fotbalisty sice minula čtyřčlennou zeď, ale míč nabral velkou výšku a zamířil na tribunu za brankou.
     
    74
    Hostům se skvěle daří přerušovat útoky domácích už v zárodku. Excelsior si ale nyní vynutil přímý kop z nadějné pozice. Trybull ale za takový zákrok vidí žlutou kartu!
     
    73
    Excelsior zahrával rohový kop. Domácí poslali centr na hranici malého vápna, kam se dral Drost, jež se přes obránce soupeře neprotlačil k hlavičce.
     
    72
    Střídání v týmu SBV Excelsior: ze hřiště odchází Stanley Elbers, přichází Terell Ondaan.
     
    70
    Do konce zápasu zbývá posledních dvacet minut a Excelsior se stále nemůže dostat do tempa. Obrana Den Haagu napadá domácí rozehrávku ještě před šestnáctkou.
     
    69
    Střídání v týmu SBV Excelsior: ze hřiště odchází Nigel Hasselbaink, přichází Anouar Hadouir.
    68. Tom BEUGELSDIJK - 1:2
     
    68
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání! Den Haag zahrával další rohový kop. Centrovaný míč se snesl do mezery mezi obránci a TOMEM BEUGELSDIJKEM, jež hlavou prostřelil domácího brankáře!
     
    67
    Mike Havenaar se dral vpřed z pravé strany. Jeho postup ale ztroskotal ještě před hranicí pokutového území. Den Haag ale zůstává u míče.
     
    66
    Tom Muyters si dal hodně načas s odkopem od branky. Nakonec rozehrál na Karamiho, jež potáhl míč až k šestnáctce soupeře, kde však nestačil odcentrovat.
     
    65
    Hra je přerušena. Jeden z hostujících fotbalistů zůstává ležet na hrací ploše a je ošetřován. Podle všeho ale bude schopen v utkání pokračovat.
     
    64
    Luigi Bruins se opřel do přihrávky proti noze na hranici pokutového soupeře. Jeho projektil mířil doprostřed branky, kde stál připravený Ernestas Setkus.
     
    63
    A právě Khalid Karami zažehnal hrozící nebezpečí malou domů před dotírajícím Havenaarem. Ve druhé půli stále čekáme na větší šanci.
     
    62
    Skvělou defenzivní práci odvedl Khalid Karami. Pravý obránce domácích výskokem na polovině hřiště nedal soupeři sebemenší šanci.
     
    61
    Vzrušení na tribunách! Fredy se hnal vpřed a po kontaktu s Beudelsdijkem se poroučel k zemi. Diváci se dožadovali hvizdu, ale sudí posoudil zákrok jako čistý.
     
    60
    Ani to se však domácímu celku nepovedlo. Ryan Koolwijk si nepotykal s prvním dotekem a odevzdal balón obraně Den Haagu.
    59.
     
    59
    Excelsior zahrávala rohový kop. Domácí zkusili sehrát secvičený signál. Jejich pokus ale příliš nevyšel. Excelsior bude pokračovat vhazováním.
    58. Centr domácích do boční sítě
     
    58
    Do nadějné šance se hnal Fredy. Jeho centr z ostrého úhlu nabral opačnou faleš a rozvlnil boční síť hostující branky.
     
    57
    Den Haag se řítil do rychlého protiútoku. Stoper Henrico Drost na poslední chvíli posunul míč hlavou ke svému brankáři. Tohle mohlo být pro Excelsior kritické.
     
    56
    Rozehrávku Den Haagu dirigoval stoper Thomas Meißner. Jeho přihrávku na pravou stranu rychle zachytil soupeř. Domácí se ženou vpřed.
     
    55
    Na druhé straně mohl střílet Nigel Hasselbaink. Domácí útočník už měl napřaženo, ale pod nohy se mu obětavě položil stoper Den Haagu.
     
    54
    Na pravé straně operoval s míčem Trybull. Hostující záložník se dostal až do pokutového území Excelsioru, kde však nepřihrál přesně.
     
    53
    Domácí se po delší době dostali k míči, ale ani Excelsior se nevydal do útoku. Druhý poločas zatím nenabízí žádnou krásu.
     
    52
    Hosté zahrávali rohový kop. Centr na hranici malého vápna mířil na Beugelsdijka, od nějž se míč odrazil mimo tři tyče. Domácí budou odkopávat.
     
    51
    Den Haag je ve druhé půli aktivnějším celkem. Wilfried Kanon postupoval po levé straně, nicméně před obranou domácích obrátil hru zpět k zadákům.
     
    50
    Den Haagu se nepovedl další útok po pravé straně. Domácí obránce Khalid Karami pohlídal cestu míče do zámezí.
     
    49
    Diváci jsou ve druhém poločase jako zaražení. Na stadionu je nyní hromové ticho. Slyšet jsou i komunikace mezi hráči.
     
    47
    Hosté kombinují na vlastní polovině a vyčkávají na skulinky v obraně Excelsioru.
     
    46
    Domácí zahájili výkopem druhý poločas dnešního zápasu. Excelsior zvolil kombinaci po pravé straně, avšak Khalid Karami si netroufl na individuální postup.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Domácí vstoupilo do zápasu lépe a už v 8. minutě se zásluhou Hasselbainka dostali po rohovém kopu do vedení. Den Haag se ale poté dostal více do hry a Kastaneer se ránou zpoza šestnáctky postaral o vyrovnání! Do šaten se proto odchází za stavu 1:1!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Den Haag se ještě v poslední minutě nastavení vrhl do útoku. K odraženému míči se dostal Gervane Kastaneer, avšak jeho prudkou střelu zastavil obětavý obránce.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje 2 minuty!
     
    45
    Hostující brankář Ernestas Setkus si při zákroku po minulé akci přivodil zranění a nyní musí být ošetřován. Hra je proto přerušena!
    44. Akce domácích přerušená pro ofsajd
     
    44
    Už se zdálo, že se Fredy požene do obrovské šance, ale ve chvíli, kdy se ocitl před brankářem, zvedl hlavního rozhodčí praporek! Ofsajd!
     
    43
    José San Román si v hlavičkovém souboji na polovině hřiště pomohl vysokým vyšplháním do vzduchu. Pravý bek Den Haagu před sebe soupeře nepustil.
     
    42
    Mike Havenaar si pro balón sběhl až na polovinu hřiště. Nepotykal si však se zpracováním míče a odevzdal jej soupeři.
     
    41
    Domácí už se první poločas snaží dohrát v klidu. Excelsior kombinuje na polovině hřiště a nepouští soupeře k míči.
     
    40
    Ruben Schaken se prodral do útoku po pravé straně. Míč předal Trybullovi, jež centrem na malé vápno našel Havenaar, který ale v obrovské šanci zamířil mimo!
     
    39
    První žlutá karta je k vidění i na straně Den Haagu! Za svůj nafilmovaný pád ji uviděl Gervane Kastaneer.
     
    38
    Excelsior se domáhal odpískání rohového kopu. Hlavní rozhodčí je ale neoblomný a ukazuje pouze odkop od branky.
     
    37
    Domácí vyrazili do útoku po pravé straně. Centrovaný míč z kopačky Fredyho na hranici šestnáctky odkopl připravený Thomas Meißner.
     
    36
    Na hřišti se nám podruhé žlutí! Kevin Vermeulen dojel unikajícího protihráče a za trest si dopřál pohled na žlutou kartu.
     
    35
    Do konce prvního poločasu zbývá deset minut. Domácí se zase usadili na polovině Den Haagu, ale před branku se vůbec neprodrali.
     
    34
    Deen Haag rozehrával další přímý kop. V pokutovém území se odehrál sporný souboj, nicméně hlavní rozhodčí se rozhodl neodpískat pokutový kop.
     
    33
    Na centr od rohového praporku si nabíhal stoper Jurgen Mattheij. Domácí obránce svým zakončením trefil pouze hráče před sebou. Setkus mohl zůstat klidný.
     
    32
    Fredy se hnal do pokutového území, na jeho hranici ale narazil na připraveného obránce, který zakopl míč na rohový kop.
     
    31
    Den Haag zahrával další přímý kop. Míč proskákal pokutovým územím a brankáři Muytersovi nadělal pořádné problémy. Domácí gólman měl štěstí, že nakonec minul branku!
     
    30
    Na přetažený centr si na zadní tyči naběhl Bas Kuipers. Hlavička domácího obránce ale mířila příliš vysoko. Brankář Ernestas Setkus balón stáhl do rukavic.
     
    29
    Fredy na pravé straně krásně roztančil Meijerse. Druhý jmenovaný už se na to nemohl dívat a svého protivníka nedovoleně atakoval.
     
    28
    Fredy se uvolnil na pravé straně, rychlým krokem se zbavil obránce a prudkým centrem hledal spoluhráče před brankou. Nikdo v černém se k balónu neprodral.
     
    27
    Hostům rázem narostla křídla. Tom Trybull hledal centrem před branku rozběhnutého Havenaara. Centr byl však příliš vysoký a opustil šestnáctku.
    25. Gervane KASTANEER - 1:1
     
    25
    Den Haag právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hostující kotel se raduje! Ruben Schaken se uvolnil na polovině hřiště, vyslal spoluhráče vpřed po pravé straně. O přihrávku na hranici vápna si řekl GERVANE KASTENEER, jež z první poslal míč k pravé tyči domácí branky!
     
    24
    Ruben Schaken se na pravé straně zbavil svého strážce, poslal krásný centr na malé vápno, kam si naběhl Mike Havenaar, jehož hlavička jen o kousek minula břevno!
     
    23
    Hostům se ale standardní situace příliš nepovedla. Thomas Meißner se sice dostal k hlavičce, nicméně jeho pokus minul domácí branku.
     
    22
    Poprvé se nám žlutí! Luigi Bruins zastavil ostrým zákrokem unikajícího soupeře a za svůj zákrok uviděl žlutou kartu!
     
    21
    Právě faulovaný Edouard Duplan se chopil rozehrávky přímého kopu. Jeho centr ale hned na hranici pokutového území odvrátil Henrico Drost.
     
    20
    Hosté dostali k dispozici rozehrávku přímého kopu. Na pravé straně se uvolnil Edouard Duplan, který si pokryl míč a nechal se faulovat.
     
    19
    Ernestas Setkus hledal výkopem na pravou stranu rozběhnutého spoluhráče. Jeho přihrávka ale byla hodně nepřesná a míč končí u soupeře.
     
    18
    José San Román se vydal podpořit ofenzivu po pravé straně. Jeho centr na hranici pokutového území si ve vzduchu pohlídali domácí stopeři.
     
    17
    Hostům se ale jeho exekuce nepovedla. Vysoká přihrávka neoslovila nikoho ve žlutém. Míč znovu propadl až ke stoperovi Drostovi.
     
    16
    Jejich tlak ale zbytečným útočným faulem zhatil Kevin Vermeulen. Hosté budou moci rozehrávat přímý kop.
     
    15
    Excelsior stále zůstává u míče. Domácí kombinují na vlastní polovině. Rozehrávku si na paškál vzal Henrico Drost.
     
    14
    Domácí se usídlili na polovině Den Haagu. Jejich rozehrávka ale neprošla skrz záložní řadu zelených. Excelsior zůstává u míče.
     
    13
    Po pravé straně se vpřed hnal Ruben Schaken. Z brankové čáry se pokoušel odcentrovat, ale přes domácí obránce neprodral míč před branku.
     
    12
    Luigi Bruins si řekl o přihrávku do středu hřiště, posunul si míč na levačku, ale zakončit už nedokázal. Pod nohy se mu totiž položil obránce.
     
    11
    Nigel Hasselbaink se hnal vpřed za míčem do pokutového území. Po kontaktu s jedním z obránců se poroučel k zemi, avšak rozhodčí penaltu nepíská.
     
    10
    Den Haag se tlačí vpřed. Přihrávku vpřed podél levé postranní čáry zakopl do autu domácí obránce Wilfried Kanon.
     
    9
    Hosté okamžitě spěchali vpřed s rychlou odpovědí. Přihrávka středem hřiště ale nenašla nikoho v zeleném dresu a prosvištěla až k brankáři.
    8. Nigel HASSELBAINK - 1:0
     
    8
    Excelsior právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Excelsior zahrával rohový kop. V pokutovém území se do zakončení protlačil NIGEL HASSELBAINK, který hlavou z velké blízkosti překonal hostujícího brankáře!
     
    7
    Excelsior je v úvodu utkání častěji u míče. Domácí si vyměnili balón na vlastní polovině a okamžitě vyrazili vpřed.
     
    6
    Domácí se protlačili k prvnímu zakončení. Stanley Elbers si navedl míč z levé strany na střed hřiště, avšak rána mu nesedla a ohrozila jen rohový praporek.
     
    5
    Domácí stopeři pohlídali dlouhý nákop před pokutové území. Stoper Henrico Drost odstavil soupeře tělem a nechal míč brankáři.
     
    4
    Poprvé do útoku se podívali i domácí fotbalisté. Z pravé strany centroval Ryan Koolwijk, jehož centr obrana Den Haagu srazila na aut.
     
    3
    Hosté neohrozili domácí branku ani od rohového praporku. Stoper Tom Beugelsdijk se dostal k hlavičce, jenže minul branku.
     
    2
    Hosté zahrávali první standardní situaci. Centrovaný míč však obrana Utrechtu na rohový kop.
     
    1
    Domácí obstarali výkop do dnešního zápasu. Před branku Excelsioru ihned přilétl centr, který brankář schoval v rukavicích.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    SBV Excelsior: Muyters – Karami, H. Drost, Mattheij, Kuipers – Koolwijk, Vermeulen, Bruins – Fredy, Hasselbaink, Elbers.
    Náhradníci: Kurto, Havekotte – Arghus, Massop, Owusu, Hadouir, Ondaan, Badjeck, Haspolat.

    HFC ADO Den Haag: Setkus – San Román, Meißner, Beugelsdijk, Kanon – Trybull, Duplan, Meijers – Schaken, Havenaar, Kastaneer.
    Náhradníci: Zwinkels, de Boer – El Mahdioui, Jansen, Marengo, D. Bakker, van der Heijden, Ebuehi.

    Rozhodčí: Nijhuis – van de Ven, Schaap.
     
    Vzájemné zápasy v minulé sezóně

    14.2.2016 Excelsior – Den Haag 2:4
    27.9.2015 Den Haag – Excelsior 3:3
     
    SBV Excelsior

    Excelsior je na tom podobně jako jeho dnešní soupeř. Po dvou kolech drží třetí příčku. V prvním utkání Excelsior vyplenil Twente, kde zvítězil 2:1! V minulém kole si v domácí premiéře poradil 2:0 s Groningenem. Také dnešní domácí celek má ve svých řadách dvougólového střelce. Je jím Vermeulen.
     
    HFC ADO Den Haag

    Ado Den Haag drží po dvou odehraných zápasech druhou příčku se ziskem šesti bodů. V úvodním ligovém vystoupení porazilo doma G. A. Eagles 3:0! V minulém kole se postaralo o překvapení, když na půdě Vittesse Arnhem urvalo výhru 2:1! Tahouny jsou zatím střelci Havenaar a Kastaneer, kteří vsítili už dvě branky!
     
    Dobrý večer všem fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z nizozemské Eredivisie. Ta má na programu své třetí kolo a dnes nám nabídne souboj dvou doposud stoprocentních celků. SBV Excelsior bude od 20 hodin hostit HFC ADO Den Haag!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 8. Hasselbaink – 25. Kastaneer, 68. Beugelsdijk

    Karty:   22. Bruins (EXC), 36. Vermeulen (EXC) – 39. Kastaneer (HAA), 74. Trybull (HAA), 81. Meißner (HAA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:8.
    SBV Excelsior: Muyters – Karami, H. Drost (82. Arghus), Mattheij, Kuipers – Koolwijk (C), Vermeulen, Bruins – Fredy, Hasselbaink (69. Hadouir), Elbers (72. Ondaan).
    Náhradníci: Kurto, Havekotte – Arghus, Massop, Owusu, Hadouir, Ondaan, Badjeck, Haspolat.

    HFC ADO Den Haag: Setkus – San Román, Meißner, Beugelsdijk, Kanon – Trybull, Duplan, Meijers (C) – Schaken (83. Jansen), Havenaar (87. van der Heijden), Kastaneer (83. Marengo).
    Náhradníci: Zwinkels, de Boer – El Mahdioui, Jansen, Marengo, D. Bakker, van der Heijden, Ebuehi.

    Rozhodčí: Nijhuis – van de Ven, Schaap
    bahis siteleri