Jihlava – N.Novgorod 0:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:6 (0:0, 0:4, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 19.08.2016, 16:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Dukla Cup
Partner:
     
    S konstatováním, že Torpedo Nižnij Novgorod vyhrálo svůj poslední zápas na Dukla Cupu před 1106 diváky proti domácímu týmu 6:0 a bere tak výhru v celém turnaji, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (19:11:00)
     
    CELKOVÝM VÍTĚZEM DUKLA CUPU 2016 SE STÁVÁ HK TORPEDO NIŽNIJ NOVGOROD.
     
    Ve třetí části přidal Novgorod ještě další dvě branky, když se z bezprostřední blízkosti branky prosadili Jevgenij Gračjov po odrazu puku od zadního mantinelu a týž hráč, jehož nechali hráči Dukly sami před brankou a druhou dorážkou se již radoval. Zaujala také pěstní bitka mezi Vlastimilem Bilčíkem a Daniilem Žarkovem, jenž skončila nerozhodně.
     
    Konec zápasu.
     
    58:59
    Novgorod bezpečně brání pro svého gólmana Nikolaje Molkova čisté konto. Hraje se více ve středním pásmu nebo před brankou Škarka.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:45
    Nyní se navíc musí mít na pozoru Škarek, kotouč má za jeho brankou starý lišák Frolov.
     
    56:23
    Utkání se pomalu dohrává, Jihlava by chtěla dát alespoň čestný gól, ale to se jí zatím nedaří.
     
    55:49
    Novgorod hraje v plném počtu.
     
    55:38
    David Kajínek napřáhl od modré a puk skončil v síti. Ovšem v té za brankou, kam se odrazil od zadního mantinelu.
     
    55:10
    Hosté se poměrně snadno dostali ven z obranného pásma a vyvážejí touš na druhou stranu.
     
    54:45
    Jihlava nyní drží puk při přesilovce před brankou soupeře, posléze o něj bojuje v pravém rohu.
     
    53:49
    Tak Vlastimil Bilčík ukázal, že se nezalekne ani soupeře z KHL. S Daniilem Žarkovem si to rozdal na férovku, ale ani jeden z hráčů neměl navrch a jejich bitka tak skončila nerozhodně. Domácí bek dostává 2+2 minuty za hrubost, stejně tak jako Daniil Žarkov, jenž vyfasoval ještě o dvě minuty navíc za seknutí.

    Na vyloučení: 7-11.
     
    52:59
    Proti další ráně v podání Tomáše Kalába, tentokrát z levého kruhu, stihl Molkov zasáhnout a vyrazit puk, ačkoliv se na teč natahovaly dvě jihlavské hokejky.
     
    52:12
    Čestný úspěch byl skutečně blízko. Filip Seman věděl, že v situaci jeden na jednoho nemá dostatečnou rychlost, proto z pravého kruhu napřáhl a orazítkoval břevno Molkovovy branky.
     
    51:35
    Znovu přišel obrovský závar před brankou Škarka. Ten se roztahoval ve svém brankovišti, co to šlo, navíc prostor za jeho betony ještě jistil hokejkou Filip Dundáček.
     
    50:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým podruhé na Dukla Cupu prohrává 0:6, navíc nyní je do konce ještě devět a půl minuty. Nehlídaní JEVGENIJ GRAČJOV mohl před brankou dvakrát doklepnout puk po zadovce Kirilla Urakova. Pětice domácích hráčů zaspala. Asistence: Kirill Urakov.
     
    50:04
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    49:22
    Úspěšný zákrok si Jakub Škarek připsal i proti střele zkušeného a NHL otřískaného Alexandera Frolova z prostoru mezi kruhy.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 29. Semin, 34. Ashton (Žarkov, Mozer), 37. Bogoslovskij (Verjajev, Žarkov), 39. Potapov (Osipov), 45. Gračjov (Potapov), 51. Gračjov (Urakov)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Svoboda) – Říha, Bilčík, Dobrovolný (C), Půža, Dundáček, Grebenyuk, Kaláb (A), Kajínek – Diviš, Stoklasa, Jergl – Březina, Síkela, Kondratěv – Anděl, Jícha, Seman – Skořepa, Čachotský, Důras (A). Trenér: Petr Vlk
    Torpedo Nižnij Novgorod: Molkov (Proskurkajov) – Aljajev, Potapov (C), Osipov, Makarov, Lofquist, Višněvskij (A), Jegoršev – Ashton, Mozer, Žerděv – Bogoslovskij, Iljin, Žarkov – Daugavinš (A), Semin, Frolov – Kuljomin, Urakov, Verjajev – Gračjov. Trenér: Peteris Skudra

    Rozhodčí: Jeřábek, Ondráček – Guth, Kuřítko

    Diváci: 1106
    bahis siteleri