Rakousko – Česko 2:9 (kon.)
konec
Rakousko
2:9 (0:2, 0:4, 2:3)
Česko
Sobota 20.08.2016, 17:30 • Red Bull Akademie, Salcburk • Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Jonas Kail (AUT) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    58:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je ta správná odpověď, devátý zářez na české pažbě je tady! Stihne česká reprezentace završil desítku? Dalším úspěšným střelcem se stává dnes velmi dobře hrající MATĚJ TOMAN! Asistence: Marcel Čížek, Daniel Poizl.
     
    56:11
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku využili a podruhé v zápasu se radují! Po Julianu Payrovi doputoval kotouč na hůl BENJAMINA BAUMGARTNERA, který už si věděl rady a prostřelil brankáře Novotného! Asistence: Julian Payr, David Maier.
     
    55:12
    Rakušané ještě mohou s výsledkem něco udělat, sudí poslali na trestnou lavici Jana Klodnera (CZE) za hrubost.
     
    51:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi hrají dál ve velké pohodě a ze soupeře si i nadále dělají trhací kalendář! ONDŘEJ PŠENIČKA dosud zaznamenal v utkání dvě asistence a teď si užil i gólovou euforii! Asistence: Jonáš Peterek, David Homola.
     
    48:17
    Menší komplikace pro české barvy, sudí potrestali dvěma minutami za zdržování hry Davida Homolu (CZE).
     
    46:32
    Rakousko si zahraje další hru v početní převaze. Hákováním si pomohl za hranicí pravidel Filip Koffer (CZE).
     
    44:29
    Marcel Mayr (AUT) – 2 minuty – podražení.
     
    42:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže Češi nechtějí přijít o šestigólové vedení a rychle si ho berou zpět! Své první dnešní branky se dočkal i DAVID VITOUCH! Asistence: Ondřej Pšenička, Jan Klodner.
     
    40:49
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Brankář Novotný dnes nulu nevychytá, Rakousko ho totiž dnes poprvé překonalo! Z dobré práce Benjamina Lanzingera a Benjamina Baumgartnera těžil DAVID MAIER, který si sešteloval dobře mířidla! Asistence: Benjamin Baumgartner, Benjamin Lanzinger.
     
    39:48
    Těsně před druhou sirénou ještě obdržel dvouminutový trest za nesportovní chování Tomáš Zeman (CZE).
     
    37:15
    Jonáš Peterek (CZE) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    32:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čepice na led, je tady hattrick, který znamená "kanára"! Při hře 4 na 4 přebral po Martinu Hugovi Hašovi kotouč MICHAL TEPLÝ a tento obávaný kanonýr znovu ukázal, jak šikovné má ruce! Asistence: Martin Hugo Haš.
     
    31:01
    Bude se hrát 4 na 4. Felix Müller (AUT) je potrestán za hrubost, český kapitán Filip Přikryl (CZE) za sekání.
     
    30:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže domácím to není nic platné, pětka je na světě a my jsme za to samozřejmě moc rádi! Osvědčenou spolupráci s Matějem Tomanem znovu oprášil MICHAL TEPLÝ, který se už dnes trefil podruhé a na turnaji je to celkově jeho čtvrtý gól! Asistence: Matěj Toman.
     
    28:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně, český brankostroj jede dál na plné obrátky a je z toho už komfortní vedení 4:0! Tentokrát se zapsal do střelecké listiny TOMÁŠ ZEMAN! Asistence: David Vitouch, Ondřej Pšenička.
     
    27:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už budou mít Rakušané opravdu hodně těžké, Češi totiž slaví zisk třígólového náskoku! Po Matěji Tomanovi, který už si připsal druhou asistenci, se ujal kotouče RADEK KUČEŘÍK a jeho střela se zastavila až v síti! Asistence: Matěj Toman.
     
    20:40
    Domácí mají dobrou šanci ke vstřelení své první branky, na trestnou lavici byl vykázán ke dvěma minutám za podražení Matěj Toman (CZE).
     
    17:32
    Trestné lavice se dál plní bleskovou rychlostí. Ke dvěma minutám míří "do chládku" i David Maier (AUT) za vražení na hrazení.
     
    17:11
    S vyloučeními se nám teď doslova roztrhl pytel. Dvouminutový trest za hákování vyfasoval Adam Raška (CZE).
     
    17:00
    Bude se hrát 4 na 4. Ve stejném čase usedají na trestnou lavici Peter Sivec (AUT) za hákování a Filip Přikryl (CZE) za držení hole.
     
    12:44
    A z českého pohledu to může být ještě o poznání veselejší, výběru trenéra Jaroslava Nedvěda se nabídla další přesilovka po faulu Felixe Müllera (AUT), který držel protihráče.
     
    11:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělá práce, Češi utekli soupeři do dvougólového trháku! Při přesilové hře putoval kotouč po ose Matěj Toman – Marcel Čížek – MICHAL TEPLÝ, přičemž posledně jmenovaný hráč Havlíčkova Brodu propálil gólmana Mochera a vstřelil už svou třetí branku na turnaji! Asistence: Marcel Čížek, Matěj Toman.
     
    11:21
    Česká republika může navýšit svůj náskok. Rozhodčí vyloučili na 2 minuty za sekání Armina Preisera (AUT).
     
    02:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bravo, tak takový začátek zápasu jsme si přesně představovali, Češi se ujímají rychlého vedení! Při hře 4 na 4 se na ledě objevilo více volného prostoru, čehož dokonale využil k otevření gólového účtu zápasu MARCEL ČÍŽEK! Bez asistence.
     
    02:07
    Přesilovka Rakouska měla doslova jepičí život, poměr sil na hrací ploše se vyrovná a bude se hrát 4 na 4. Ke dvěma minutám usedá na lavici hanby Benjamin Baumgartner (AUT) za držení protihráče.
     
    01:43
    Prvním vyloučeným hráčem zápasu se stal Filip Koffer (CZE). Domácí se mohou ujmout vedení.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 41. Maier (Baumgartner, Lanzinger), 57. Baumgartner (Payr, Maier) – 3. Čížek, 12. Teplý (Čížek, Toman), 28. Kučeřík (Toman), 29. Zeman (Vitouch, Pšenička), 31. Teplý (Toman), 33. Teplý (Haš), 43. Vitouch (Pšenička, Klodner), 52. Pšenička (Peterek, Homola), 59. Toman (Čížek, Poizl)


    Rakousko: Mocher (Schmidt) – Payr "C", Maier, Rauter, Sivec, Piff, Peskoller, Kail, Rattensberger – Lanzinger, Baumgartner "A", Steiner, Wohlfahrt "A", Neubauer, Brunner, Kleiss, Mayr, Preiser, Pirker, Müller, Ploner
    Česko: Novotný (Pařík) – Homola "A", Haš, Kučeřík, Klikorka, Mlčák, Poizl, Matěcha, Klodner – Teplý, Čížek, "A", Toman, Lang, Přikryl "C", Poppel, Raška, Peterek, Koffer, Zeman, Vitouch, Pšenička

    Rozhodčí: Andreas Supper – Alexander Oberhuber, Jan Gerner
    bahis siteleri