Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 1:7 (kon.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
Toljatti – HC Slovan 5:2 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Nižněkamsk 1:2 (2:3 po s.n.)
N.Novgorod – Riga 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – Ufa 7:1 (kon.)
Soči – Jokerit 3:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 25.08.2016, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Další šance Traktoru na snížení! Ilja Zinovjev obdržel pas na levou stranu a zápěstím dobře vystřelil, zamířil ale jen do brankáře Viktora Fastha, kterého od čistého konta dělí už jen necelá minutka a půl.
     
    50:15
    Greg Scott (MOS) se provinil útočným faulem, když hokejkou sekl do helmy brankáře Pavla Francouze. Dostává tedy dvě trestné minuty.
     
    48:42
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Andronov – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexej Petrov – 2 min., hrubost).
     
    48:42
    Výborně Viktor Fasth! V další nadějné šanci na snížení na rozdíl dvou branek byl znovu Jakuceňa, ale na švédském brankáři si zatím hosté lámou zuby.
     
    44:46
    Ajaj, tak tohle je hodně špatná zpráva. Michal Řepík v bolestech míří do kabiny, utkání tak nedohraje. Přejme si, aby český útočník byl brzy v pohodě!
     
    44:46
    Hosté se mohli dočkat své první branky! Zničehonic si od mantinelu do dobré pozice vybruslil Maxim Jakuceňa, na konci celé akce byl ale zákrok Viktora Fastha. Švédský gólman bojuje o čisté konto.
     
    41:07
    Vasilij Děmčenko to již neunesl a opouští brankoviště, do nějž se chystá Pavel Francouz! Jak si povede český brankář?
    41:07 Stéphane DA COSTA - 3:0
     
    41:07
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Wow, tak tohle byla nechytatelná rána! Přesilová hra je bleskurychle využita a postaral se o to francouzský útočník STÉPHANE DA COSTA. Ten se vřítil do útočného pásma po levém křídle a nekompromisní ranou zápěstím nedal Děmčenkovi šanci zasáhnout, 3:0! Asistence: Bogdan Kiselevič a Alexandr Popov.
     
    40:49
    Vladimir Žarkov byl zasažen Kirillem Kolcovem (CLJ) holí do obličeje. Uvidíme tak další početní výhodu CSKA.
     
    34:06
    Alexej Petrov (CLJ) to přehnal s protesty a dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
    34:06 Igor OŽIGANOV - 2:0
     
    34:06
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná početní výhoda přinesla domácím kýžené ovoce! Obránce IGOR OŽIGANOV byl častým adresátem přihrávek na levé straně. Svůj první pokus mezi tři tyče nedostal, ten druhý však již ano. Na dělovou ránu po pasu od Denise Denisova neměl hostující brankář nárok. Moskevský tým vede 2:0! Asistence: Denis Denisov a Ivan Tělegin.
     
    33:26
    Domácí budou hrát v pěti proti třem! Arťom Peňkovskij (CLJ) dostává dvě minuty za podražení. Dobrá šance pro CSKA Moskva.
     
    32:17
    Čeká nás přesilovka domácího celku. Jurij Petrov (CLJ) inkasuje dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    29:46
    A mohlo to být o dva góly! V oslabení dopředu vyrazil Ivan Tělegin, který se kličkou zbavil obránce. Situaci vylepšil výbornou přihrávkou na Jana Muršaka, jehož bekhend ale skončil těsně vedle brány Vasilije Děmčenka.
     
    29:16
    Dobrá příležitost pro domácí zůstala nevyužita, pak ale došlo ze strany CSKA i k faulu. Igora Mirnova držel za hůl Kirill Petrov (MOS), který tak dostává dvě minuty.
    27:15 Jan MURŠAK - 1:0
     
    27:15
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita a máme tu úvodní branku dnešního zápasu, 1:0 pro CSKA! Greg Scott dobře clonil před gólmanem Děmčenkem, jenž tak moc dobře neviděl střelu JANA MURŠAKA. No a právě ta nakonec skončila za jeho zády! Asistence: Igor Ožiganov a Denis Denisov.
     
    26:08
    Český útočník Michal Řepík (CLJ) je nakonec za podražení vyloučen, jednalo se ale o druhý zákrok, který takto spáchal v krátkém sledu.
     
    17:55
    Černikov se před brankou snažil dostat k puku, byl ale faulovaný. Traktor si zahraje první přesilovou hru, vyloučen je Michail Naumenkov (MOS) za sekání.
     
    13:18
    Tak pozor, tohle byla obrovská šance Čeljabinsku! Po nepřesném pasu Tělegina na Osnovina vyrazili hosté do přečíslení dva na jednoho. Igor Mirnov vybídl ke střele Alexandra Šarova, jehož ale dokázal vychytat výborně se přesouvající Viktor Fasth!
     
    12:01
    Před svatyní gólmana Traktoru zůstal zcela opomenutý Jan Muršak! Hosté ale měli velké štěstí, že si slovinský útočník nedokázal zpracovat puk včas.
     
    07:57
    Druhá přesilová hra pro CSKA Moskva. Hákováním se provinil kapitán hostí Alexandr Šinin (CLJ).
     
    07:36
    No, málem jsem to zakřikl! Do své druhé velké šance se probojoval Ivan Tělegin, který unikal jeden na jednoho proti bránícímu Klimontovovi. Toho nakonec využil ke clonění brankář Děmčenkovi, jenž však přeci jen kotouč vyrazil do ochranné sítě!
     
    04:45
    A uvidíme první přesilovou hru v dnešním utkání. Za držení hole je vyloučen Arťom Borodkin (CLJ).
     
    03:10
    Tak tohle byla dobrá šance pro reprezentačního útočníka Ivana Tělegina! Po obtočení okolo se brány se musel Vasilij Děmčenko hodně natahovat, aby puk vyrazil do bezpečí. Konkurent Pavla Francouze to ale zvládl na výbornou.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 28. Muršak (Ožiganov, Denisov), 35. Ožiganov (Denisov, Tělegin), 42. Da Costa (Kiselevič, Popov)


    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Denisov (C), Ožiganov, Kiselevič, Pivcakin, Alexejev, Blažievskij, Naumenkov – Muršak, Scott, Tělegin – Žarkov, Andronov, Enlund – K. Petrov, Popov, Da Costa – Kuzmenko, Stoljarov, Osnovin – Kaštanov.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (od 42. Francouz) – Borodkin, Bělov, Žuldikov, Kolcov, Šinin (C), Klimontov, A. Petrov – Kručinin, Szczechura, Jakuceňa – Šarov, Pestunov, Mirnov – Birner, Peňkovskij, Řepík – Černikov, J. Petrov, Zinovjev – Šolochov.

    Rozhodčí: Ansons, Naumov – Palej, Šichanov.
    bahis siteleri