Havlíčkův Brod – Tábor 3:1 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 5:8 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HC Tábor
Středa 07.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    48:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná individuální akce, jež by mohla být ihned zanesena do hokejových učebnic! U hrazení vybojoval kotouč TOMÁŠ CHLUBNA, okamžitě rozkmital své rychlé nohy, protáhl se po levém křídle až k bráně a z mírného úhlu propálil gólmana Klestila, čímž odstartoval světelnou show v kotli domácích fanoušků! Asistence: Miroslav Duben.
     
    19:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak to je velká nepříjemnost pro domácí barvy, které sice dlouho soupeře k ničemu nepustily, ale nakonec pouhou sekundu před první sirénou inkasují! Brankář Panec sice vyrazil ránu z levé strany, ale jen k DAVIDU BLAŽKOVI, jenž stál přesně tam, kde měl být, a zblízka pohodlně zametl puk do zcela odkryté brány!
     
    16:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Na ledě se objevilo při hře 4 na 4 více volného prostoru pro střelbu a zakončení, což nakonec pomohlo domácím hokejistům, kteří se dostávají do dvougólového trháku! Soubor z Kotliny se znovu hodně důrazně tlačil k dorážkám kolem táborského brankoviště a z velkého úhlu doslova došťouchal puk za brankovou čáru LUKÁŠ ENDÁL! Bez asistence.
     
    01:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny vyhrál vhazování a krátce po něm jde do vedení! David Kozlík posunul kotouč na PETRA KUCHTU, jenž se mezi kruhy rychle zorientoval a vypustil prudkou ránu, jež zapadla za záda překvapeného gólmana Klestila! Asistence: David Kozlík.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Kuchta (Kozlík), 17. Endál, 49. Chlubna (Duben) – 20. Blažek


    BK Havlíčkův Brod: Panec (Č. Novák) – T. Semrád, Kulhánek, Duben, Vala, Bušek, Lacina, M. Semrád – Přidal, Třetina "C", Endál – Voříšek, Michálek, Chlubna – Kuchta, Kozlík, Beneš – Ludvík, Cejpek, Navrátil
    HC Tábor: Klestil (D. Novák) – Havran, Hlaveš, Kanov "A", Tesař, Dvořák, Košař, Liška – Kellner, Kýhos, Vaniš – Březina, Matušík "C", Seidl – Blažek, Krätzer, Pechánek – Dudák

    Rozhodčí: Jan Doležal, Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Petr Křivohlavý

    Diváci: 308
    bahis siteleri