Havlíčkův Brod – Tábor 3:1 (kon.) | Žďár n/S – Pelhřimov 5:8 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HC Tábor
Středa 07.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:55
    Hra je přerušena pro další bitku. Lukáš Endál (HBR) a David Kellner (TAB) se do sebe pustili a vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost.
     
    55:35
    Jan Kanov (TAB) obdržel trest na 2 minuty za sekání, přesilovka pro domácí.
     
    53:00
    Bruslaři budou čelit dalšímu oslabení, jeden z hráčů se dopustil hrubosti (HBR).
     
    48:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná individuální akce, jež by mohla být ihned zanesena do hokejových učebnic! U hrazení vybojoval kotouč TOMÁŠ CHLUBNA, okamžitě rozkmital své rychlé nohy, protáhl se po levém křídle až k bráně a z mírného úhlu propálil gólmana Klestila, čímž odstartoval světelnou show v kotli domácích fanoušků! Asistence: Miroslav Duben.
     
    45:42
    Ondřej Liška (TAB) se dopustil faulu kolenem a usedá ke dvěma minutám na lavici hanby.
     
    41:53
    Největší šance Tábora v zápasu, ale vyrovnání se nekoná! Radek Pechánek si srovnal puk mezi kruhy na hůl a tvrdou ranou zacinkal na tyčku Pancovy klece!
     
    39:35
    Miroslav Duben vlétl do hry ze střídačky a dostal na straně dobrou nahrávku. Parádně se zbavil zasekávačkou svého strážce, při přečíslení 2 na 1 nahrál před bránu Tomáši Chlubnovi a ten z první nastřelil gólmana Klestila!
     
    37:27
    Miroslav Duben (HBR) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    34:37
    Havlíčkův Brod opět vybojoval postavení v útočném pásmu a protlačil se ke střele. Petr Kuchta, pokud se nepletu, vypálil z mezikruží, ale netrefil zařízení!
     
    34:05
    Miroslav Duben se vydal na útočný výlet a nebyl daleko k tomu, aby skóroval! Jeho prudkou ránu z kruhu vyrazil brankář Klestil ramenem!
     
    30:31
    Vladimír Kýhos se probíjel za obranu Havlíčkova Brodu a byl hákován Davidem Valou (HBR). Brankář Panec jeho střelu zmařil. Oslabení Bruslařů.
     
    26:00
    Za podražení vyfasoval od sudích dvouminutový trest jeden z hráčů hostů (TAB).
     
    23:35
    Bruslaři teď pořádně zahrozili! Lukáš Endál z pravého křídla těsně minul protější tyčku, Luboš Voříšek zblízka trefil gólmana Klestila a Tomáš Semrád od modré čáry protáhl Klestilovu lapačku!
     
    22:59
    Přesilovka 4 na 3 pro Bruslaře. Ondřej Liška (TAB) se dopustil faulu loktem a za vzteklé praštění dvířky od trestné lavice si vykoledoval osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    22:38
    Tomáš Cejpek (HBR) a David Kellner (TAB) jsou potrestáni na 2 minuty za hrubost.
     
    19:59
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak to je velká nepříjemnost pro domácí barvy, které sice dlouho soupeře k ničemu nepustily, ale nakonec pouhou sekundu před první sirénou inkasují! Brankář Panec sice vyrazil ránu z levé strany, ale jen k DAVIDU BLAŽKOVI, jenž stál přesně tam, kde měl být, a zblízka pohodlně zametl puk do zcela odkryté brány!
     
    17:53
    David Vala (HBR) se sice hodně zlobí, ale není mu to nic platné. Je potrestán dvěma minutami za krosček, jímž si pomohl v rohu brodského pásma.
     
    16:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Na ledě se objevilo při hře 4 na 4 více volného prostoru pro střelbu a zakončení, což nakonec pomohlo domácím hokejistům, kteří se dostávají do dvougólového trháku! Soubor z Kotliny se znovu hodně důrazně tlačil k dorážkám kolem táborského brankoviště a z velkého úhlu doslova došťouchal puk za brankovou čáru LUKÁŠ ENDÁL! Bez asistence.
     
    16:08
    Tábor byl kompletní, ale znovu se bude vylučovat. Po přerušení hry se do sebe v menší strkanici pustili Tomáš Ludvík (HBR) a Ondřej Liška (TAB). Oba jsou vyloučeni za hrubost, hraje se 4 na 4.
     
    15:09
    To byla šance hostů jako hrom, v oslabení mohli Jihočeši vyrovnat! Radek Seidl našel před bránou kapitána Jakuba Matušíka, ale ten byl dřív, než stihl vystřelit, zablokován protihráči.Puk pak přikryl pod lapačku gólman Panec!
     
    14:30
    Havlíčkův Brod má velký tlak a soupeřovu bránu nebezpečně ostřeluje. Tomáš Semrád vyprášil betony gólmana Klestila a Lukáš Endál z dorážky neuspěl!
     
    14:08
    Marek Vaniš (TAB) usedl na trestnou lavici k trestu na 2 minuty.
     
    12:59
    Patrik Přidal pláchl soupeřově obraně, natlačil se až před bránu a ranou po ledě vyprášil pravý beton brankáře Klestila, který zachránil svůj tým!
     
    10:32
    Tomáš Semrád (HBR) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    09:53
    Brankář Klestil se teď vyznamenal, když zmařil několik nebezpečných dorážek zblízka! Havlíčkův Brod byl před brankovištěm hodně důrazný a málem se mu to vyplatilo!
     
    08:45
    David Košař mohl vyrovnat, když před ním po odrazu kotouče od zadního mantinelu, který byl pro brankáře Pance překvapivý, chvíli zůstala volná brána. Netrefil se však!
     
    06:16
    Tomáš Pechánek (TAB) obdržel trest na 2 minuty a hosty čeká oslabení.
     
    01:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny vyhrál vhazování a krátce po něm jde do vedení! David Kozlík posunul kotouč na PETRA KUCHTU, jenž se mezi kruhy rychle zorientoval a vypustil prudkou ránu, jež zapadla za záda překvapeného gólmana Klestila! Asistence: David Kozlík.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Kuchta (Kozlík), 17. Endál, 49. Chlubna (Duben) – 20. Blažek


    BK Havlíčkův Brod: Panec (Č. Novák) – T. Semrád, Kulhánek, Duben, Vala, Bušek, Lacina, M. Semrád – Přidal, Třetina "C", Endál – Voříšek, Michálek, Chlubna – Kuchta, Kozlík, Beneš – Ludvík, Cejpek, Navrátil
    HC Tábor: Klestil (D. Novák) – Havran, Hlaveš, Kanov "A", Tesař, Dvořák, Košař, Liška – Kellner, Kýhos, Vaniš – Březina, Matušík "C", Seidl – Blažek, Krätzer, Pechánek – Dudák

    Rozhodčí: Jan Doležal, Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Petr Křivohlavý

    Diváci: 308
    bahis siteleri