Kometa Brno – Mountfield HK 3:4 (3:4 po s.n.) | Jihlava – Žďár n/S 2:3 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 1:4 (kon.)
PZ Kladno – HC Litvínov 3:9 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:4 (kon.) | Pardubice – Tábor 8:2 (kon.)
Havířov – Zlín 3:1 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 2:7 (kon.) | Slavia – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
Letňany – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Kladno – Kobra 9:3 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 18.09.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    59:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    6,7 vteřiny před koncem zápasu ještě Dukla dramatizuje zápas, když snižuje na 2:3, ale zdá se, že na body to již stačit nebude. Na vyrovnání mají domácí času jen pramálo. Možná že Adam Růžička nyní již situaci trošku podcenil, když propustil za svá záda nápřah TOMÁŠE PIGLA prakticky od modré. Asistence: Valentýn Smolko.
     
    53:26
    Žďár právě vstřelil branku!
    Nejenže šetří, ale opět si berou vedení o dvě branky zpět. A zdá se, že tentokrát už je asi rozhodnuto. Po přihrávce Jindry se z bezprostřední blízkosti trefuje JIŘÍ HROMÁDKA a spouští tak obrovskou radost žďárské pětice na ledě. Asistence: Matěj Jindra, Filip Boštík.
     
    51:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dratamtizace zápasu je na světě a nyní již Adam Růžička neměl šanci zasáhnout. TOMÁŠ CHLUBNA získal po špatné rozehrávce hostí kotouč a rázem jel sám na brankáře. Naznačil, že půjde doleva, ale vzápětí bleskově změnil směr na druhou stranu, čímž gólmana dokonale oklamal a zakončil do volné části branky. Bez asistence.
     
    29:39
    Žďár právě vstřelil branku!
    S tímto gólem nemohl dělat Ondřej Chaloupek zhola nic. Střelu Černohorského z pravé strany ještě stihl vyrazit, ale protože byl před brankou zcela volný JIŘÍ PUCZEK, proti jeho dorážce již byl domácí strážce svatyně bezmocný. Tím spíš, že puk šel do horní části branky. Asistence: Jakub Černohorský.
     
    23:37
    Žďár právě vstřelil branku!
    Co cenné vteřinky, nyní se dokonce ve vlastním oslabení prosazují. JAROMÍR PYTLÍK se kousek před modrou ujal kotouče, najel si na pravý kruh a nad rameno Chaloupka se trefil přesně do jeho pravé šibenice. Hosté tak otevírají gólový účet zápasu a gólman Dukly inkasuje po více jak sto minutách hry. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 52. Chubna, 60. Pigl (Smolko) – 24. Pytlík, 30. Puczek (Černohorský), 54. Hromádka (Jindra, Boštík)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Winkler, Smolko, Sapík, P. Brož – V. Brož, Najman, Pigl – Chlubna, Juda, Krajíček – Svoboda, P. Čermák, Zadražil – Mihulka, Chvátal. Trenér: Petr Svoboda
    SKLH Žďár nad Sázavou: Růžička (Nedvěd) – Klodner, Poizl, Černohorský, Matějka, J. Čermák, Pachl, Tomín – Primožič, Pytlík, Puczek – Jindra, Boštík, Trejbal – Malenovský, Hromádka, Tomek – Štola. Trenér: Jaromír Pytlík

    Rozhodčí: Pokorný – Polák, Rampír
    bahis siteleri