Kometa Brno – Mountfield HK 3:4 (3:4 po s.n.) | Jihlava – Žďár n/S 2:3 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 1:4 (kon.)
PZ Kladno – HC Litvínov 3:9 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:4 (kon.) | Pardubice – Tábor 8:2 (kon.)
Havířov – Zlín 3:1 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 2:7 (kon.) | Slavia – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
Letňany – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Kladno – Kobra 9:3 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 18.09.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    59:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    6,7 vteřiny před koncem zápasu ještě Dukla dramatizuje zápas, když snižuje na 2:3, ale zdá se, že na body to již stačit nebude. Na vyrovnání mají domácí času jen pramálo. Možná že Adam Růžička nyní již situaci trošku podcenil, když propustil za svá záda nápřah TOMÁŠE PIGLA prakticky od modré. Asistence: Valentýn Smolko.
     
    59:40
    Hostující útočník se ještě pustil do kombinace. Snažil se rozhýbat Chaloupka, což se mu celkově podařilo, ovšem kotouč k jeho pravé tyči již zasunout nestihl.
     
    53:26
    Žďár právě vstřelil branku!
    Nejenže šetří, ale opět si berou vedení o dvě branky zpět. A zdá se, že tentokrát už je asi rozhodnuto. Po přihrávce Jindry se z bezprostřední blízkosti trefuje JIŘÍ HROMÁDKA a spouští tak obrovskou radost žďárské pětice na ledě. Asistence: Matěj Jindra, Filip Boštík.
     
    51:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dratamtizace zápasu je na světě a nyní již Adam Růžička neměl šanci zasáhnout. TOMÁŠ CHLUBNA získal po špatné rozehrávce hostí kotouč a rázem jel sám na brankáře. Naznačil, že půjde doleva, ale vzápětí bleskově změnil směr na druhou stranu, čímž gólmana dokonale oklamal a zakončil do volné části branky. Bez asistence.
     
    48:04
    Když už Růžičkovi kotouč po střele Najmana projel kolem levého betonu, na brankové čáře jej zneškodnili obránci hostí.
     
    46:26
    Mohlo být z pohledu domácích vymalováno, ale Ondřej Chaloupek se v brance výborně roztáhl proti Jaromíru Pytklíkovi, který se zblízka neprosadil.
     
    35:01
    To je neuvěřitelné. Tomáš Chlubna již měl na hokejce branku, když se ujal dorážky a vystřelil, ale Adam Růžička i vsedě dokázal kotouč vytěsnit mimo tři tyče.
     
    34:22
    Druhá přesilová hra pro Duklu. Autor druhé branky hostí Jiří Puczek jde ven za hákování.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    33:14
    Nepadne to tam Dukle a nepadne. Obrovský závar před brankou zkoušel zakončti Miroslav Juda i Jakub Krajíček, ale zdá se, že nejen proti jejich dorážkám Adam Růžička prakticky zavřel branku.
     
    29:39
    Žďár právě vstřelil branku!
    S tímto gólem nemohl dělat Ondřej Chaloupek zhola nic. Střelu Černohorského z pravé strany ještě stihl vyrazit, ale protože byl před brankou zcela volný JIŘÍ PUCZEK, proti jeho dorážce již byl domácí strážce svatyně bezmocný. Tím spíš, že puk šel do horní části branky. Asistence: Jakub Černohorský.
     
    27:01
    Na druhé straně se po střele Černohorského od modré rozezvučela pravá tyč branky Chaloupka. Je však možné, že touš byl ještě někým tečován.
     
    26:04
    Vítězslav Brož výborně předložil kotouč před branku na Adama Najmana, jenž také bleskově zakončil, ovšem obránce Jan Klodner stačil do puku lehce sáhnout a srazit jej vedle pravé tyčky.
     
    24:50
    Dukla se snaží srovnat nepříznivé skóre. Před brankou se k puku dostal Miroslav Juda, ale ani on a vzápětí i Jakub Krajíček nepropálili zblízka Adama Růžičku, který zatím drží svůj tým.
     
    23:37
    Žďár právě vstřelil branku!
    Co cenné vteřinky, nyní se dokonce ve vlastním oslabení prosazují. JAROMÍR PYTLÍK se kousek před modrou ujal kotouče, najel si na pravý kruh a nad rameno Chaloupka se trefil přesně do jeho pravé šibenice. Hosté tak otevírají gólový účet zápasu a gólman Dukly inkasuje po více jak sto minutách hry. Bez asistence.
     
    22:31
    Patrik Čermák mohl otevřít gólový účet zápasu. Střelu Smolka od modré totiž vyrazil Růžička před sebe a domácí útočník se z předbrankového prostoru neradoval, dorážku poslal těsně kolem pravé tyče branky.
     
    22:09
    Také domácí tým si zahraje přesilovou hru. Oldřich Matějka totiž ve svém obranném pásmu podrazil soupeře a jde ven.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    19:56
    Oním vyloučeným hráčem je opět Martin Zadražil, protože se provinil hákováním. Z jeho trestu v první třetině uplynou jen čtyři vteřiny, hlavní část vyloučení se přenese do druhé třetiny.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    17:00
    Přesně tři minuty před koncem první třetiny se domácí budou muset bránit. Martin Zadražil je prvním vyloučeným hráčem, když jde ven na dvě minuty z podržení.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    14:38
    Z prostoru mezi kruhy napřáhl Jiří Hromádka. Mířil mezi betony Chaloupka, který si tento prostor pokryl svojí hokejkou.
     
    04:28
    Tak hosté mají v úvodu zápasu převahu. Jaromír Pytlík předkládal z levé strany puk před branku na Jiřího Puczeka, který netrefil puk. Jinak by měl před sebou polovinu odkryté branky.
     
    03:20
    Další slibná šance Žďáru končí postavením útočícího hráče v brankovišti. Kapitán Daniel Poizl předložil zpoza branky puk před Chaloupka na Michala Trejbala, který sice zakončil, ale i tak by případný gól nebyl uznán. Chaloupek navíc soupeře vychytal.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 52. Chubna, 60. Pigl (Smolko) – 24. Pytlík, 30. Puczek (Černohorský), 54. Hromádka (Jindra, Boštík)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Winkler, Smolko, Sapík, P. Brož – V. Brož, Najman, Pigl – Chlubna, Juda, Krajíček – Svoboda, P. Čermák, Zadražil – Mihulka, Chvátal. Trenér: Petr Svoboda
    SKLH Žďár nad Sázavou: Růžička (Nedvěd) – Klodner, Poizl, Černohorský, Matějka, J. Čermák, Pachl, Tomín – Primožič, Pytlík, Puczek – Jindra, Boštík, Trejbal – Malenovský, Hromádka, Tomek – Štola. Trenér: Jaromír Pytlík

    Rozhodčí: Pokorný – Polák, Rampír
    bahis siteleri