Twente – Zwolle 2:2 (kon.) | Excelsior – Kerkrade 0:1 (kon.) | Nijmegen – Feyenoord 1:2 (kon.)
Den Haag – Ajax 0:2 (kon.)
konec
NEC Nijmegen
1:2 (1:0)
Feyenoord Rotterdam
Neděle 16.10.2016, 14:30 • Goffertstadion, Nijmegen • Nizozemská Eredivisie • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Feyenoord na hřišti Nijmegenu sice od osmé minuty, ve které se prosadil Mohamed Rayhi, dlouho prohrával, během závěrečné čtvrthodiny ale dokázal utkání otočit, když nejprve svým sedmým gólem v sezóně vyrovnal v 79. minutě Nicolai Jørgensen a v první minutě nastavení dokonal obrat střídající Michiel Kramer. Feyenoord vítězí i v devátém ligovém utkání v řadě a má plný počet 27 bodů! Konečný výsledek. NEC Nijmegen 1 Feyenoord Rotterdam 2. (16:27:10)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Dirk Kuijt, přichází Lucas Woudenberg.
     
    90+2
    Nad rámec zápasu byly nastaveny 4 minuty.
    90+1. Michiel KRAMER - 1:2
     
    90+1
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Hosté vytvořili v pokutovém území obrovský závar a MICHIEL KRAMER z blízkosti dorazil míč do prázdné brány poté, co před ním Nicolai Jørgensen diagonální střelou z levé strany šestnáctky orazítkoval vzdálenější pravou tyč. Feyenoord v první minutě nastavení otáčí vývoj zápasu na svou stranu a vede 2:1!
     
    90
    Wojciech Golla se postavil ve středu hřiště do cesty rozeběhnutému Terencovi Kongolovi, který si o něj málem vyrazil zuby.
     
    89
    Kévin Mayi z pravého křídla nádherným dlouhým diagonálním pasem hledal v pokutovém území nabíhajícího Mikaela Dyrestama, ten ale na míč ve skluzu těsně nedosáhl.
     
    88
    Střídající Quincy Owusu-Abeyie se v blízkosti hranice pokutového území krásně opřel do odraženého míče a jeho následný volej zamířil těsně vedle pravého horního rohu brány!
     
    87
    Vzápětí to zkoušel z levé strany šestnáctky diagonální střelou Michiel Kramer, jeho slabá přízemní střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde stál připravený Joris Delle.
     
    86
    Tonny Vilhena zkusil ve středu hřiště vypálil z obrovské vzdálenosti a jeho následný pokus skončil zhruba metr nad.
     
    85
    Střelec úvodního gólu Mohamed Rayhi odešel ze hřiště a během střídání si vysloužil obrovský potlesk fanoušků.
     
    84
    Střídání v týmu NEC Nijmegen: ze hřiště odchází Mohamed Rayhi, přichází Quincy Owusu-Abeyie.
     
    83
    Důležité ovšem je, že se Feyenoordu podařilo vyrovnat a stále má ještě dostatek času na to, aby utkání zcela otočil.
     
    82
    Kdyby ani poslední akce Feyenoordu neskončila gólem po dvou tyčích, tak už by si asi jeho hráči vytrhali vzteky všechny vlasy.
     
    81
    Střídání v týmu NEC Nijmegen: ze hřiště odchází Janio Bikel, přichází Robin Buwalda.
     
    80
    Janio Bikel se to marně snaží rozběhat a po vyrovnávacím gólu Feyenoordu musí střídat kvůli zranění.
    79. Nicolai JØRGENSEN - 1:1
     
    79
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Jeden z hráčů Feyenoordu nádhernou diagonální střelou zpoza šestnáctky orazítkoval vzdálenější levou tyč, od které se míč odrazil na kopačku Dirka Kuijta. Bývalý hráč Liverpoolu mohl u pravé tyče uklízet míč z obrovské blízkosti do brány, jenže také on orazítkoval tyč a dorazit míč do brány dokázal až NICOLAI JØRGENSEN.
     
    79
    Dirk Kuijt si krásně naběhl na přední tyč na centr z pravé strany a jeho následná hlavička byla sražena těsně vedle pravé tyče!
     
    78
    Nicolai Jørgensen se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže si tam dával přednost s Karimem El Ahmadim a brankář Joris Delle jeho následnou tvrdou střelu vyrazil!
     
    77
    Čas nyní plyne velice rychle a Feyenoord se nadechuje k obrovskému tlaku, který každou minutou sílí.
     
    76
    Do konce zápasu zbývá odehrát čtvrthodina, která dělí Nijmegen od překvapivého vítězství nad vedoucím týmem Eredivisie.
     
    75
    Janio Bikel v průběhu hry utrpěl nějaké zranění a marně se to snaží rozběhat. Vypadá to na natažený stehenní sval na levé noze. Uvidíme, zda domácí záložník bude muset střídat.
     
    74
    Bilal Basaçikoglu posílal z levého křídla do pokutového území vysoký centr, který v pohodě stáhl ze vzduchu Joris Delle.
     
    73
    Střídání v týmu NEC Nijmegen: ze hřiště odchází Reagy Ofosu, přichází Taiwo Awiniyi.
     
    72
    Nijmegen také připravuje první střídání a u postranní čáry už je vysvlečený Taiwo Awiniyi.
     
    71
    Čerstvý Michiel Kramer vyběhl na trávník, aby podpořil sílící tlak hostujícího Feyenoordu, který se stále marně snaží prosadit.
     
    70
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Jan-Arie van der Heijden, přichází Michiel Kramer.
     
    69
    Střídající Steven Berghuis vypálil ve středu hřiště zpoza šestnáctky a jeho následná přízemní střela byla vedle pravé tyče sražena na rohový kop.
     
    68
    Hosté během pár sekund rozehráli na každé straně hřiště jeden rohový kop, ani po jednom se ale do zakončení nedostali.
     
    67
    Feyenoord vyrazil po levém křídle do rychlého protiútoku a Bilal Basaçikoglu se skvěle vyhnul protihráči, který se ho snažil zastavit skluzem, jenže po následné zasekaváčce ho na brankové čáře obral o míč Dario Dumić, který ho razantním odkopem málem i s nohama útočníka Feyenoordu urval na rohový kop.
     
    66
    Nicolai Jørgensen se dostal před prvním střídáním v dnešním zápase po rohovém kopu z pravé strany na přední tyči ke střele, ta ovšem zamířila z blízka vysoko nad.
     
    65
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Jens Toornstra, přichází Steven Berghuis.
     
    64
    Kévin Mayi se po pravém křídle vřítil do šestnáctky a po nepřesném zakončení svého spoluhráče se na přední tyči dostal k dorážce, kterou Brad Jones skvěle vyrazil, vzrušení ale bylo nakonec zbytečné, protože pomezní rozhodčí mával ofsajd.
     
    63
    Hráči Feyenoordu nedokázali centr z rohového kopu dobře odvrátit a na levé straně šestnáctky se dostal k odraženému míči Mohamed Rayhi, který bez přípravy napřáhl k prudké střele končící těsně nad břevnem!
     
    62
    Gregor Breinburg sice pálil z volného přímého kopu vysoko nad, jeho střela ale byla tečována a domácí budou mít k dispozici rohový kop.
     
    61
    Karim El Ahmadi stáhl k zemi středem hřiště unikajícího Mohameda Rayhiho a za taktický faul uviděl správně žlutou kartu.
     
    60
    Reagy Ofosu vyrazil po levém křídle do rychlého protiútoku, vzápětí ale přihrál Janiovi Bikelovi, který otočkou k půlící čáře celou akci zbrzdil, a domácí vzápětí o míč přišli.
     
    59
    Feyenoord během úvodních osmi kol dokázal vždy vstřelit minimálně jeden gól, dnes to ale zatím vypadá, že vyjde poprvé v sezóně střelecky naprázdno.
     
    58
    Jens Toornstra rozehrál na levém křídle standardní situaci a dlouhým pasem hledal na vzdálenější pravé tyči některého ze svých spoluhráčů, ti ale na jeho vysoký centr nedosáhli a míč prolétl do zámezí.
     
    57
    Nijmegen zahrozil po levém křídle a z ostrého úhlu se pokusil zaskočit Brada Jonese přízemní střelou, brankář Feyenoordu byl ale včas na zemi a míč lapil do svých rukavic.
     
    56
    Hosté se snad poprvé v zápase pokusili zrychlit hru kolmou přihrávkou vpřed, ta ovšem byla příliš prudká a skončila na kopačce brankáře Jorise Delleho, který v klidu rozehrál.
     
    55
    Feyenoord nehraje špatně a je aktivnější, jeho akcím ale chybí moment překvapení. Hosté sice hrozí především centry ze stran, jenže ty hráči Nijmegenu neúnavně zvládají odvracet.
     
    54
    Nemohu si pomoci a musím domácí hráče pochválit za jejich přístup k dnešnímu zápasu. Nijmegen skvěle brání, a když se mu naskytne možnost, vyráží do rychlých protiútoku, z nichž jeden v osmé minutě skončil úvodním a zatím jediným gólem.
     
    53
    Obrana Nijmegenu je pružná jako trampolína a skvěle se přesouvá podle potřeby tam, kde je míč.
     
    52
    Feyenoord se musí pokusit zjednodušit hru, protože jakmile svou kombinaci zpomalí, tak se obrana Nijmegenu stáhne do bloku.
     
    51
    Eric Botteghin se s tím nepáral a ze střední vzdálenosti zamířil k dalekonosné střele, která nebyla špatná, zamířila ale zhruba o dva metry vedle pravého horního rohu brány.
     
    50
    Ze strany Nijmegenu je to čekání s čím jeho soupeř přijde. Domácí fotbalisté se ve velkém počtu stahují k vlastní šestnáctce.
     
    49
    Mikael Dyrestam odstavil svého protihráče před pár okamžiky čistě tělem a kontroloval míč v cestě do zámezí, což se mu podařilo a vysloužil si potlesk tamních fanoušků.
     
    48
    Feyenoord si začíná vytvářet opět velký tlak, jenže Terence Kongolo se na levém křídle k ničemu nedostal poté, co ho skvěle pokryl tělem Mikael Dyrestam.
     
    47
    Krátce po zahájení druhého poločasu je potřeba zmínit, že oba týmy během přestávky nesáhly k žádnému střídání.
     
    46
    Nijmegen právě rozehrál druhý poločas, do kterého za krásného chorálu svých fanoušků vstupuje s vedením 1:0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:33.
    Výsledková tabule hovoří jasně. Dokáže Feyenoord odpovědět?

     
    Nicolai Jørgensen v úvodu zápasu zahodil velkou příležitost a na opačné straně přišel po necelých osmi minutách tvrdý trest, když Mohamed Rayhi krásnou přízemní střelou z hranice šestnáctky zamířil k levé tyči a vzápětí mohl přidat druhý gól, jeho chytrý oblouček ale skončil na horní síti. Feyenoord měl během úvodních pětačtyřiceti minut územní převahu, to je ale ze strany hostů všechno. Skóre po prvním poločase. NEC Nijmegen 1 Feyenoord Rotterdam 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Dario Dumić středem hřiště vyrazil do rychlého protiútoku, těsně za středovým kruhem se ale ocitl v sevření dvou protihráčů, kteří ho míč dokázali čistě odzbrojit.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena 1 minuta.
     
    45
    Jens Toornstra po pravé straně krásně pronikl do šestnáctky, jenže jeho následná zpětná střílená přihrávka byla zablokována.
     
    44
    Do konce prvního poločasu zbývají odehrát pouze dvě minuty a vypadá to, že Nijmegen bude odcházet do šaten spokojenější. Nic na tom nezmění ani přízemní střela Tonnyho Vilheny, která byla příliš slabá, a Joris Delle si musel dojít pro míč.
     
    43
    Julian von Haacke byl zřejmě tím hráčem, který na pravé straně hřiště krásně vypálil zpoza šestnáctky a jeho pokus mířil do horní části brány, Brad Jones ale skočil po míči jako liška po slepici a po krásném zákroku ho ukryl ve svých rukavicích!
     
    42
    Hra byla na několik okamžiků přerušena, což hraje do not domácímu Nijmegenu, který se ocital pod velkým tlakem, ošetření brankáře Jorise Delleho ho ale rozmělnilo.
     
    41
    Eric Botteghin za své počínání žlutou kartu neviděl a brankář Joris Delle se po krátkém ošetření vrátil zpět na nohy.
     
    40
    Joris Delle na vzdálenější levé tyči stáhl vysoký míč ze vzduchu do své náruče a poté byl nepříjemně dohrán hlavičkujícím Ericem Botteghinem.
     
    39
    Mohamed Rayhi u postranní čáry postavil do cesty unikajícímu Bilalovi Basaçikogluovi tvrdou závoru a uviděl žlutou kartu.
     
    38
    Feyenoord má uzemní převahu, do nějaké slibné brankové příležitosti se ale zatím jeho hráči snaží dostat marně.
     
    37
    Záložník Nijmegenu mohl vstřelit góly dva, jenže jeho chytrý oblouček skončil před pár minutami těsně nad.
     
    36
    Úvodní a doposud jedinou branku utkání vstřelil již v osmé minutě Mohamed Rayhi, který hraje velký zápas.
     
    35
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát deset minut a Nijmegen stále vede doma nad Feyenoordem 1:0.
     
    34
    Jeden z hráčů Feyenoord na pravé straně hřiště vypálil z hranice šestnáctky, jeho přízemní pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde byl připravený Joris Delle.
     
    33
    Dirk Kuijt spěchal za míčem, na hrací ploše ho ale stihnout nedokázal a ve skluzu se od něj odrazil do zámezí.
     
    32
    Nizozemská liga je velice ofenzivně laděnou soutěží a dnes se to dokonale potvrzuje, byť jsme zatím byli svědky jednoho gólu.
     
    31
    Eric Botteghin hlavičkoval po rozehrání rohového kopu o pořádný kus vedle vzdálenější pravé tyče a na opačné straně se Reagy Ofosu po pravé straně jako uragán vřítil přes dva protihráče do šestnáctky, kde se pokusil z ostrého úhlu přízemní střelou zamířit k bližší tyči, tam byl ale připravený Brad Jones, který nadvakrát jeho pokus zneškodnil!
     
    30
    A znovu v akci Mikael Dyrestam. Tentokrát ovšem na opačné straně hřiště, když na vzdálenější levé tyči odvracel nebezpečnou přihrávku Ricka Karsdorpa z pravé strany šestnáctky na rohový kop.
     
    29
    Mikael Dyrestam se pokoušel po dlouhém centru ze standardní situaci dostat v pokutovém území do zakončení, tomu ale nevyšlo a míč se od něj odrazil do zámezí.
     
    28
    Feyenoord zahrozil centrem z levého křídla, jenže následný přízemní střílený pas byl na přední tyči odvrácen.
    27. Mohamed Rayhi a jeho nádherný lob končící těsně nad.
     
    27
    Mohamed Rayhi si v pravém rohu pokutového území dobře pokryl míč tělem a poté se nádherným obloučkem pokusil přehodit Brada Jonese, míč ale skončil nakonec na horní síti!
     
    26
    Hra se v rychlém sledu přelévá ze strany na stranu a Nijmegen posílá do šestnáctky hostujícího celku velmi nebezpečné centry, Feyenoord ale zatím oheň dokáže hasit.
     
    25
    Dario Dumić na hranici šestnáctky dobře přehodil protihráče a poté skončil na zemi, penalta se ale nepískala a domácí mohli v akci pokračovat. Jeden z hráčů Nijmegenu se na vzdálenější levé tyči po krásném centru z pravého křídla natahoval po míči, v akrobatické pozici ho ale ve vzduchu zasáhnout nedokázal.
     
    24
    Nijmegen vyrazil po pravém křídle do bleskového protiútoku, ten ovšem přerušil čistým skluzem vracející se Jens Toornstra.
     
    23
    Feyenoord velice nebezpečně rozehrál standardní situaci a na přední tyč z levého křídla směřoval pěkný centr, po kterém se do zakončení dostal Dirk Kuijt. V těžké pozici ovšem míč nedokázal usměrnit na bránu a jeho pokus zamířil vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    22
    Terence Kongolo předvedl na levém křídle u postranní čáry pěknou zasekávačku a Reagy Ofosu ho fauloval.
     
    21
    Nijmegen vyrazil středem hřiště do dalšího rychlého protiútoku, ten ovšem tentokrát zastavila nepřesná kolmá přihrávka, po které mohl brankář Brad Jones v klidu rozehrát.
     
    20
    Feyenoord letos vyhrál všech osm zápasů a bez ztráty kytičky je na čele Eredivisie, je ovšem jasné, že série výher hostujícího celku nemůže trvat věčně.
     
    19
    Feyenoord hrozí během posledních minut především po pravém křídle, tam ale zatím pšenka nekvete. Chce to zlepšit centry.
     
    18
    Na opačné straně centroval z pravého křídla aktivní Rick Karsdorp, jeho následný centr ale opět stáhl ze vzduchu na vzdálenější pravé tyči připravený Joris Delle.
     
    17
    Kévin Mayi byl zřejmě tím hráčem, který si naběhl do šestnáctky na fantastický dlouhý kolmý pas svého spoluhráče z poloviny hřiště a jeho následná hlavička ze středu pokutového území zamířila těsně nad!
     
    16
    Rick Karsdorp se na pravém křídle dostal k dalšímu centru, ten byl ovšem tentokrát příliš vysoký a brankář Joris Delle ho v pohodě stáhl ze vzduchu.
     
    15
    Feyenoord na hřišti Nijmegenu loni prohrál 3:1 a dnes to zatím vypadá na stejný výsledek. Samozřejmě je ale za námi teprve necelých patnáct minut a vše se může změnit.
     
    14
    Hosté se snažili dvakrát v rychlém sledu vyrazit po levém křídle do útoku, v obou případech se ale jejich útočná snaha rozbila na domácí obraně Nijmegenu, což jeho fanoušci ocenili hlasitým potleskem.
     
    13
    Feyenoord začíná utahovat šrouby, jenže fotbalisté domácího Nijmegenu zatím dobře brání.
     
    12
    Rick Karsdorp na pravém křídle krásně pronikl do pokutového území a přihrávkou z nulového úhlu hledal na přední tyči nabíhajícího Jensa Toornstra, tomu ovšem nevyšel krok a míč se od něj odrazil do zámezí.
     
    11
    Feyenoord přestal riskovat a nyní se snaží útok rozvinout postupnou kombinací.
     
    10
    Zápas se hraje zatím ve velmi vysokém tempu a Nijmegen posílal z pravého křídla do šestnáctky velmi nebezpečný centr, který málem skončil na břevnu.
     
    9
    Feyenoord odpověděl útokem po pravém křídle, následný střílený centr ale domácí dokázali na přední tyči odvrátit.
    8. Mohamed RAYHI - 1:0
     
    8
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Domácí vyrazili středem hřiště do rychlého protiútoku a MOHAMED RAYHI po tečované kolmé přihrávce Juliana von Haackeho z hranice šestnáctky zamířil přízemní střelou k levé tyči. Brad Jones si sice na míč sáhl, vytáhnout ho ale mimo tři tyče nedokázal a Nijmegen vede překvapivě 1:0! Asistence: Julian von Haacke.
     
    7
    Nijmegen přečkal horké chvilku a může se vydat směrem vpřed.
     
    6
    Dirk Kuijt se po rohovém kopu dostal uprostřed šestnáctky do zakončení, které mu sice nevyšlo, na vzdálenější pravé tyči ale našel nepovedeným volejem Nicolaie Jørgensena, který mohl vstřelit svůj sedmý gól v letošní sezóně, z blízkosti ale zamířil těsně mimo!
     
    5
    Dirk Kuijt se dostal na levé straně šestnáctky ke střele, jeho následný pokus byl ale sražen na rohový kop.
     
    4
    Feyenoord vybojoval na levém křídle autové vhazování a po zastavení průniku jednoho z jeho hráčů si ho zopakuje.
     
    3
    Feyenoord po zisku míče vyrazil do rychlého protiútoku, ten ovšem zastavil příliš prudký diagonální pas z levého křídla, který zamířil do zámezí.
     
    2
    Julian von Haacke se snažil prosadit po pravém křídle, jenže v blízkosti šestnáctky ztroskotal na pozorném Ericovi Botteghinovi, který míč odkopl za postranní čáru.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Makkelie dal právě pokyn k zahájení zápasu a domácí Nijmegen se může vydat po pravém křídle směrem vpřed.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů už jsou připraveni na hrací ploše a do výkopu zápasu zbývá jen několik málo okamžiků.
    Fotbalisté hostujícího Feyennoordu vyráží na rozcvičení.

     
    Úvodní sestavy:

    NEC Nijmegen: Delle – Dyrestam, Dumić, Golla, Fomitschow – Bikel, von Haacke, Breinburg – Ofosu, Mayi, Rayhi.
    Náhradníci: Smits – Heinloth, Awiniyi, Mauk, Buwalda, Kadioglu, Jornell Grot, Owusu-Abeyie.

    Feyenoord Rotterdam: Jones – Karsdorp, Botteghin, van der Heijden, Kongolo – El Ahmadi, Kuijt, Vilhena – Basaçikoglu, N. Jørgensen, Toornstra.
    Náhradníci: Bijlow – Vejinović, Woudenberg, Nelom, S. Berghuis, Tapia, Nieuwkoop, Simon Gustafson, Kramer, Hansson, el Hankouri.

    Rozhodčí: Makkelie. Asistenti: Diks, Steegstra.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Feyenoord Rotterdam

    Feyenoord má úžasnou formu a proti Nijmegenu se bude snažit podeváté v řadě získat tři body a upevnit si pozici na čele Eredivisie. Fotbalisté hostujícího celku spoléhají na skvělou obranu, která hned v pěti z osmi zápasů udržela čisté konto a během zbylých utkání inkasovala vždy maximálně jeden gól. Feyenoord šlape jako dobře promazaný stroj a proti Nijmegenu bude spoléhat na Nicolaie Jorgensena, který během osmi zápasů vstřelil 6 gólů a k nim přidal 3 asistence.
     
    NEC Nijmegen

    Nijmegen letos v nejvyšší nizozemské ligové soutěži vyhrál pouze dvě utkání. Domácí fotbalisté zvítězili ve třetím kole 2:1 nad Heerenveenem a v posledním kole poté nejtěsnějším brankovým rozdílem na hřišti Rody. Nijmegen bude sice vstupovat do nedělního zápasu proti Feyenoordu v roli outsidera, jenže na konci minulého roku ho dokázal před svými fanoušky porazit, když zvítězil poměrně přesvědčivě a hladce 3:1.
     
    Feyenoord prožívá fantastický úvod nové sezóny Eredivisie 2016/17, když vyhrál všech osm úvodních zápasů a na hřišti Nijmegenu bude usilovat v roli vedoucího celku o deváté ligové vítězství v řadě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Tomáš Reiner

    Branky: 8. Rayhi – 79. N. Jørgensen, 90+1. Kramer

    Karty:   39. Rayhi (NIJ) – 61. El Ahmadi (FEY)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 4:12. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:14.
    NEC Nijmegen: Delle – Dyrestam, Dumić, Golla, Fomitschow – Bikel (81. Buwalda), von Haacke, Breinburg – Ofosu (73. Awiniyi), Mayi, Rayhi (84. Owusu-Abeyie).
    Náhradníci: Smits – Heinloth, Awiniyi, Mauk, Buwalda, Kadioglu, Jornell Grot, Owusu-Abeyie.

    Feyenoord Rotterdam: Jones – Karsdorp, Botteghin, van der Heijden (70. Kramer), Kongolo – El Ahmadi, Kuijt (90+3. Woudenberg), Vilhena – Basaçikoglu, N. Jørgensen, Toornstra (65. S. Berghuis).
    Náhradníci: Bijlow – Vejinović, Woudenberg, Nelom, S. Berghuis, Tapia, Nieuwkoop, Simon Gustafson, Kramer, Hansson, el Hankouri.

    Rozhodčí: Makkelie. Asistenti: Diks, Steegstra
    bahis siteleri