Philadelphia – Anaheim 2:3 (kon.) | Pittsburgh – San Jose 3:2 (kon.) | Boston – New Jersey 2:1 (kon.)
Montreal – Arizona 5:2 (kon.) | Florida – Washington 2:4 (kon.) | Tampa – Colorado 0:4 (kon.)
Minnesota – Toronto 3:2 (kon.) | Dallas – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Calgary – Carolina 2:4 (kon.)
Edmonton – St. Louis 3:1 (kon.) | Vancouver – Buffalo 2:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Buffalo Sabres
Pátek 21.10.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:23 Nicolas DESLAURIERS - 2:1
     
    51:23
    Sabres právě vstřelili branku!
    Rozhodčí gól Buffala na ledě neuznali, po přezkoumání videa ale změnili názor a branku správně uznali, protože puk si v blízkosti pravé tyče nešťastně skopl do vlastní brány špičkou pravé brusle Alexander Edler! Jako by těch kontroverzních gólů nebylo na zatáčku sezóny NHL dost. Branka nakonec byla připsána NICOLASOVI DESLAURIERSOVI, který po projetí brankovištěm vyvolal před bránou Vancouveru velký zmatek.
    49:10 Daniel SEDIN - 2:0
     
    49:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Brandon Sutter na levém křídle nebezpečně vypálil z ostrého úhlu a po zákroku Robina Lehnera se dostal před bránou k odraženému puku Loui Eriksson, bývalý hráč Bostonu Bruins se ale se zakončením neukvapil a přihrál doprava volnému DANIELOVI SEDINOVI, který v přesilové hře poslal puk z ostrého úhlu do odkryté brány. Asistence: Loui Eriksson a Brandon Sutter.
    31:10 Jannik HANSEN - 1:0
     
    31:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Brandon Sutter na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma a střelou z kruhu pro vhazování mířil ke vzdálenější levé tyči, kde se po zákroku Robina Lehnera dostal k dorážce JANNIK HANSEN a bekhendem puk dorazil do prázdné brány. Canucks poprvé v letošní sezóně skórují jako první a Jannik Hansen zaznamenává svůj jubilejní 100. gól v NHL! Asistence: Brandon Sutter a Luca Sbisa.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 32. Hansen (Brandon Sutter, Sbisa), 50. D. Sedin (Eriksson, Brandon Sutter) – 52. Deslauriers


    Vancouver Canucks: Markström (R. Miller) – Edler, Tanev, B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Larsen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Eriksson – Granlund, Sutter, Hansen – Baertschi, Horvat, Skille – Burrows (A), Gaunce, Dorsett.
    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – Gorges (A), Ristolainen, McCabe, Bogosian, D. Kulikov, Franson – Reinhart, R. O'Reilly (A), Okposo – M. Foligno, Jo. Larsson, B. Gionta (C) – Ennis, Girgensons, Moulson – Deslauriers, D. Grant, Baptiste.

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Ian Walsh. Čároví: Vaughan Rody, Brian Mach

    Diváci: 17809
    bahis siteleri