Rusko – Finsko 5:1 (kon.) | Česko – Švédsko 6:3 (kon.)
konec
Česko
6:3 (2:1, 1:1, 3:1)
Švédsko
Čtvrtek 03.11.2016, 18:00 • Home Monitoring Aréna (Plzeň) • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Dominik KUBALÍK - 6:3
     
    59:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Co na to říci? Dnes se prosazuje i DOMINIK KUBALÍK! Ten se trefil také poprvé v české reprezentaci... To je opravdu neuvěřitelné, dnes se prosadili všichni místní borci! Asistence: Jan Kovář.
     
    59:07
    To je škody! Dominik Kubalík těsně míjí švédskou klec!
     
    58:48
    Je tu zakázané uvolnění českého týmu, vhazovat se bude u Furcha. Joel Lassinantti je znovu na střídačce!
     
    58:29
    Vyloučení v týmu Česko (Richard Jarůšek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Švédsko (Staffan Kronwall – 2 min., hrubost).
     
    58:29
    Joel Lassinantti drží touš v lapačce, ale před jeho kleci se strhla menší potyčka, protože Švédi celkem zbytečně atakovali Dominika Kubalíka.
     
    57:52
    Nedisciplinovanost bere Švédům šanci hrát v početní výhodě, protože je za krosček na dvě minuty vyloučen Linus Klasen (SWE)!
     
    57:38
    Hostující tým vyhrál buly a už je zase ve šesti!
     
    Dnešní utkání sleduje 6813 skvělých diváků.
     
    57:14
    Švédi hrají v šesti! Joel Lassinantti míří na střídačku.
     
    54:54
    To je dobré pro národní tým. Linus Klasen (SWE) odpyká ttest za příliš mnohe hráčů na ledě.
     
    54:54
    Stadionem obíhá mexická vlna! Atmosféra je v Home Monitoring Aréně je dnes naprosto fantastická!
    52:01 Patrik ZACKRISSON - 5:3
     
    52:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Další celkem šokující gól švédského týmu. PATRIK ZACKRISSON byl připravený u Furchovy tyče, obdržel parádní přihrávku a ztečoval touš do české sítě. Je znovu sníženo! Tento forvard se v Plzni prosadil i nedávno, když zde hrál play-off CHL s Luganem, nyní se trefuje znovu. Asistence: Jonas Ahnelöv a Richard Gynge.
     
    51:06
    Pěkné šance pro Kämpfa a Kubalíka. Prvně jmenovaný neuspěl přes obránce, ten druhý tečoval pas Jeřábka těsně mimo.
    48:21 Jan KOVÁŘ - 5:2
     
    48:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Úchvatná akce českého týmu, to byla pastva pro oči každého fanouška! Pátá odbila, trefil se kapitán JAN KOVÁŘ! Ten obdržel touš těsně před brankou Švédska, položil si gólmana a poté zakončil bekhendem do prázdné klece. Plzeňští hokejisté dnes jedou! Asistence: Dominik Kubalík.
     
    45:56
    A je tu další trest pro Čechy! Dominik Kubalík (CZE) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    45:44
    Po akci Radila měli velké šance Polášek a Kämpf, ale ani jeden nedokázal propasírovat touš do sítě. Lassinantti může být v klidu.
     
    43:10
    Prvním Čechem na trestné lavici je David Kämpf (CZE), jenž bude pykat za hákování.
    40:27 Lukáš RADIL - 4:2
     
    40:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je ono, skvostný vstup do poslední části! LUKÁŠ RADIL dostal kotouč přesně mezi kruhy, počkal si na ideální střeleckou pozici a poté se trefil neomylnou střelou! Šikovný útočník si připisuje druhý zásah v utkání! Asistence: Jan Kovář.
    37:37 Joel LUNDQVIST - 3:2
     
    37:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Překvapení pro celý stadion! Švédi předvedli parádní rychlý brejk a máme znovu sníženo. Akci dva na jednoho vzal na sebe JOEL LUNDQVIST, který si skvěle potáhl touš na střed hřiště a poté parádně zakončil. Furch nemohl s akcí nic udělat. Asistence: Nils Andersson.
     
    34:55
    Oddechový čas pro hosty. Švédi nemohou střídat, tak si raději berou čas na vydýchání.
     
    27:46
    Máme tu první faul dnešního utkání, Češi budou mít přesilovou hru! Frederik Pettersson (SWE) inkasuje menší trest za krosček.
    23:09 Lukáš RADIL - 3:1
     
    23:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté v červených dresech jsou za aktivitu odměněni! Dominik Kubalík parádně a hlavně pohotově poslal puk na LUKÁŠE RADILA, který stál připravený u tyčky a z první poslal kotouč za záda švédského gólmana! Češi znovu vedou o dvě branky! Asistence: Dominik Kubalík a Jan Rutta.
     
    22:21
    Tak to byla obrovská šance národního týmu! Celý první útok dorážel na branku, nakonec pálil Jan Kovář, ale Lassinantti se fantasticky přesunul.
     
    17:30
    Dominik Furch si připsal skvělý zákrok proti ráně Lundqista, který dokázal zlikvidovat. Poté měl pěknou šanci na druhé straně i Jarůšek, ale svůj druhý gól nepřidal.
    16:21 Richard GYNGE - 2:1
     
    16:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak a z prvního velkého závaru před Dominik Furchem máme sníženo! Velice aktivní okolo české klece byl RICHARD GYNGE, jenž jako poslední plácl do puku, který s velkým štěstím pro Švédy doplul až za brankovou čáru. Bez asistence.
    09:40 Richard JARŮŠEK - 2:0
     
    09:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky, to je zatím naprostá paráda! RICHARD JARŮŠEK se dostal do samostatného úniku, která proměnil precizně! Jeho blafák do forhendu byl naprosto přesný, puk zapadl přesně pod břevno. Joel Lassinantti neměl nejmenší šanci proti zakončení zasáhnout! Asistence: Marek Kvapil.
    00:29 Jakub JEŘÁBEK - 1:0
     
    00:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je úvod z říše snů pro český národní tým! První lajna se udržela v útočném pásmu, první rána Jana Kováře ještě nebyla úspěšná, ale poté už se zadařilo! JAKUB JEŘÁBEK byl velice pohotový a poslal touš do branky Švédska! První branka pro českého beka v národním týmu, navíc v Plzni! Asistence: Jan Kovář a Adam Polášek.
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 1. Jeřábek (Jan Kovář, Polášek), 10. Jarůšek (M. Kvapil), 24. Radil (D. Kubalík, Rutta), 41. Radil (Jan Kovář), 49. Jan Kovář (D. Kubalík), 60. D. Kubalík (Jan Kovář) – 17. Gynge, 38. J. Lundqvist (Andersson), 53. Zackrisson (Ahnelöv, Gynge)


    Česko: Furch – Polášek, Jeřábek, M. Doudera, Zámorský, Dietz, Rutta, T. Pavelka – D. Kubalík, Jan Kovář (C), Radil – M. Kvapil, Filippi, Jarůšek – T. Zohorna, R. Hanzl, P. Holík – Horák, Kämpf, Hyka – Lenc.
    Švédsko: Lassinantti – Hultström, Ahnelöv, Kronwall (C), Andersson, Tömmernes, Junland, Andersén – Klasen, Sundström, Pettersson – Everberg, J. Lundqvist, Wännström – Bergström, Zackrisson, Gynge – Kempe, Sjögren, Klingberg – Cehlin.

    Rozhodčí: Buturlin, Naumov – Suchánek, Ondráček

    Diváci: 6813
    bahis siteleri