Slovensko – Bělorusko 3:2 (kon.)
konec
Slovensko
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Bělorusko
sk Čtvrtek 03.11.2016, 14:15O pohár prezidentského športového klubu (U16)
Partner:
     
    46:09
    Bielorusko dalo gól!
    Zmätok pred našou bránou končí druhým gólom v sieti Hlavaja, pretože puk sa po prihrávke do bránkoviska zamotal niekde pod korčuľami hráčov. Najlepšie sa tam zorientoval ALEXANDER GONČAROV a rozvlnil sieť.
     
    42:11
    Slovensko dalo gól!
    Už som chcel písať, že si v presilovke nevieme vypracovať gólovú šancu, keď sa do puku z kruhu oprel PETER MECHLER a popod ruku brankára súpera rozvlnil sieť.
     
    36:27
    Bielorusko dalo gól!
    Fantastický gól súpera, pretože naši obrancovia si nedali pozor a tak ich takmer celou tretinou povozil PAVEL AZHGIREI, potom sa natlačil do bránkoviska a backhandom zakončil presne k žrdi. Hlavaj už zasiahnuť nedokázal.
     
    31:28
    Slovensko dalo gól!
    Perfektná správa: Bielorusko má síce navrch, ale gólov sa presadili zatiaľ len Slováci. Na 2:0 zvýšil MARTIN VOLKO a ešte viac rozosmutnil hráčov súpera.
     
    11:01
    Slovensko dalo gól!
    Naši mladíci veľmi dlho držali puk v súperovom pásme, ale nedokázali sa dostať do šance. V momente, keď to vyzeralo, že Bielorusi už vyhodia, puk zachytil MICHAL MRÁZIK a sám sa od modrej dostal až do šance. Zoči-voči brankárovi zakončil pomedzi betóny.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 12. Mrázik, 32. Volko, 43. Mechler (Lavička) – 37. Azhgirei, 47. Gončarov


    Slovensko: Hlavaj (Valluš) – Beňo, Lavička, Hatina, Šálka, Kňažko, Ganz, Mudrák, Rudy, Putala – Čederle, Mrázik, Melcher, Volko, Kupka, Haščák, Lukáčik, Minko, Farkaš, Ďuriš, Pjaták, Marguš
    Bělorusko: Andrejev (Tolopilo) – Shchechin, Rusenko, Kovalev, Levshunov, Denisov, Solovjev, Gonacharov, Kolyachonokov – Mezheinikov, Zayats, Atzhigeri, Parhomenko, Payshkailo, Krylovich, Ignatov, Akhramovich, Pusev, Shutovets, Stepanov, Nekrasov
    bahis siteleri