Vítkovice – Liberec 3:1 (po pr.) | IFK Helsinky – Linköping 0:1 (kon.) | JYP – Bern 3:3 (kon.)
Växjö – SaiPa 4:2 (po pr.) | HV71 – Sparta 0:5 (kon.) | Fribourg – Kuopio 3:2 (po pr.)
Frölunda – Eisbären 4:1 (kon.)
konec
JYP Jyväskylä
3:3 (0:1, 0:0, 3:2)
SC Bern
Úterý 08.11.2016, 18:00 • Synergia-Areena, Jyväskylä (FIN) • Hokejová Liga mistrů • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:26
    Thomas Rufenacht se u střídaček pustil do jednoho z protihráčů a po vyvolání šarvátky dostal dvě minuty za hrubost.
     
    51:11
    Mikko Kuukka dostal dvě minuty za hákování a Bern se může pokusit během přesilové hry získat ztracené vedení zpět, z úvodních třech přesilových her ale zatím nevyužil ani jednu.
     
    45:29
    Maxime Macenauer v levém rohu obranného pásma zahákoval jednoho z protihráčů a dostal dvě minuty za hákování. Domácí si zahrají čtvrtou přesilovou hru.
     
    38:54
    Martin Pluss usedl na trestnou lavici za podražení a Jyväskylä bude dohrávat druhou třetinu v početní výhodě, která se v případě nevyužití přesune do třetí části.
    Simon Bodenmann musel kvůli podražení na trestnou lavici.

     
    33:52
    Simon Bodenmann se provinil před přerušením hry proti pravidlům, když jednoho ze svých spoluhráčů podrazil a za podražení usedl na trestnou lavici na dvě minuty.
     
    20:25
    Thomas Rufenacht zbytečně fauloval v útočném pásmu a za sekání dostal dvě minuty. Jyväskylä si zahraje první přesilovou hru.
     
    17:05
    Jerry Turkulainen si z pravého křídla skvěle vybruslil před bránu, jenže v blízkosti pravé tyče mu sjel při pokusu o zakončení puk z čepele hole a narazil do brankáře Leonarda Genoniho. Domácí útočník dostal správně dvě minuty za nedovolené bránění brankáře.
     
    06:54
    Nakonec se přerušovalo kvůli faulu a na trestnou lavici po powerbreaku zamířil Mikko Kuukka, který dostal dvě minuty za vysokou hůl. Bern má k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    00:21
    Janne Olehmainen dostal menší trest za podražení a Bern má k dispozici po pouhých 29 sekundách první přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 46. Hytonen (Tavi, Niku), 49. Salmio (Friman), 60. Suomela (Vainio, Salmio) – 4. Randegger (Pluss, Scherwey), 42. Lasch (Bodenmann), 56. Ebbett


    JYP Jyväskylä: Tuokkola (Vehvilainen) – Vainio, Kuukka, Yonkman, Niku, Friman, Kalteva (A), Sund, Pulli – Kolehmainen, Hotakainen, Pihlman – Tavi, Hytonen (C), Turkulainen – Tuppurainen (A), Suomela, Nattinen – Salmio, Saari, Rooba. Hlavní trenér: Marko Virtanen.
    SC Bern: Genoni (Aebi) – Blum (A), Untersander, Gerber, Noreau, Krueger, Jobin, Meyer, Kamerzin – Moser, Arcobello, Rufenacht – Scherwey, Pluss (C), Randegger – Muller, Macenauer, Berger – Bodenmann, Ebbett (A), Lasch. Hlavní trenér: Kari Jalonen.

    Rozhodčí: Tobias Bjork (SWE), Liam Sewell (GBR). Čároví: Pasi Nieminen (FIN), Jani Pesonen (FIN)
    01.11.2016
    Bern - JYP 3:2

    Branky a nahrávky: 29. Lasch (Blum, Untersander), 29. Moser (Rufenacht, Arcobello), 32. Arcobello (Noreau, Ebbett) – 3. Soumela (Tuppurainen, Nattinen), 5. Niku (Hytönen, Tavi)

    bahis siteleri