Vítkovice – Liberec 3:1 (po pr.) | IFK Helsinky – Linköping 0:1 (kon.) | JYP – Bern 3:3 (kon.)
Växjö – SaiPa 4:2 (po pr.) | HV71 – Sparta 0:5 (kon.) | Fribourg – Kuopio 3:2 (po pr.)
Frölunda – Eisbären 4:1 (kon.)
konec
JYP Jyväskylä
3:3 (0:1, 0:0, 3:2)
SC Bern
Úterý 08.11.2016, 18:00 • Synergia-Areena, Jyväskylä (FIN) • Hokejová Liga mistrů • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Antti SUOMELA - 3:3
     
    59:38
    JYP právě vstřelilo branku!

    ANTTI SUOMELA skvěle clonil před bránou a tvrdou střelu Jussa Vainia od modré čáry holí usměrnil do levého horní rohu brány. Leonardo Genoni nemohl proti teči dělat vůbec nic. Asistence: Jusso Vainio a Mikko Salmio.
    55:47 Andrew EBBETT - 2:3
     
    55:47
    Bern právě vstřelil branku!


    Brankář Pekka Tuokkola zřejmě obrovskou chybou připravuje Jyväskylu o postupové naděje!

    Pekka Tuukkola chtěl po vyjetí z brány v pravém rohu obranného pásma rozehrát, jenže trefil vnější oblouk vlastní brány. Obrovské chyby domácího brankáře využil ANDREW EBBETT, který si rychle zpoza brány vybruslil k levé tyči a bekhendem puk zametl do prázdné brány. Neskutečná chyba, která bude hodně drahá!
    48:26 Mikko SALMIO - 2:2
     
    48:26
    JYP právě vstřelilo branku!

    Niklas Friman se mohl pokusit v blízkosti levé tyče vypálit, ještě se ale rozhodl puk předložit lépe postavenému MIKKOVI SALMIOVI, který z pravého kruhu pro vhazování krásnou střelou zápěstím zamířil nad lapačku Leonarda Genoniho a vymetl pravý horní roh brány. Asistence: Niklas Friman.
    45:54 Juha-Pekka HYTONEN - 1:2
     
    45:54
    JYP právě vstřelilo branku!

    JUHA-PEKKA HYTONEN si před bránu najel na zpětnou přihrávku Janneho Taviho z levého rohu útočného pásma a poté krásnou střelou z mezikruží zamířil do protipohybu přesouvajícího se Leonarda Genoniho. Puk nad pravým ramenem brankáře Bernu zamířil do levého horního rohu brány a Jyväskylä v přesilové hře snížila na 2:1! Asistence: Janne Tavi a Sami Niku.
    41:19 Ryan LASCH - 0:2
     
    41:19
    Bern právě vstřelil branku!

    Simon Bodenmann z levého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kdy si ho parádně zpracoval RYAN LASCH a po nádherné stahovačce puk vedle pravého betonu Pekka Tuokkoly zasunul do odkryté brány. Asistence: Simon Bodenmann.
    03:16 Gian-Andrea RANDEGGER - 0:1
     
    03:16
    Bern právě vstřelil branku!

    GIAN-ANDREA RANDEGGER v blízkosti modré čáry na pravém křídle nejprve vybojoval puk a po následné kombinaci a přihrávce Martina Plusse z levého kruhu pro vhazování sám celou akci zakončil, když z mezikruží bez přípravy zamířil po ledě mezi betony bezmocného Pekka Tuokkoly. Asistence: Martin Pluss a Tristan Scherwey.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 46. Hytonen (Tavi, Niku), 49. Salmio (Friman), 60. Suomela (Vainio, Salmio) – 4. Randegger (Pluss, Scherwey), 42. Lasch (Bodenmann), 56. Ebbett


    JYP Jyväskylä: Tuokkola (Vehvilainen) – Vainio, Kuukka, Yonkman, Niku, Friman, Kalteva (A), Sund, Pulli – Kolehmainen, Hotakainen, Pihlman – Tavi, Hytonen (C), Turkulainen – Tuppurainen (A), Suomela, Nattinen – Salmio, Saari, Rooba. Hlavní trenér: Marko Virtanen.
    SC Bern: Genoni (Aebi) – Blum (A), Untersander, Gerber, Noreau, Krueger, Jobin, Meyer, Kamerzin – Moser, Arcobello, Rufenacht – Scherwey, Pluss (C), Randegger – Muller, Macenauer, Berger – Bodenmann, Ebbett (A), Lasch. Hlavní trenér: Kari Jalonen.

    Rozhodčí: Tobias Bjork (SWE), Liam Sewell (GBR). Čároví: Pasi Nieminen (FIN), Jani Pesonen (FIN)
    01.11.2016
    Bern - JYP 3:2

    Branky a nahrávky: 29. Lasch (Blum, Untersander), 29. Moser (Rufenacht, Arcobello), 32. Arcobello (Noreau, Ebbett) – 3. Soumela (Tuppurainen, Nattinen), 5. Niku (Hytönen, Tavi)

    bahis siteleri