Novokuzněck – N.Novgorod 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Soči 3:1 (kon.) | Omsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 6:0 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Magnitogorsk – Toljatti 5:3 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Jokerit – Kunlun 3:2 (kon.)
Riga – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Admiral Vladivostok
Sobota 12.11.2016, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    26:22 Andrej SIGARJOV - 3:2
     
    26:22
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak hosté jsou definitivně zpátky ve hře a snižují na rozdíl jediné branky! ANDREJ SIGARJOV se dostal za brankou k puku, dokázal ho vyvést až k levé tyči Kalninšovy branky a tam ho dokázal naněkolikrát propasírovat za jeho beton! Asistence: Vladimir Tkačjov.
    23:20 Andrej SIGARJOV - 3:1
     
    23:20
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak pozor, netrvalo dlouho a je zase sníženo na rozdíl dvou branek! Ke střele se dostal po průniku před branku Wright, jeho ránu sice ještě Kalninš vyrazil, ale u puku byl jako první ANDREJ SIGARJOV, jenž ho dorazil do odkryté branky! Asistence: Vladimir Tkačjov a James Wright.
    20:32 Georgijs PUJACS - 3:0
     
    20:32
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé a šance Vladivostoku na nějaký obrat se rázem ocitají na bodu mrazu! Ke střele od modré čáry se dostal GEORGIJS PUJACS, Bobkov měl hodně špatný výhled a i díky tomu se střela vážně dostala nikým netečována až do branky! Domácí tak vedou už o tři branky! Asistence: Patrick Mullen.
    10:05 Gints MEIJA - 2:0
     
    10:05
    Riga právě vstřelila branku!
    Překvapivé, ale naprosto zasloužené! Domácí jdou po zatím parádním výkonu do trháku o dvě branky! Ke střele od modré čáry se dostal Redlihs, do jeho rány ještě vložil hokejku domácí kapitán GINTS MEIJA, který směr střely změnil natolik, že na ni byl Bobkov krátký! Asistence: Krisjanis Redlihs a Filipp Toluzakov.
    05:10 Edgars KULDA - 1:0
     
    05:10
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak je to překvapivě domácí celek, který jde jako první do vedení! Admiral tlačil, ale přišel v útočném pásmu o puk a najednou jel na Bobkova zcela sám EDGARS KULDA, který dokázla strážce hostující svatyně propálit! Parádní asistenci si pak připisuje Pujacs, protože právě on vyslal KULDU do úniku. Asistence: Georgijs Pujacs.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 6. E. Kulda (Pujacs), 11. Meija (K. Redlihs, Toluzakov), 21. Pujacs (Mullen) – 24. Sigarjov (Tkačjov, Wright), 27. Sigarjov (Tkačjov)


    Dinamo Riga: Kalninš – Pujacs, Mullen, Galvinš, Cibulskis, K. Redlihs, Jerofejevs, Balinškis – Meija (C), Sčastlivyj, Skvorcovs – Darzinš, Bičevskis, Indrašis – Toluzakov, E. Kulda, M. Redlihs – Jelisejevs, Pavlovs, Lipsbergs.
    Admiral Vladivostok: Bobkov – Bartulis (C), Wisniewski, Gavrilenko, Grigorjev, Mnacjan, Zemčjonok, Kurašov – Akeson, Sajustov, Sabolič – Sigarjov, Tkačjov, Fisenko – Krasnoslobodcev, Gorškov, Wright – K. Voronin, Barbašev, Makarenko – J. Jakovlev.

    Rozhodčí: Bělov, Sergejev – Ivanov, Sysujev
    bahis siteleri