Novokuzněck – N.Novgorod 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Soči 3:1 (kon.) | Omsk – Spartak Moskva 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 6:0 (kon.) | Ufa – Kazaň 4:2 (kon.)
Magnitogorsk – Toljatti 5:3 (kon.) | Minsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Jokerit – Kunlun 3:2 (kon.)
Riga – Vladivostok 3:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Admiral Vladivostok
Sobota 12.11.2016, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Na prázdnou bránu ještě zkusil v posledních vteřinách vypálit Mullen a jeho doklouzala jen centimetry vedle! Domácí to ale asi mrzet dlouho nebude.
     
    59:31
    Tak ještě tu bude vyloučení pro Wisniewskiho z hráčů Vladivostoku, protože ten hákoval unikajícího Kuldu a na konci oslabí svůj celek.
     
    57:29
    Dinamo už vážně hraje jako v oslabení a teď měl obrovské štěstí Mullen – ten totiž vyrobil obří chybu a nabídl puk Voroninovi, ten si ovšem vylámal zuby na výtečném Kalninšovi!
     
    40:35
    Domácí se tedy v úvodu této třetiny brání přesilovce, ale i za tohoto stavu se dostal do dobré šance Redlihs, ovšem jeho nájezd na Bobkova skončil pouze na betonu ruského gólmana!
     
    38:51
    Domácí budou dohrávat třetinu bez vyloučené Filippa Toluzakova, který šel na trestnou lavici za vyhození puku mimo ledovou plochu.
     
    36:11
    Tak toto byla obrovská šance hostů na vyrovnání! Po parádním pasu od Wrighta jel zcela sám Gorškov, dělal Kalninšovi kličku, ale domácí gólman se roztáhl a nakonec jeho pokus parádně vyrazil mimo!
     
    33:26
    Tak toto je hodně hloupé vyloučení pro hosty, měli příliš mnoho hráčů na ledě a na trestnou lavici si tento trest jde odsedět James Wright.
     
    27:11
    Wisniewski u mantinelu dohrál jednoho ze svých soupeřů a musí si za to jít sednout na dvě minuty, sudí to posoudili jako nedovolené bránění.
    26:22 Andrej SIGARJOV - 3:2
     
    26:22
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak hosté jsou definitivně zpátky ve hře a snižují na rozdíl jediné branky! ANDREJ SIGARJOV se dostal za brankou k puku, dokázal ho vyvést až k levé tyči Kalninšovy branky a tam ho dokázal naněkolikrát propasírovat za jeho beton! Asistence: Vladimir Tkačjov.
    23:20 Andrej SIGARJOV - 3:1
     
    23:20
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak pozor, netrvalo dlouho a je zase sníženo na rozdíl dvou branek! Ke střele se dostal po průniku před branku Wright, jeho ránu sice ještě Kalninš vyrazil, ale u puku byl jako první ANDREJ SIGARJOV, jenž ho dorazil do odkryté branky! Asistence: Vladimir Tkačjov a James Wright.
    20:32 Georgijs PUJACS - 3:0
     
    20:32
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé a šance Vladivostoku na nějaký obrat se rázem ocitají na bodu mrazu! Ke střele od modré čáry se dostal GEORGIJS PUJACS, Bobkov měl hodně špatný výhled a i díky tomu se střela vážně dostala nikým netečována až do branky! Domácí tak vedou už o tři branky! Asistence: Patrick Mullen.
     
    15:59
    Domácí se musejí čelit prvnímu oslabení, poměrně přísně byl vyloučen Filipp Tolukazov, který drobně strčil do soupeře – trest je klasifikován jako vražení na hrazení. Navíc dostává osobní desetiminutový trest za protesty.
    10:05 Gints MEIJA - 2:0
     
    10:05
    Riga právě vstřelila branku!
    Překvapivé, ale naprosto zasloužené! Domácí jdou po zatím parádním výkonu do trháku o dvě branky! Ke střele od modré čáry se dostal Redlihs, do jeho rány ještě vložil hokejku domácí kapitán GINTS MEIJA, který směr střely změnil natolik, že na ni byl Bobkov krátký! Asistence: Krisjanis Redlihs a Filipp Toluzakov.
     
    09:09
    I teď se hnalo Dinamo do dobré šance, nakonec byl po přetahované o puk skoro sám před Bobkovem Skvorcovs, ale trefil pouze beton svého soupeře!
    05:10 Edgars KULDA - 1:0
     
    05:10
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak je to překvapivě domácí celek, který jde jako první do vedení! Admiral tlačil, ale přišel v útočném pásmu o puk a najednou jel na Bobkova zcela sám EDGARS KULDA, který dokázla strážce hostující svatyně propálit! Parádní asistenci si pak připisuje Pujacs, protože právě on vyslal KULDU do úniku. Asistence: Georgijs Pujacs.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 6. E. Kulda (Pujacs), 11. Meija (K. Redlihs, Toluzakov), 21. Pujacs (Mullen) – 24. Sigarjov (Tkačjov, Wright), 27. Sigarjov (Tkačjov)


    Dinamo Riga: Kalninš – Pujacs, Mullen, Galvinš, Cibulskis, K. Redlihs, Jerofejevs, Balinškis – Meija (C), Sčastlivyj, Skvorcovs – Darzinš, Bičevskis, Indrašis – Toluzakov, E. Kulda, M. Redlihs – Jelisejevs, Pavlovs, Lipsbergs.
    Admiral Vladivostok: Bobkov – Bartulis (C), Wisniewski, Gavrilenko, Grigorjev, Mnacjan, Zemčjonok, Kurašov – Akeson, Sajustov, Sabolič – Sigarjov, Tkačjov, Fisenko – Krasnoslobodcev, Gorškov, Wright – K. Voronin, Barbašev, Makarenko – J. Jakovlev.

    Rozhodčí: Bělov, Sergejev – Ivanov, Sysujev
    bahis siteleri