Teplice – N. Strašecí 5:2 (kon.)
konec
HBC Rondo Teplice
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HBC Nové Strašecí
Neděle 13.11.2016, 11:00 • Krupka • 1. Liga
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Dobrý den z Krupky všem příznivcům hokejbalu! Srdečně Vás vítám u dalšího kola 1. Národní hokejbalové ligy, ve kterém se dnes mezi sebou střetnou tabulkoví sousedé, a to domácí hráči HBC Rondo Teplice a hostující celek HBC Nové Strašecí.
    Utkáním Vás prostřednictvím textového komentáře bude provázet Jan Vacek.
    Přeji příjemný hokejbalový zážitek.
     
    HBC Rondo Teplice

    6. místo, 20 bodů, 25:26 poměr vstřelených: inkasovaných branek
    Aktuální forma: V, P, P, P, V

    Teplické Rondo si doposud na své konto připsalo 20 bodů z třiceti, které byly ve hře. Rondo tedy získalo přesně dvě třetiny možných bodů. Tento součet je řadí na šesté místo tabulky, hned za svého dnešního soka.
    Podíváme-li se na formu teplického klubu, zjistíme, že příliš vyrovnaná není. Z posledních pěti odehraných zápasů Rondo odešlo jen dvakrát se vztyčenou hlavou a to proti týmu Jungle Fever, které porazilo těsným výsledkem 2:1. Druhá výhra přišla právě proti Novému Strašecí, které Tepličtí porazili dvoubrankovým rozdílem (5:3).
    Naopak pachuť porážky okusilo Rondo proti týmu SK Kometa Polička (2:3), Plzeň – Litice (2:3 ss) a v neposlední řadě proti Dobřanům (1:10).
    Poslední odehraný zápas Teplice zakončili vítězně, podaří se jim dnes na tento výkon navázat?

    Nejproduktivnější hráči svého týmu:
    1. David Bím – 7 bodů (2+7)
    2. Matěj Prokš – 6 bodů (3+3)
    3. Ondřej Černý – 6 bodů (2+4)
     
    HBC Nové Strašecí

    5. místo, 20 bodů, 34:31 poměr vstřelených: inkasovaných branek
    Aktuální forma: V, V, P, P, V

    Nové Strašecí se může chlubit stejným bodovým ziskem jako jejich dnešní rival, přesněji řečeno dvaceti body. Potřebovalo na to ovšem o dva zápasy více než Rondo. Na vyšší postavení v tabulce ho ale řadí lepší skóre.
    Nové Strašecí se potýká s kolísavou formou, stejně jako teplický tým. Ale i tak se může pochlubit s více výhrami z posledních pěti odehraných zápasů. Radost v týmu mohla vypuknout po výhře nad Chlumcem (5:3), celkem SK Kelti 2008 (5:0) a také po vybojovaném zápase s Opavou, kterou Nové Strašecí udolalo po samostatných nájezdech (3:2).
    Naopak smutek museli hokejbalisté zažehnat po prohraném zápase se Svítkovskými Stars (0:1) z Pardubic a Tygry z Mladé Boleslavi (2:7).
    Poslední zápas byl pro Nové Strašecí vítězný stejně jako pro teplické Rondo. Který z týmů tak bude v dnešním utkání tím úspěšnějším a připíše si body do tabulky?

    Nejproduktivnější hráči svého týmu:
    1. Michal Kmeť – 10 bodů (4+6)
    2. Pavel Čadek – 9 bodů (6+3)
    3. Tomáš Duchoň – 9 bodů (5+4)
     
    Úvodní sestavy:

    HBC Rondo Teplice: Váníček – Prokš, Chmelina, Hovorka, Plachý – Sláma, Bím "C", Siedtmann, Bačák, Poláček, Jarkovský, Kubeš

    HBC Nové Strašecí: Liška (Dvořák) – Samšuk, Duchoň T. "C", Husák, Lev – Čadek, Kmeť, Faliař, Hlausa,Čížek, Duchoň O., Brada, Ševčík.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    1:30
    Domácí hráč Poláček se protáhl po pravém křídle a z vrcholu kruhu vystřelil. Hostující gólman Liška nepustil míček za svá záda.
     
    2:39
    Nové Strašecí právě vstřelilo branku!

    Čadek vyslal do brejkové příležitosti JANA ČÍŽKA, který backhandovým blafákem překonal domácího gólmana Vaníčka. Čížek tak posílá svůj tým do vedení
    Asistence: Čadek, Lev.
     
    2:59
    Teplice právě vstřelily branku!

    Hosté rychle odpovídají a také střílejí gól. Jarkovský v útočném pásmu vybojoval míček na volného VLADIMÍRA BAČÁKA, který z první trefil horní část brány a tím překonal hostujícího gólmana Lišku.
    Asistence: Jarkovský, Melina.
     
    6:12
    Domácí tým je aktivnějším týmem, zatlačil hostující do pásma. Po střele Prokše tečoval kapitán Bím ale hostujícího gólmana nepřekonal ani následnou dorážkou.
     
    6:30
    Domácí kapitán Bím opět v šanci, několikrát se snažil dostat míček za záda Lišky, ale neúspěšně.
     
    7:10
    Hostující hrající trenér Faliař prověřil domácího gólmana Vanečku, který ovšem byl proti němu byl úspěšný.
     
    8:29
    Zpoza brány se opět vytočil domácí kapitán Bím, který následně provedl backhandový blafák. Liška si ho pohlídal.
     
    9:17
    Domácí tým stále tlačí na pilu, hostující se pouze brání zakázaným uvolněním.
     
    10:12
    Po nepřesné nahrávce domácího hráče Bačáka se hostující hráč Ondřej Duchoň dostal příležitost upláchnout po pravém křídle, ale míček nedokázal zkrotit na hokejce. Následně o míček přišel a vzali si ho opět domácí.
     
    11:56
    Hosté se ozývají, ke střele z levého vrcholu se dostal Husák. Vaníček jeho střelu pokryl.
     
    12:41
    Domácí tým se pokouší dostat ke střele, jenže hosté výborně blokují, proto míček skončil mimo hrací plochu.
     
    13:22
    Po vyhraném útočné vhazování se snažil Bím přistrčit míček Jarkovskému, aby mohl vystřelit. Míček skončil v levém rohu, kam si pro něj doběhl Sláma a snažil se hned dostat i s míčkem do brány. Míček zachytil Liška.
     
    14:20
    Hostující hráč Čadek prověřil domácího Vanečka, ale neúspěšně.
     
    14:39
    Vyloučení v týmu HBC Nové Strašecí (Lev – 2 min., hákování).
     
    14:45
    Teplice právě vstřelily branku!

    Domácí hráč Jarovský na úvod přesilové hry vyhrál vhazování na Bíma, který vybídl ke střele MATĚJE PROKŠE, jenž neodmítl jeho nabídku a trefil přesně nad Liškovo levé rameno.
    Asistence: Bím, Jarkovský
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině jsou rozhodně aktivnějším týmem domácí Teplice, které přehrávají po většinu hry hostující Nové Strašecí. Přesto hosté dokázali vsítit branku, ale domácí mají o jednu trefu více.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:10
    Úvodní vhazovaní vyhrál domácí tým, který zakládá útok. Chmelinovi na útočné modré čáře uskočil míček a vylétl z hrací plochy
     
    16:03
    Nové Strašecí právě vstřelilo branku!

    Domací gólman Vaněček se pokusil o rozehrávku. Vůbec se mu nepovedla, hostující hráč Čadek ho připravil o míček, následně ho poslal před bránu na volného MICHALA KMETĚ, nikým neatakován měl jednoduchou práci a to uklidit míček do zcela prázdné brány.
    Asistence: Čadek.
     
    18:28
    Teplice právě vstřelily branku!

    Po souhře Bíma s Plachým v prostoru levého kruhu se rozhodl Bím přihrát sbíhajícímu MICHAELU CHMELINOVI na druhou tyč, jenž prostřelil hostujícího gólmana Lišku nad pravým betónem.
    Asistence: Bím, Plachý
     
    21:14
    Domácí tým stále usiluje o zvýšení skóre. Hosté se pouze brání zakázanými uvolněními.
     
    23:20
    Po špatné komunikaci domácích se mohli dostat hostující hráči Ondřej Duchoň a Jakub Ševčík do situace dva na jednoho, ale prvnímu jmenovanému přeskočil míček přes hokejku a tím akce končí.
     
    23:25
    Dnešní utkání sleduje 17 diváků.
     
    25:56
    Hostující se z tlaku domácích osvobozují pouze zakázaným uvolněním.
     
    26:20
    Domácí hráč Prokš chtěl prověřit hostujícího gólmana Lišku, jenže minul bránu.
     
    27:46
    Hostující kapitán Tomáš Duchoň nahazoval na domácí bránu. Domácí gólman Vaneček nemohl nic vidět a se štěstím zachytil míček do své výstroje.
     
    28:35
    Domácí hráč Poláček utekl hostující obraně a vyskytl se sám proti hostujícímu gólmanu Liškovi. Chtěl ho překonat backhandovým blafákem, jenže Liška ho vytlačil do levého rohu.
     
    28:57
    Hostující tým si špatně rozebral domácí hráče. K míčku se dostal Bačák, který se z bez prostřední blízkosti snažil propálit hostujícího gólmana Lišku. Liška díky své výstroji lapil míček, který následně zůstal pod ním.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Hostující tým se konečně probral a vytváří si nebezpečné situace, domácí tým není pozadu. Oba týmy v druhé patnáctiminutovce skórovali pouze jednou, protože o proti první třetině se zápas vyrovnal.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:10
    Hostující tým vyhrál úvodní vhazování a snaží si vypracovat šance, ale nepovedlo se.
     
    31:17
    Hra se přelívala ze strany na stranu, poté se domácí usadili v útočném pásmu, hostující se ubránili za cenu zakázaného uvolnění.
     
    32:16
    Hostující se dostali ze sevření domácích a hned měli příležitost ke srovnání. Od modré čáry pálil Ševčík a následně se pokoušel dorážet Čadek, který byl následně sražen k zemi domácí obranou.
     
    33:13
    Hostující Faliař chtěl po vyhraném vhazování vyslat do brejku Čadka pomocí lobu. Lob se mu nepovedl, proto domácí hráč zachytil přihrávku a vypálil. Hostující gólman Liška vyrazil, následně hosté vyhazují na zakázané uvolnění
     
    34:03
    Hostující tým přitlačil domácí v jejich obranném pásmu. Snaží se vyrovnat, jenže se jim nedaří překonat domácího gólmana Vanečka.
     
    35:04
    Domácí tým se vzchopil a hned nebezpečně ohrozil hostující branku. Hostující gólman Liška srazil míček, ale nevěděl že ho má pod sebou. Naštěstí pro hosty, byla hostující obrana včas na svém místě a míček uklidila z brankového prostoru.
     
    37:30
    Vyloučení v týmu HBC Nové Strašecí (Samšuk – 2 min., podražení).
     
    38:15
    Domácí se usídlili v pásmu, rozestavili své postavení, jenže se jim nepovedla rozehrávka a tím se hostující na chviličku osvobodili.
     
    38:20
    Teplice právě vstřelily branku!

    Domácí ukázali, že umí hrát přesilové hry. Poté co se rozestavili, mohla začít jejich akce. Bím přihrál Poláčkovi, jenž se nebál poslat křižnou nahrávku na JANA PLACHÉHO, který propálil hostujícího gólmana z první.
    Asistence: Poláček, Bím.
     
    40:49
    Hostující se nevzdávají a stále se snaží zvrátit výsledek zápasu. Domácí však drží zápas ve svých rukou.
     
    41:52
    Hostující tým měl obrovské štěstí a to hned dvakrát. Nejdříve pustili domácí do situace dva na jednoho a následně k přečíslení tři na dva. Nejdříve domácí pokazili nahrávku v akci dva na jednoho. Přečíslení tři na dva se jim povedlo mnohem lépe, ale hostující gólman našel míček v lapačce.
     
    43:05
    Hostující tým zatlačil domácí, a však domácí se úspěšně ubránili.
     
    43:38
    Teplice právě vstřelily branku!

    Poté co se domácí ubránili tlaku hostů, se následně vrhli do útoku. Domácí kapitán Bím poslal míček do prostoru před bránu, kde si míček našel LUKÁŠ SIEDTMANN a střelou do horní části překonal hostujícího gólmana. O osudu utkání je rozhodnuto.
    Asistence: Bím.
     
    Konec zápasu.
     
    V zápase mělo lehce navrch domácí Rondo Teplice a to po celé utkání. Hostující Nové Strašecí se sice ujalo vedení jako první. Poté domácí rychle vyrovnali a byli vždy o krok napřed, přes veškerou snahu hostujícího Nového Strašecí nedokázali srovnat krok ani skóre. Třetí třetinu si domácí pohlídali a vyčkávali už jen na příležitostné akce, které byly velmi nebezpečné. Ve třetí třetině dokázal skórovat pouze domácí ke konci třetiny a tím bylo o výsledku rozhodnuto. Tři body zůstaly domácímu Rondu Teplice. (12:52:07)

    Jan Vacek

    Branky a nahrávky: 3. Bačák (Jarkovský, Melina), 15. Prokš (Bím, Jarkovský), 19. Chmelina (Bím, Plachý), 39. Plachý (Poláček, Bím), 44. Siedtmann (Bím) – 3. Čížek (Čadek, Lev), 17. Kmeť (Čadek)


    HBC Rondo Teplice: Váníček – Prokš, Chmelina, Hovorka, Plachý – Sláma, Bím "C", Siedtmann, Bačák, Poláček, Jarkovský, Kubeš
    HBC Nové Strašecí: Liška (Dvořák) – Samšuk, Duchoň T. "C", Husák, Lev – Čadek, Kmeť, Faliař, Hlausa,Čížek, Duchoň O., Brada, Ševčík

    Rozhodčí: Cícha, Žák

    Diváci: 17
    bahis siteleri