Teplice – N. Strašecí 5:2 (kon.)
konec
HBC Rondo Teplice
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HBC Nové Strašecí
Neděle 13.11.2016, 11:00 • Krupka • 1. Liga
     
    43:38
    Teplice právě vstřelily branku!

    Poté co se domácí ubránili tlaku hostů, se následně vrhli do útoku. Domácí kapitán Bím poslal míček do prostoru před bránu, kde si míček našel LUKÁŠ SIEDTMANN a střelou do horní části překonal hostujícího gólmana. O osudu utkání je rozhodnuto.
    Asistence: Bím.
     
    41:52
    Hostující tým měl obrovské štěstí a to hned dvakrát. Nejdříve pustili domácí do situace dva na jednoho a následně k přečíslení tři na dva. Nejdříve domácí pokazili nahrávku v akci dva na jednoho. Přečíslení tři na dva se jim povedlo mnohem lépe, ale hostující gólman našel míček v lapačce.
     
    38:20
    Teplice právě vstřelily branku!

    Domácí ukázali, že umí hrát přesilové hry. Poté co se rozestavili, mohla začít jejich akce. Bím přihrál Poláčkovi, jenž se nebál poslat křižnou nahrávku na JANA PLACHÉHO, který propálil hostujícího gólmana z první.
    Asistence: Poláček, Bím.
     
    37:30
    Vyloučení v týmu HBC Nové Strašecí (Samšuk – 2 min., podražení).
     
    35:04
    Domácí tým se vzchopil a hned nebezpečně ohrozil hostující branku. Hostující gólman Liška srazil míček, ale nevěděl že ho má pod sebou. Naštěstí pro hosty, byla hostující obrana včas na svém místě a míček uklidila z brankového prostoru.
     
    32:16
    Hostující se dostali ze sevření domácích a hned měli příležitost ke srovnání. Od modré čáry pálil Ševčík a následně se pokoušel dorážet Čadek, který byl následně sražen k zemi domácí obranou.
     
    28:57
    Hostující tým si špatně rozebral domácí hráče. K míčku se dostal Bačák, který se z bez prostřední blízkosti snažil propálit hostujícího gólmana Lišku. Liška díky své výstroji lapil míček, který následně zůstal pod ním.
     
    28:35
    Domácí hráč Poláček utekl hostující obraně a vyskytl se sám proti hostujícímu gólmanu Liškovi. Chtěl ho překonat backhandovým blafákem, jenže Liška ho vytlačil do levého rohu.
     
    18:28
    Teplice právě vstřelily branku!

    Po souhře Bíma s Plachým v prostoru levého kruhu se rozhodl Bím přihrát sbíhajícímu MICHAELU CHMELINOVI na druhou tyč, jenž prostřelil hostujícího gólmana Lišku nad pravým betónem.
    Asistence: Bím, Plachý
     
    16:03
    Nové Strašecí právě vstřelilo branku!

    Domací gólman Vaněček se pokusil o rozehrávku. Vůbec se mu nepovedla, hostující hráč Čadek ho připravil o míček, následně ho poslal před bránu na volného MICHALA KMETĚ, nikým neatakován měl jednoduchou práci a to uklidit míček do zcela prázdné brány.
    Asistence: Čadek.
     
    14:45
    Teplice právě vstřelily branku!

    Domácí hráč Jarovský na úvod přesilové hry vyhrál vhazování na Bíma, který vybídl ke střele MATĚJE PROKŠE, jenž neodmítl jeho nabídku a trefil přesně nad Liškovo levé rameno.
    Asistence: Bím, Jarkovský
     
    14:39
    Vyloučení v týmu HBC Nové Strašecí (Lev – 2 min., hákování).
     
    6:30
    Domácí kapitán Bím opět v šanci, několikrát se snažil dostat míček za záda Lišky, ale neúspěšně.
     
    2:59
    Teplice právě vstřelily branku!

    Hosté rychle odpovídají a také střílejí gól. Jarkovský v útočném pásmu vybojoval míček na volného VLADIMÍRA BAČÁKA, který z první trefil horní část brány a tím překonal hostujícího gólmana Lišku.
    Asistence: Jarkovský, Melina.
     
    2:39
    Nové Strašecí právě vstřelilo branku!

    Čadek vyslal do brejkové příležitosti JANA ČÍŽKA, který backhandovým blafákem překonal domácího gólmana Vaníčka. Čížek tak posílá svůj tým do vedení
    Asistence: Čadek, Lev.

    Jan Vacek

    Branky a nahrávky: 3. Bačák (Jarkovský, Melina), 15. Prokš (Bím, Jarkovský), 19. Chmelina (Bím, Plachý), 39. Plachý (Poláček, Bím), 44. Siedtmann (Bím) – 3. Čížek (Čadek, Lev), 17. Kmeť (Čadek)


    HBC Rondo Teplice: Váníček – Prokš, Chmelina, Hovorka, Plachý – Sláma, Bím "C", Siedtmann, Bačák, Poláček, Jarkovský, Kubeš
    HBC Nové Strašecí: Liška (Dvořák) – Samšuk, Duchoň T. "C", Husák, Lev – Čadek, Kmeť, Faliař, Hlausa,Čížek, Duchoň O., Brada, Ševčík

    Rozhodčí: Cícha, Žák

    Diváci: 17
    bahis siteleri